Property Status: KOOP

88 objecten gevonden

Per direct komt er op bedrijventerrein ‘Kapelpolder’ een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop! Het object is gelegen aan de Nijverheidstraat 6C te Maassluis en heeft een vloeroppervlakte van ca. 144 m2.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte op de begane grond is in totaal ca. 72 m2 groot. De bedrijfsruimte beschikt over gas / water / licht en internet aansluitingen. Verder is de bedrijfsruimte onder meer voorzien van:
• Alarminstallatie;
• Betegelde toiletruimte;
• Gasgestookte heater;
• Elektra (vernieuwd in 2016);
• Elektrische overheaddeur;
• Een vrije hoogte van ca. 3,50 meter.

KANTOORRUIMTE
Via een trapopgang op de begane grond bereikt u de ruimte op de 1e verdieping. De verdieping is in totaal ca. 72 m2 groot. Het is mogelijk om de verdiepingsvloer te gebruiken als kantoorruimte. De verdieping is onder meer voorzien van:
• Afgewerkte wanden;
• Pantry inclusief koelkast;
• Verlaagd plafond met LED verlichting;
• Cv-ketel met boiler;
• Airco unit;
• Verwarming d.m.v. radiatoren.

BOUWJAAR
Het pand is in 2006 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Kapelpolder” in Maassluis. Het terrein is centraal gelegen in Maassluis en op enkele minuten afstand van de Rijksweg A20. Hierdoor zijn steden zoals Rotterdam, Schiedam en Den Haag uitstekend bereikbaar. Tevens zijn de omliggende regio’s Westland en Vlaardingen goed bereikbaar middels het provinciale wegennetwerk. Ook de bedrijvenparken Honderdland, Leehove en ALC Westerlee zijn door het gunstige wegennet zeer goed te bereiken.

Tot slot is het object op loopafstand gelegen van metrostation Maassluis West, welke aansluit op de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam. Hierdoor is zowel regio Rijnmond als regio Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10694
Appartementindex: A 11

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kapelpolder’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan. Tevens is ‘dienstverlening’ toegestaan op deze locatie.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 179.000,- k.k. vrij van BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Op bedrijventerrein “Honderdland” in Maasdijk is een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. Het object is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 75 m2 groot De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3 x 3 meter) met handzender;
• Led verlichting;
• Gescheiden entree voor de bedrijfsruimte en verdiepingsvloer;
• Meterkast voorzien van gas/water/elektra en data aansluitingen;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 op de begane grond en 250 kg/m2 op de verdieping;
• Betegelde toiletruimte voorzien van hangend toilet, urinoir en wasbak;
• Trapkast.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de 1e verdieping, welke is ingericht als kantoorruimte. De kantoorruimte is ca. 75 m2 groot en onder meer voorzien van een luxe keuken inclusief koelkast, laminaatvoer, verlaagd plafond met led verlichting, dak doorvoer ten behoeve van een airco-unit, te openen ramen, verwarming d.m.v. radiatoren en data- en elektra aansluitingen. Tevens is de kantoorruimte voorzien van een afsluitbare spreekkamer met glazen wanden.

BOUWJAAR
Het pand is in 2012 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 6073
Appartementindex: A52 / A108
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 210.000,- k.k. excl. BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
Beschikbaarheid in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De bijdrage VVE is € 803,28 per jaar.

Brochure

Namens onze opdrachtgever gemeente Vlaardingen bieden wij aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West per direct een commerciële ruimte te koop aan. Het object is in totaal ca. 139 m2 (BVO) groot en is gelegen nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel.

COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte is in totaal ca. 139 m2 groot (BVO) en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. De achterzijde van het object is voorzien van deuren ten behoeve van levering. Het object is recentelijk gerenoveerd waarbij het onder meer voorzien is van:
• Sanitaire ruimte;
• Pantry;
• Verlichting;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Linoleum vloer;
• Sausklare wanden.

Tevens zijn bij de renovatie de kozijnen en deuren vervangen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1964 gebouwd.

PARKEREN
Voor het object zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De bus route biedt directe verbinding met de metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam. Hierdoor is de ontsluiting met het openbaar vervoer zeer goed te noemen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Appartementindex: A52

De grond is uitgegeven in erfpacht. De erfpacht is tot en met 1 september 2062 afgekocht met een vaste jaarlijkse erfpachtcanon van € 86,22.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Westwijk’ is de locatie aangewezen tot de ‘gemengd -2’ bestemde gronden. De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor:
• Cultuur en ontspanning;
• Dienstverlening;
Kantoor;
Maatschappelijk;
• Sport.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 140.000,- k.k. excl. BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage in verband met servicekosten bedraagt € 555,- per kwartaal. Het voorschot aan de VVE voor de verwarmingskosten bedraagt € 240,- per kwartaal.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Op bedrijventerrein Coldenhove komt op een schitterende zichtlocatie een bedrijfsobject met kantoorruimte en buitenterrein beschikbaar aan de Bandijkweg 22 te Maasdijk. Het object is eventueel te combineren met het voorgelegen object, plaatselijk bekend als Bandijkweg 2.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 1.753 m2 groot, is voorzien van 2 entresolvloeren met een totale oppervlakte van ca. 700 m2, 3x 250A-aansluiting en is verder voorzien van:

– Gasgestookte heaters (gedeeltelijk) aangedreven door 3 gasgestookte cv-ketels;
– Vloerverwarming aangedreven door 1 gasgestookte Cv-ketel;
– Een vrije hoogte van ca. 7,0 meter onder de bint;
– Een vrije hoogte van ca. 3,0 tot 3,5 meter onder de entresolvloeren;
– Een volledige onderheide begane grondvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Camerabeveiliging;
– Alarminstallatie;
– Een houten entresolvloer t.p.v. het magazijn (ca. 492 m2);
– Een houten entresolvloer t.p.v. van de productieruimte (ca. 207 m2);
– Loodskantoren;
– Kantineruimte voorzien van keuken met inbouwapparatuur;
– Sanitaire voorzieningen en was- kleedruimte v.v. douche en chauffeursingang;
– Kraanbaan met een maximaal draagvermogen tot 2.000 kg;
– Krachtstroomaansluitingen;
– 2 elektrische overheaddeuren voorzijde (4,8m breed x 4,20m hoog);
– 1 elektrische overheaddeur naar buitenterrein achterzijde (3m breed x 3m hoog);
– Interne transportdeur;
– Lichtstraten en ramen in de gevel voor natuurlijk lichtinval voorzien van automatische beluchting;
– Centraal afzuigsysteem.

De bedrijfsruimte is deels ingericht als magazijnruimte. Ter plaatse van het magazijn is een volledige houten verdiepingsvloer ingebracht. Verder is ter plaatse van het magazijn ook een assemblageruimte gerealiseerd, welke wordt verwarmd door middel van radiatoren. De hal is gescheiden door middel van een scheidingswand en bereikbaar via een interne transportdeur.

De andere zijde van de hal is thans ingericht als productieruimte. Hier zijn ook de kantine op de begane grond en twee kantoren op de verdieping gerealiseerd. Via de productieruimte is er toegang tot het achtergelegen buitenterrein.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gesitueerd aan de voorzijde van het object en betreft een kantoorobject van ca. 440 m2 evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoren zijn onder meer voorzien van:

– Een centrale entree voorzien van luifel;
– Alarminstallatie;
– Camerabeveiliging;
– Te openen ramen;
– Pantryruimte op de begane grond;
– Verwarming d.m.v. radiatoren en Cv-ketel;
– Toegangscontrole systeem (TAG-systeem);
– Verlaagd plafond met LED verlichting;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra;
– Split airco units (per ruimte regelbaar);
– Luchtbehandelingssysteem;
– Centraal radiosysteem;
– Gestoffeerde vloeren;
– 2 lichtkoepels op de verdieping;
– Automatische sunscreens;
– Serverruimte.

BUITENTERREIN
Aan de achterzijde van het object is een buitenterrein gesitueerd van ca. 250 m2. Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en geschikt voor opslagdoeleinden. De overige gebouw gebonden grond een de voorzijde en korte zijde van het object is bestemd als verkeersruimte en voor het parkeren van personenauto’s. In totaal biedt het perceel plaats aan 41 personenauto’s.

BANDIJKWEG 2, MAASDIJK
Het voorgelegen bedrijfsobject, plaatselijk bekend als de Bandijkweg 2 te Maasdijk wordt eveneens te koop/te huur aangeboden. Dit object is thans in gebruik bij dezelfde eigenaar en zal gelijktijdig beschikbaar komen. Dit betreft een bedrijfscomplex, bestaande uit ca. 1.253 m2 bedrijfsruimte, ca. 337 m2 entresolvloer, ca. 688 m2 (zelfstandige) kantoorruimte, ca. 848 m2 opslagruimte en 3.471 m2 gebouwgebonden buitenterrein. Het perceel en het bestemmingsplan bieden mogelijkheden tot uitbreiding van de bedrijfsruimte.

BOUWJAAR
Het pand is in 1991 gebouwd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: E
Nummer: 1657 / 1070 / 1631
Oppervlakte: 42 are en 65 centiare
Eigendom: Volledig eigendom

Ten aanzien van de huidige kadastrale indeling dient bij gesplitste verkoop van beide objecten (Bandijkweg 2 en Bandijkweg 22) mogelijk een kadastrale herindeling plaatst te vinden. Een en ander nader af te stemmen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk. Via de Coldenhovelaan is de oprit van rijksweg A20 vrijwel direct bereikbaar. Via de rijksweg A20 zijn de Port of Rotterdam, Maasvlakte I en II, Rotterdam The Hague Airport en de StenaLine verbinding nabij Hoek van Holland uitstekend bereikbaar voor vrachtvervoer.

Met de realisatie van het 3-in-1 project in de gemeente Westland, inhoudende de reconstructie van diverse verkeersknooppunten, de nieuwe ontsluitingsweg naar Hoek van Holland en de nieuwe ontsluitingsweg vanaf De Lier naar de Veilingroute (Westlandroute) is de doorstroming van het verkeer in de gemeente Westland aanzienlijk verbeterd.

Daarnaast is gestart met de aanleg van de Maasdeltatunnel (voorheen Blankenburgtunnel) tussen Vlaardingen en Rozenburg. Medio 2023 moet de Maasdeltatunnel geopend worden. De Maasdeltatunnel zal een belangrijke verkeersader worden, gelet op de snelle verbinding naar het havengebied.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerreinen A20 Westland” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan. Tevens is de locatie aangeduid als regionaal bedrijventerrein.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 2.975.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 18.250,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object komt medio Q4 2021 beschikbaar.

Videotour

Panoramafoto’s

Brochure

Tekeningen / Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Op bedrijventerrein Coldenhove komt op een schitterende zichtlocatie een solitair bedrijfsobject met kantoorruimte en buitenterrein beschikbaar aan de Bandijkweg 2 te Maasdijk. Het object is eventueel te combineren met het achtergelegen object, plaatselijk bekend als Bandijkweg 22.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 1.235 m2 groot en is ingedeeld in 3 sectoren, zijn allen voorzien van alarmsysteem, camerabeveiliging en 3x 80A-aansluiting en zijn verder voorzien van:

Hal 1 | Oppervlakte ca. 160 m2
– Entresolvloer (4m breed x 16m diep);
– Lichtstraat voor natuurlijk lichtinval voorzien van automatische beluchting;
– Elektrische overheaddeur (3m breed x 3,50m hoog);
– Een vrije hoogte van 5,20 meter onder de bint;
– Een vrije hoogte van 2,60 meter onder de verdiepingsvloer;
– Een volledig onderheide begane grondvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Vloerverwarming;
– Verlichtingsarmaturen.

Hal 2 | Oppervlakte ca. 370 m2
– Entresolvloer met vide (ca. 178 m2);
– Entresolvloer thans in gebruik als assemblageruimte (ca. 106 m2);
– Lichtstraat voor natuurlijk lichtinval voorzien van automatische beluchting;
– Elektrische overheaddeur (4m breed x 4,5m hoog);
– Een vrije hoogte van 7,70 meter onder de bint;
– Een vrije hoogte van 2,55 meter onder de verdiepingsvloer;
– Een volledig onderheide begane grondvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Krachtstroomaansluitingen;
– Verlichtingsarmaturen.

Hal 3 | Oppervlakte ca. 700 m2
– 2 elektrische overheaddeuren (5m breed x 4m hoog);
– 1 laadkuil voorzien van overheaddeur;
– Een kraanbaan met maximaal draagvermogen tot 2.000 kg;
– Een vrije hoogte van 7,60 meter;
– Een volledig onderheide begane grondvloer met een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m2;
– Lichtstraat en ramen in de gevel voor veel natuurlijk lichtinval voorzien van automatische beluchting;
– Verlichtingsarmaturen;
– Vloerverwarming;
– Krachtstroomaansluitingen.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object een betreft een kantoorpand verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoren zijn gezamenlijk 688 m2 groot, recentelijk gerenoveerd en onder meer voorzien van:

– Representatieve entree voorzien van loopdeur;
– Verlaagde plafonds voorzien van LED verlichting / deels gestucte plafonds;
– Gestoffeerde vloeren;
– Brandmeldinstallatie;
– Camerabeveiliging;
– Alarmsysteem;
– Mechanische ventilatie;
– Sanitaire voorzieningen per verdieping;
– Toegangscontrole systeem (TAG-systeem);
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra;
– Centraal radiosysteem;
– Te openen ramen aan de voorzijde;
– Veel natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van lichtstraat/kasdekconstructie t.p.v. de verkeersruimtes;
– Kantineruimte voorzien van keuken met inbouwapparatuur;
– Automatische sunscreens;
– Verwarming d.m.v. radiatoren en vloerverwarming m.b.v. cv-installatie;
– Luchtbehandeling systeem (Thermo AIR LBK Line);
– Split airco units (per ruimte regelbaar);
– Serverruimte en technische ruimte.

BUITENTERREIN
Aan de noordzijde van het object (grenzend aan de Coldenhovelaan richting de rotonde Honderdland) is een buitenterrein gelegen welke geheel voorzien is van stelconplaten. De oppervlakte is ca. 848 m2 (ca. 19,5m x 43,5m) en is thans geheel in gebruik als opslagruimte. Het buitenterrein is afgeschermd door middel van groenvoorzieningen.

Het buitenterrein aan de voorzijde (oost) en zuidzijde (grenzend aan de Bandijkweg) is voornamelijk ingericht als parkeerterrein voor personenauto’s. Aan de zuidzijde is tevens een wasplaats ingericht. Via de inrit aan de Bandijkweg zijn tevens de overheaddeuren- als de laadkuil bereikbaar. Het buitenterrein is afgeschermd door middel van een automatisch hekwerk voorzien van toegangscontrolesysteem.

Het onbebouwde buitenterrein geschikt als verkeersruimte en bestemd voor parkeren van personenauto’s is ca. 3.471 m2 groot.

BANDIJKWEG 22, MAASDIJK
Het achtergelegen bedrijfsobject, plaatselijk bekend als de Bandijkweg 22 te Maasdijk wordt eveneens te koop/te huur aangeboden. Dit object is thans in gebruik bij dezelfde eigenaar en zal gelijktijdig beschikbaar komen. Dit betreft een bedrijfscomplex, bestaande uit ca. 1.753 m2 bedrijfsruimte, ca. 700 m2 entresolvloer, ca. 486 m2 kantoorruimte, ca. 250 m2 buitenterrein en ca. 34 parkeerplaatsen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1991 gebouwd. Door de jaren heen hebben er diverse interne verbouwingen en renovaties plaatsgevonden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: E
Nummer: 1074
Oppervlakte: 58 are en 60 centiare
Eigendom: Volledig eigendom

Ten aanzien van de huidige kadastrale indeling dient bij gesplitste verkoop van beide objecten (Bandijkweg 2 en Bandijkweg 22) mogelijk een kadastrale herindeling plaatst te vinden. Een en ander nader af te stemmen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie op bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk. Via de Coldenhovelaan is de oprit van rijksweg A20 vrijwel direct bereikbaar. Via de rijksweg A20 zijn de Port of Rotterdam, Maasvlakte I en II, Rotterdam The Hague Airport en de StenaLine verbinding nabij Hoek van Holland uitstekend bereikbaar voor vrachtvervoer.

Met de realisatie van het 3-in-1 project in de gemeente Westland, inhoudende de reconstructie van diverse verkeersknooppunten, de nieuwe
ontsluitingsweg naar Hoek van Holland en de nieuwe ontsluitingsweg vanaf De Lier naar de Veilingroute (Westlandroute) is de doorstroming van het verkeer in de gemeente Westland aanzienlijk verbeterd.

Daarnaast is gestart met de aanleg van de Maasdeltatunnel (voorheen Blankenburgtunnel) tussen Vlaardingen en Rozenburg. Medio 2023 moet de Maasdeltatunnel geopend worden. De Maasdeltatunnel zal een belangrijke verkeersader worden, gelet op de snelle verbinding naar het havengebied.

Op een steenworp afstand is tevens bushalte “Coldenhovelaan” gelegen, alwaar lijn 34 tussen Naaldwijk en Maassluis station/centrum langs rijdt.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerreinen A20 Westland” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 toegestaan. Tevens is de locatie aangeduid als regionaal bedrijventerrein.

Het kantoor is bestemd als zelfstandige kantoorruimte, met dien verstande dat ter plaatse van de functieaanduiding de bestaande oppervlakte niet mag worden vergroot.

Het maximale bebouwingspercentrage bedraagt 80%. Daarmee biedt het kadastrale perceel mogelijkheden tot uitbreiding van de bedrijfsruimte aan de noordzijde van het perceel.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 2.900.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 17.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

BESCHIKBAAR
Het object komt medio Q4 2021 beschikbaar.

Videotour

Panoramafoto’s

Brochure

Tekeningen / Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Op bedrijventerrein “Groot Vettenoord” in Vlaardingen zijn per direct 2 grootschalige bedrijfsruimtes, met bijbehorend buitenterrein beschikbaar voor verkoop. Het buitenterrein is mede geschikt voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 3.200 m2 groot en is thans verdeeld in 4 bedrijfsruimtes. Voor de verkoop is beschikbaar een bedrijfsruimte van 800 m2 (Hal 3) en een bedrijfsruimte van 1.200 m2 (Hal 4). Het bijbehorend buitenterrein is in totaal ca. 2.084 m2 groot en is deels bestemd voor opslagdoeleinden en deels bestemd ten behoeve van een nog te vestigen recht van overpad.

De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor opslag- en/of productiedoeleinden, beschikken over een maximale vrije hoogte van ca. 6,40 meter, voorzien van lichtstraten van natuurlijk lichtinval en zijn tevens voorzien van een overheaddeur aan de voorzijde van het object.

Het buitenterrein is afgesloten door middel van een hekwerk en zal naar rato van het oppervlak verdeeld worden over de diverse bedrijfsruimtes, respectievelijk hal 2, hal 3 en hal 4.

SPLITSING
Op dit moment zijn de bedrijfsruimtes feitelijk gesplitst door middel van een tussenwand. In geval van gesplitste verkoop zal een kadastrale splitsing aangevraagd worden, zal een huisnummerbesluit worden aangevraagd en zullen per unit eigen zelfstandige nutsvoorzieningen worden aangevraagd. Een en ander in overleg tussen verkoper en kandidaat-koper. Indien benodigd zal een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

BOUWJAAR
Het complex is omstreeks 1972 ontwikkeld.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar. Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 5998
Oppervlakte: 46 are en 43 centiare
Eigendom: Volledig eigendom

Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 5999
Oppervlakte: 49 are en 60 centiare (gedeeltelijk te betrekken bij perceel #5998)
Eigendom: Volledig eigendom

Er zal aan het kadaster opdracht verleend worden om de percelen opnieuw kadastraal in te meten, op basis van de schetsmatige tekening zoals is bijgevoegd in deze brochure.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van hal 3 bedraagt € 495.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 800 m2 bedrijfsruimte en ca. 695 m2 buitenterrein.

De vraagprijs van hal 4 bedraagt € 695.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 1.200 m2 bedrijfsruimte en ca. 695 m2 buitenterrein.

De vraagprijs van hal 3 en 4 samen bedraagt € 1.150.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 2.000 m2 bedrijfsruimte en ca. 1.390 m2 buitenterrein.

BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Leemolen box 2A, 19 & 20, De Lier

€ 275 per maand (vanaf)

Honderdland 111-K, Maasdijk

€ 850 per maand

Nijverheidstraat 6C, Maassluis

€ 179.000 K.K.

Hellendaalweg 7, ‘s-Gravenzande

€ 3.150 per maand

Honderdland 314, Maasdijk

€ 210.000 k.k.