Property Status: KOOP

46 objecten gevonden

Medio april 2019 komt op bedrijventerrein Honderdland een representatief bedrijfscomplex beschikbaar voor verhuur/verkoop. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie en betreft een solitair bedrijfscomplex, gebouwd in 2006.

Bedrijfsruimte
De totale bedrijfshal is ca. 910 m² (BVO) groot en onder meer voorzien van de volgende voorzieningen:
– Drie elektrische overheaddeuren (5,3 m breed x 4,2 m hoog);
– Een vrije hoogte van ca. 9 meter onder het spant;
– Een vrije hoogte van ca. 4,2 meter onder de entresolvloer;
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
– Meerdere lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
– Afzonderlijk afsluitbare ruimte voor nachtleveringen;
– Tl-verlichting;
– Camerabeveiliging;
– Toegang middels TAG-systeem;
– Ruim voldoende elektra- en krachtstroomaansluitingen;
– Kraanbaan met een draagvermogen tot 200.000 kg;
– Goederenlift (draagvermogen 1.000 kg);
– Stalen trap naar entresolvloer;
– Kleed- was- en sanitaire ruimtes.

Via de stalen trap bereikt u de volledig betonnen entresolvloer. De vrije hoogte op de entresolvloer bedraagt 4,2 meter onder het spant. Via de reeds aanwezige goederenlift kunt u eenvoudig goederen op de entresolvloer opslaan. Het maximale draagvermogen van de entresolvloer bedraagt 500 kg/m² en is verder voorzien van voldoende tl-verlichting en valbeveiliging. De totale oppervlakte van de entresolvloer bedraagt 441 m² (BVO).

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object en is verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimte is groot ca. 701 m² (BVO) en is zeer hoogwaardig ingericht met onder meer de volgende voorzieningen/kenmerken:
– Representatieve entree voorzien van automatisch slot;
– Receptie;
– Brandmeldinstallatie;
– Alarmsysteem;
– Luchtbehandeling per ruimte regelbaar;
– Toegang middels TAG-systeem;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Ruimte kantine inclusief luxe pantry;
– Vloerverwarming over 2 verdiepingen;
– Sanitaire voorzieningen op beide verdiepingen;
– Pantry op beide verdiepingen;
– Elektrische zonwering;
– Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
– Glasvezelverbinding;
– Zonnepanelen op het dak.

De kantoorruimtes zijn daarmee zeer modern ingericht en voor meerdere doeleinden geschikt. In het object zijn meerder spreek- werk en vergaderruimtes ingericht.
Op de 2e verdieping is technische ruimte van ca. 28 m² gecreëerd. Deze is in gebruik als technische ruimtes en als archiefruimte.

Buitenterrein
Het buitenterrein is gelegen om het complex en grotendeels ingericht ten behoeve van parkeervoorzieningen. Het totale buitenterrein is 982 m² groot, waarvan ca. 132 m² is ingericht ten behoeve van buitenopslag. De buitenopslag is gelegen aan de achterzijde van het object en is beveiligd door middel van een elektrisch hekwerk.

Tot slot behoren bij het gehele complex ca. 37 parkeerplaatsen, waarvan momenteel ca. 17 parkeerplaatsen in gebruik zijn als buitenopslag.

Brochure

Plattegronden

KLIK HIER VOOR GROTE PLATTEGRONDEN

Panorama

 

ONDERNEMEN OP EEN TOPLOCATIE!
Bent u op zoek naar de juiste locatie voor het realiseren of exploiteren van een onderneming? Onder de rook van Rotterdam en aan de toegangspoort van Westland vindt u ontwikkelingseiland Hoek van 100, een van de drie eilanden van Honderdland Fase 2. Het eiland is gelegen op een uitstekende zichtlocatie nabij Rijksweg A20 aan de entree van Businesspark Honderdland.

Aan de entree van het bedrijventerrein zijn een drietal eilanden in ontwikkeling, waarvan “Hoek van 100” onderdeel uit maakt. Op dit moment is nog ca. 12.056 m² beschikbaar op het eiland, verdeeld over meerdere kavels.

In overleg is het mogelijk de kavelindeling te wijzigen, zodat de ideale kavel voor uw bedrijfsvoering gecreëerd kan worden.

KENMERKEN
Het eiland is gelegen naast turborotonde “Maasdijkplein” en is dan ook gelegen op een goede zichtlocatie nabij de A20. De kavels zijn beschikbaar in oppervlaktes van 647 m² tot en met 9.606 m² en zijn nog vrij indeelbaar.

Onlangs is het ontwerpbestemmingsplan “Honderdland Fase II” vastgesteld. Het volledige eiland heeft de bestemming “gemend”. Hierdoor zijn de volgende ontwikkelingen mogelijk:
– Horeca t/m categorie 1C;
– Business 2 Business (B2B);
– Leisure;
– Sportschool;
– Showrooms;
– Volumineuze detailhandel;
– ABC-bedrijvigheid (Auto’s, Boten, Caravans);
– Meubelzaken, bouwmarkten en tuincentra*;

*Mits verhuizing van bestaande vestiging in Westland.

Conform het bestemmingsplan is de maximale toegestane bouwhoogte op het eiland 20 meter en is de maximale bebouwingspercentage 70%.

Mogelijkheden

Door de uitstekende ligging, hoogwaardige uitstraling door omliggend water, de goede bereikbaarheid ten opzichte van de A20 en het provinciaal wegennetwerk en de perfecte zichtlocatie vanaf de “Twee Pleinenweg” en turborotonde “Maasdijkplein” biedt Hoek van 100 tal van mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw onderneming.

Ook het verzorgingsgebied biedt ruime kansen. Met ca. 294.000 inwoners binnen een straal van 10 kilometer en zelfs 1,15 miljoen inwoners binnen een straal van 15 kilometer bent u verzekerd van veel traffic langs het eiland.

Uw toekomstige buren zijn daarnaast niet de minste, met als trekpleister de eerste Westlandse vestiging van de McDonald’s en een onbemand tankstation bent u dankzij uw buren eveneens verzekerd van een significant aantal bezoekers op het eiland.

Ontwikkelingen zoals een indoor-speeltuin, sportschool, horeca, (volumineuze) detailhandel, Business 2 Business – detailhandel, bedrijfsgebouwen ondersteund door een showroom of een congrescentrum zijn dan ook zeer geschikte ontwikkelingen voor het eiland.

Brochure

Aan de Coldenhovelaan in De Lier, op het Agrarisch Logistiek Centrum Poortcamp, is per direct een bouwkavel van ca. 23.660 m² groot beschikbaar. Splitsing van de bouwkavel is bespreekbaar.

Ligging en bereikbaarheid

ALC Poortcamp is gelegen aan de entree van het Westland, direct aan de op- en afrit van de A20 bij Maasdijk. Op dit terrein zijn reeds toonaangevende bedrijven gevestigd, zoals Koornstra & Co, Syngenta, Snijpunt en Red Star Trading. Ook zal binnenkort Be Fresh Produce zich hier gaan vestigen.

Via de A20 is er direct toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, de Rotterdamse haven, Rotterdam The Hague Airport, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten Amsterdam, Schiphol en Leiden zich eenvoudig bereiken. Het Westland, Hoek van Holland (met de ferry naar Harwich), Dordrecht, Barendrecht en Den Haag zijn vlakbij.

Door het 3-in-1 project van de Provincie Zuid-Holland is het gehele Westland inclusief Hoek van Holland nog beter bereikbaar geworden.

Kortom, ALC Poortcamp is een absolute hotspot voor AGF gerelateerde bedrijven. En met het doortrekken van de A4, de nieuwe short-sea verbinding tussen de 2e Maasvlakte en Hoek van Holland, de toekomstige Blankenburgtunnel en de uitbreidingsmogelijkheden op Bedrijvenpark Honderdland aan de overzijde van de snelweg zal de aantrekkelijkheid voor deze bedrijven alleen maar verder toenemen.

Brochure

Op Honderdland fase 1 is kavel 2 beschikbaar met een kaveloppervlakte van circa 2043 m². Het is mogelijk om op deze kavel een kantoorbestemming, een bedrijfsbestemming of een woonbestemming te ontwikkelen. Hiernaast is het ook mogelijk om zowel een woon –als bedrijfsbestemming te creëren.

Ligging en bereikbaarheid

Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam – The Hague Airport. Op termijn kan een de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

Een belangrijke infrastructurele verbetering rondom de A20 bij Maasdijk is de realisatie van het 3-in-1 project. Dit project behelst in het kort de aanleg van een nieuwe ontsluiting richting Hoek van Holland, het aanleggen van twee zogenoemde turborotondes bij knooppunt Westerlee en de nieuwe ontsluiting van Bedrijvenpark Honderdland. Dit project is inmiddels afgerond.

Brochure

Op bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is in een modern bedrijfsverzamelgebouw een functionele unit ter beschikking gekomen. Het betreft hier moderne unit met een oppervlakte van 90 m². Tevens bevindt zich in deze unit een entresolvloer van ca. 60 m² en een complete verdiepingsvloer van 90 m², welke is ingericht als kantoor, kantine en opslagruimte.

De bedrijfshal is o.a. voorzien van krachtstroom, heater, houten trap naar de etage en elektrische overheaddeur. De kantoorruimte op de etage is netjes afgewerkt en o.a. voorzien van verlaagd plafond met spotjes en verwarming d.m.v. radiatoren. De ruime kantine is ook zeer netjes afgewerkt met bar, houten vloer en verwarming. Het gehele pand is voorzien van een alarminstallatie.

Bij het pand behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

Brochure

De Hondert Margen 7, De Lier

€ 3.500 per maand

Honderdland 170, Maasdijk

€ 2.249.000 k.k.

Vlotlaan 250, Monster

€ 995 per maand

Aartsdijkweg 9, Maasdijk

€ 12.000 per maand

Nijverheidstraat 27, Maassluis

€ 1.450 per maand