Property Status: KOOP

69 objecten gevonden

Op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen zijn per direct een tweetal bedrijfsunits beschikbaar voor zowel koop als huur. Het betreffen 2 bedrijfsunits van ca. 60 m2 groot en zijn voorzien van een handmatige overheaddeur en een lichtkoepel voor natuurlijke lichtinval.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. Op dit moment zijn er geen nutsvoorzieningen aanwezig. Tevens zijn de units gelegen op een afsluitbaar terrein door middel van een hekwerk.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESCHIKBAAR
De bedrijfsunits zijn per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
– Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.
– Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

Brochure

Op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen komt per direct een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verkoop en verhuur. Het betreft ca. 186 m2 bedrijfsruimte ca. 127 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsruimte is bereikbaar middels een handmatige overheaddeur en loopdeur en is ideaal geschikt voor opslag- en productiedoeleinden. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een entresolvloer over de rechterzijde van het object, een toilet en kleine kantine. Verder is het object voorzien van een elektra-, gas- en water aansluiting.

De kantoorruimte is bereikbaar via een aparte opgang en is onder meer voorzien van diverse werk- en spreekkamers, variërend in oppervlaktes van 30, 40, 40 en 12 m2. Daarnaast is op de verdieping eveneens een toilet en pantry gerealiseerd.

De kantoorverdieping is volledig gemoderniseerd en voorzien van verlaagd plafond met lichtarmaturen, stoffering, vloerverwarming en elektra-aansluitingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 7731
Groot: 3 are en 56 centiare

Het betreft vol eigendom van de grond en opstallen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Namens onze opdrachtgever; de Gemeente Vlaardingen bieden wij u commerciële ruimte aan de Van Baerlestraat 241 in Vlaardingen te koop aan. De commerciële ruimte is gelegen in de Westwijk, nabij de Dr. Wiardi Beckmansingel en betreft een ruimte van 482 m2 BVO.

RENOVATIE
De gemeente zal voor het tot verkoop overgaat het object “strippen” tot een casco indeling ten einde het object veilig op te leveren. Tevens wordt de winkelpui aan de voorzijde vervangen, waardoor het dezelfde uitstraling krijgt zal krijgen als het gezondheidscentrum aan de Van Baerlestraat.

De nieuwe winkelpui wordt dan ook voorzien van dubbel glas en 3 toegangsdeuren. Oplevering van de werkzaamheden staat gepland voor juni 2019. De werkzaamheden worden in overleg met vereniging van eigenaren uitgevoerd. Zij hebben tevens toestemming gegeven voor deze aanpassingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

BESTEMMINGSPLAN
Conform ontwerpbestemmingsplan Westwijk is de locatie bestemd voor de volgende functies:

De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– Cultuur en ontspanning;
– Dienstverlening;
– Kantoren
– Maatschappelijk;
– Sport

Rekening houdend met het voorzieningenniveau in de wijk heeft de gemeente Vlaardingen de voorkeur uitgesproken voor een maatschappelijke zorgfunctie op deze locatie.

Een supermarkt als ook een afhaal/bezorgrestaurant is uitdrukkelijk uitgesloten.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A72 / A73 / A74

De grond is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 296,- per jaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage aan in verband met servicekosten bedraagt € 1.410,- per kwartaal.

Het voorschot aan de VVE voor de verwarmingskosten bedraagt € 2.376,- per kwartaal.

VERKOOPPROCEDURE
Het betreft een verkoop bij inschrijving, waarbij de verkoop- en inschrijfperiode loopt tot uiterlijk 10 mei 2019 – 16:00 uur.

Kandidaten kunnen de ruimte op afspraak vrijblijvend bezichtigen. Door middel van een biedingsformulier welke tijdens de bezichtiging wordt verstrekt kunnen partijen een biedingen uitbrengen.

De biedingsprocedure is als volgt:

• De onvoorwaardelijke bieding kunnen in een gesloten envelop bij GW Batenburg ingeleverd worden tot uiterlijk 10 mei 2019 om 16.00 uur.
• Verkoper “de Gemeente Vlaardingen” beoordeelt de bieding.
• De gemeente Vlaardingen werkt onder voorbehoud van goedkeuring van het College van B&W en behoud zich het recht om niet over te gaan tot gunning.
• De gemeente Vlaardingen is verplicht een BIBOB onderzoek uit te voeren van de vastgoedtransactie. Koper verklaart door ondertekening van dit formulier hieraan mee te werken.
• De gemeente Vlaardingen accepteert alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren.
• Aanvullingen op het inschrijfformulier worden beschouwd als niet ontvankelijk.

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden!

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is per direct een bedrijfsunit beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Het betreft Honderdland 348, een bedrijfsunit van 66 m² op de begane grond met een verdiepingsvloer van eveneens 66 m².

Het object is onder meer voorzien van:
– Elektrische overheaddeur met handzenders (3m x 3m);
– Loopdeur;
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Ingericht meterkast v.v. gas/water/elektra en KPN aansluiting;
– Toilet.

Middels een houten trap betreedt u de verdiepingsvloer welke geschikt is voor onder meer kantoorruimte. De verdieping is onder meer voorzien van:
– Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
– Pantry;
– Verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
– Elektra-aansluitingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

PARKEREN
Dit bedrijfspand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

KADASTER
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 6073
Appartementsindex: A7 / A63

Brochure

Op Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar in een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van ca. 448 m2 verdeeld over 3 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.

De begane grond heeft een representatieve entree aan de voorzijde, entree aan de achterzijde, meterkast, trappenhuis en een open ruimte groot ca. 183 m2 welke bestemd is voor showroom- productie of opslagruimte. Dit pand heeft een grote elektronische overheaddeur.

Op eenvoudige wijze is deze totale ruimte, door het plaatsen van een tussenwand, te splitsen in een ruimte van ca 85 m2 en een ruimte van ca. 100 m2. De begane grond heeft een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

De eerste verdieping is te bereiken via een betonnen trappenhuis en is geheel ingericht als kantoorruimte en o.a. voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, pantry en toilet. De totale grootte van deze verdieping bedraagt 162 m2.

Op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte van groot ca. 105 m2, tevens voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Bij het pand behoren 6 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, pal aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport.

Met de start van de aanleg van de Blankenburgtunnel wordt de bereikbaarheid ten opzichte van de Maasvlakte aanzienlijk verbeterd.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5630
Groot: 1 are 84 centiare

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1”. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten” toegestaan.

BOUWJAAR
Het object is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

KOOPSOM
De koopprijs is op aanvraag beschikbaar.

Brochure

Midden in het overdekte winkelcentrum “’Liesveld” ligt deze winkelruimte met souterrain.

De winkelruimte is ca. 180 m2 groot en beschikt tevens over een souterrain ca. 80 m2. Op de 1e verdieping is een opslagruimte gelegen van eveneens 80 m2. De opslagruimte op de verdieping is thans verhuurd aan een partij. De winkelruimte en het souterrain zijn per 1 maart 2019 beschikbaar.

De winkelruimte is o.a. voorzien van een brede pui geheel van glas, een brede toegang, verlaagd plafond met lichtarmaturen en een luchtgordijn boven de entree.

LIGGING
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Intertoys, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 maart 2019 beschikbaar.

Brochure

Hoogstad 253, Vlaardingen

€ 1.850 per maand

Heliniumweg, Vlaardingen

€ 5.800 per maand

Franklinstraat 2P, ‘s-Gravenzande

€ 1.000 per maand

Mercuriusstraat 20, Vlaardingen

€ 320.000 K.K. / € 1.995,- per maand

Oranjeplein 36, Maasdijk

€ 1.135 per maand