Property Status: KOOP

69 objecten gevonden

Gebouw “Stael Bedrijfsunits Fase 1” wordt gerealiseerd aan de Deltaweg/Kreekweg in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”. De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

Gebouw “Stael Bedrijfsunits Fase 1” omvat 20 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 55 m² tot 145 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,5 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en de units 1 tot en met 5 en 21 tot en met 25 zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen verdiepingsvloer). De overige units kunnen tegen meerprijs worden voorzien van een verdiepingsvloer (zie prijslijst). De hoekunits 1 en 21 hebben bovendien een zijentree en raampartijen in de zijgevel.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Deltaweg ligt in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”, op korte afstand van het centrum. Na het verdwijnen van een deel van de zware industrie in deze omgeving is er ruimte ontstaan voor kleinschaligere bedrijvigheid.

Deze locatie betreft het voormalige tuincentrum aan de Deltaweg. Ontsluitingen aan weerszijden van het project leiden u enerzijds via de Marathonweg naar de A20 richting Westland en Rotterdam, terwijl aan de andere kant het centrum van Vlaardingen en aansluitend de A4 (Benelux tunnel) te bereiken zijn. Via deze snelweg bent u snel in Den Haag en aan de zuidzijde van Rotterdam. Op Bedrijventerrein Zeemanshaven zijn onder andere de bouwmarkten Gamma en Praxis gelegen, maar ook Renewi, BeKaBe bekabeling en kringloopwinkel Het Goed.

Tevens is op enkele minuten lopen het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Tevens zijn in de directe omgeving bushaltes gelegen. Daarmee is het object per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

KADASTER
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/verhuren.

Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).

Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Brochure

In het historische stadscentrum van Maassluis, direct langs de Noordvliet, staat deze representatieve winkelruimte te koop. Beschikbaar vanaf medio september 2018.

Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2.

De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonestraat, alwaar de Jumbo is gevestigd.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
– Elektrische rolluiken voor beide entrees;
– Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
– Verlichting;
– Centraal radiosysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10675
Soort eigendom: Vol eigendom

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is per direct een representatieve bedrijfsunit te koop in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap” te Maasdijk. De bedrijfsunit is hoogwaardig ingericht en betreft ca. 75 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 75 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Een elektrische overheaddeur (3m x 3m) met twee handzenders;
• Loopdeur;
• Ingerichte meterkast met gas/water/licht/data;
• Nefit Proline ketel en flexvat;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Krachtstroomaansluiting;
• Tl-Verlichting;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Sanitaire voorzieningen;
• Trapkast.

Via een houten trap bereikt u de 1e verdieping met een totale oppervlakte van ca. 75 m2 en is onder meer voorzien van:
• Data- en elektra-aansluitingen;
• Tapijttegels;
• Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
• Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Pantry;
• Intercom;
• Alarmsysteem.

Tot slot behoren bij het object 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

Brochure

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een showroom/bedrijfsruimte beschikbaar, inclusief kantoorruimte op de verdieping. Het betreft het object gelegen aan de Energieweg 2A te Vlaardingen en omvat ca. 298 m² op de begane grond en ca. 200 m2 op de verdieping. Tevens behoort er bij het object ca. 60 m2 buitenterrein.

Het object is onder andere voorzien van Tl-verlichting, alarmsysteem, lichtstraten, verwarming d.m.v. CV, deels afgewerkte plavuizenvloer en een pantry.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 7793
Groot: 8 are en 89 centiare
Soort eigendom: Vol eigendom

Brochure

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap” te Maasdijk. De bedrijfsunit is hoogwaardig ingericht en betreft ca. 66 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 66 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Een elektrische overheaddeur (3m x 3m) met twee handzenders;
• Loopdeur;
• Ingerichte meterkast met gas/water/licht/data;
• Krachtstroomaansluiting;
• Tl-Verlichting;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Sanitaire ruimte voorzien van toilet en urinoir;
• Wasbak;
• Magazijnruimte.

Verder zijn de wanden en plafonds in de bedrijfsruimte volledig geverfd en voorafgaand aan de oplevering kan optioneel de begane grond vloer nog voorzien worden van een slijtvaste coating;

Via een houten trap bereikt u de 1e verdieping met een totale oppervlakte van 66 m2 en is onder meer voorzien van:
• Twee werk/spreek/opslagruimtes.
• Een grote kantoortuin/kantine aan de voorzijde;
• Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
• In elke ruimte voldoende data-en elektra aansluitingen en lichtpunten;
• Verlaagde plafonds met lichtarmaturen (deels);
• Mechanische ventilatie;
• Voorbereidingen voor plaatsing van een pantry/keuken;
• Gestucte wanden.

De gehele 1e verdieping is voorzien van extra isolatiemateriaal en kabelgoten boven de plafonds. Daarnaast zijn extra loze pijpen/leidingen aangelegd om bijvoorbeeld airconditioning aan te brengen op de 1e etage.

Tot slot behoren bij het object 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Brochure

Het betreft een bedrijfshal gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. De bedrijfsruimte is ca. 85 m2 groot, terwijl de verdiepingsvloer ca. 32 m2 groot is. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een overheaddeur, loopdeur, toilet, verlichting, houten trap naar de verdieping, pantry en alarminstallatie. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 7,20 meter, terwijl de vrije hoogte onder de verdieping ca. 3,80 meter bedraagt.

De verdiepingsvloer is volledig ingericht als kantoorruimte.

Tot slot is de unit gebouwd in 2012 en is het voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8159
Soort eigendom: Vol eigendom

Er is geen sprake van erfpacht.

Brochure

Deltaweg / Kreekweg, Vlaardingen

€ 105.000 V.O.N. (vanaf)

Leehove 103, De Lier

€ 850 per maand

Graafstroomstraat 51C, Rotterdam

€ 1.150 per maand

Vlotlaan 314, Monster

€ 1.200 per maand

Noordvliet 31, Maassluis

€ 365.000 K.K.