Property Status: KOOP

65 objecten gevonden

Midden in het overdekte winkelcentrum “’Liesveld” ligt deze winkelruimte met souterrain.

De winkelruimte is ca. 180 m2 groot en beschikt tevens over een souterrain ca. 80 m2. Op de 1e verdieping is een opslagruimte gelegen van eveneens 80 m2. De opslagruimte op de verdieping is thans verhuurd aan een partij. De winkelruimte en het souterrain zijn per 1 maart 2019 beschikbaar.

De winkelruimte is o.a. voorzien van een brede pui geheel van glas, een brede toegang, verlaagd plafond met lichtarmaturen en een luchtgordijn boven de entree.

LIGGING
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Intertoys, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 maart 2019 beschikbaar.

Brochure

In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen zal binnenkort gestart worden de ontwikkeling van een representatieve bedrijfslocatie met ruim voldoende parkeermogelijkheid.

De ontwikkeling is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Deltaweg en tevens strategisch gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20 en A4. Via de Schiedamsedijk is de Benelux-tunnel uitstekend bereikbaar. Terwijl via de Marathonweg een directe verbinding is op de Rijksweg A20 – oprit 8 Vlaardingen-West.

De kantoorruimte is beoogd aan de voorzijde van het object en betreft in totaal ca. 398 m2 kantoorruimte, gelijk verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimte krijgt een representatieve uitstraling met veel raampartijen en gemetselde gevels.

De bedrijfsruimte is in totaal groot ca. 3.432 m2 BVO, verdeeld over 3 sectoren. De achterste hal (Hal 3) is verkocht onder voorbehoud en daarmee is nog voor verkoop beschikbaar:

Optie 1:
Kantoor: 398 m2 BVO
Hal 1-2: 2.288 m2 BVO (63,70m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 36 stuks

Optie 2:
Kantoor: 398 m2 BVO
Hal 1: 1.144 m2 BVO (31,85m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 20 stuks

Optie 3:
Hal 2: 1.144 m2 BVO (31,85m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 16 stuks

ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN
Op dit moment is de planvorming in een afrondende fase, maar nog niet definitief. U kunt als kandidaat-koper meedenken in de ontwikkeling en eventuele specifieke wensen kenbaar maken. De ontwikkelaar staat open voor aanpassingen aan het plan om het geschikt te maken voor uw beoogde bedrijfsvoering.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau, compleet met technische omschrijving, wordt op aanvraag verstrekt en maakt onderdeel uit van de koop-aannemingsovereenkomst.

De belangrijkste kenmerken van het complex zijn als volgt:
– Maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2;
– Monolithisch glad afgewerkte betonvloer (25 cm vloerdikte)
– 2 Lichtstraten per sector (2m x 10,40m);
– Elektrische overheaddeuren;
– Wanden – RC Waarde 4,50 m2K/W;
– Dak – RC Waarde 6,00 m2K/W;
– Aansluiting op gemeenteriolering;
– Elektrische installatie;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.

De bouwkavel is direct gelegen aan de Deltaweg en daarmee strategisch uitstekend gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20 en A4 (Benelux tunnel).

Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.

KADASTRALE KENMERKEN
De grond is uitgegeven in erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met 3 maart 2103.

Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8175 / 8176
Groot: 5.785 m2

Op het perceel zijn de algemene bepalingen voor gebruiksrechten Havenbedrijf Rotterdam NV 2004 van toepassing.

Brochure

Technische Omschrijving

Aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West is per direct een winkelruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van ca. 143 m2 VVO. De winkelruimte is gelegen direct tegenover winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel.

De entree van de winkel is aan de straatzijde en beschikt tevens over een ingang aan de achterzijde van het pand. De winkelruimte is in 1964 gebouwd en in casco staat. De winkelruimte is onder meer voorzien van verlichting.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 3 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A3
Soort eigendom: Erfpacht

De vaste jaarlijkse erfpachtcanon van bedraagt € 88,63. De erfpacht wordt niet herzien of geïndexeerd (einddatum 1 september 2062).

Brochure

Plattegrond

Zie onderstaande link voor een grote plattegrond
Van Baerlestraat 193, Vlaardingen (2)

Aan de Nieuweweg in Poeldijk op een uitstekende zichtlocatie komt per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar. Het object is ca. 73 m2 groot en is onder meer voorzien van:

• Eigen entree en hal;
• Inbouwkasten;
• Pantry;
• Telefonie- en internetaansluitingen;
• Toilet;
• Nieuwe kozijnen;
• Raam en vloerbekleding;
• Airconditioning.

Tevens is er mogelijkheid om 2,5 m x 3 m reclame op de gevel langs de Nieuweweg te plaatsen en behoort bij het object een deel eigen grond op het buitenterrein. Daarnaast behoren bij het object 2 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Nieuweweg in Poeldijk. Deze weg is een drukke doorgaande verkeersweg en sluit tevens aan op de Monsterseweg. Het object ligt op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag – Amsterdam) nabij deze op -en afritten is het knooppunt ‘Prins Clausplein’ gelegen, alwaar de snelwegen A4, A12 (Den Haag – Utrecht) en A 13 (Den Haag – Rotterdam) tezamen komt. De A20 (Westland- Rotterdam) is eveneens in de nabije omgeving namelijk op 10 minuten afstand en te bereiken via de N213. Onlangs is het 3-in-1 project afgerond zijn, waardoor met name de verkeersafwikkeling op knooppunt Westerlee (begin A20) verbeterd is. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Er is uitsluitend bedrijvigheid toegestaan t/m categorie B1 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten – Functiemenging”.

Brochure

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” wordt gerealiseerd aan de Deltaweg/Kreekweg in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”. De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” omvat 40 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 55 m² tot 145 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,5 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en de units 1 tot en met 5 en 21 tot en met 25 zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen verdiepingsvloer). De overige units kunnen tegen meerprijs worden voorzien van een verdiepingsvloer (zie prijslijst). De hoekunits 1 en 21 hebben bovendien een zijentree en raampartijen in de zijgevel.

Na veel animo op Fase 1 van Stael bedrijfsunits is nu ook de verkoop van Fase 2 van start gegaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Deltaweg ligt in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”, op korte afstand van het centrum. Na het verdwijnen van een deel van de zware industrie in deze omgeving is er ruimte ontstaan voor kleinschaligere bedrijvigheid.

Deze locatie betreft het voormalige tuincentrum aan de Deltaweg. Ontsluitingen aan weerszijden van het project leiden u enerzijds via de Marathonweg naar de A20 richting Westland en Rotterdam, terwijl aan de andere kant het centrum van Vlaardingen en aansluitend de A4 (Benelux tunnel) te bereiken zijn. Via deze snelweg bent u snel in Den Haag en aan de zuidzijde van Rotterdam. Op Bedrijventerrein Zeemanshaven zijn onder andere de bouwmarkten Gamma en Praxis gelegen, maar ook Renewi, BeKaBe bekabeling en kringloopwinkel Het Goed.

Tevens is op enkele minuten lopen het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Tevens zijn in de directe omgeving bushaltes gelegen. Daarmee is het object per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

KADASTER
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/verhuren.

Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).

Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Brochure

In het historische stadscentrum van Maassluis, direct langs de Noordvliet, staat deze representatieve winkelruimte te koop. Beschikbaar vanaf medio september 2018.

Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2.

De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonestraat, alwaar de Jumbo is gevestigd.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
– Elektrische rolluiken voor beide entrees;
– Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
– Verlichting;
– Centraal radiosysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10675

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Panorama

James Wattweg 2C, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

James Wattweg 2D, Vlaardingen

€ 1.600 per maand

De Vierde Hoeve 46, Maasdijk

€ 2.750 per maand

Liesveld 14, Vlaardingen

€ 395.000 K.K.

Honderdland 110, Maasdijk

€ 1.595 per maand

Nijverheidstraat 13, Maassluis

€ 1.450 per maand