Property Status: KOOP

88 objecten gevonden

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap” te Maasdijk. De bedrijfsunit is hoogwaardig ingericht en betreft ca. 66 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 66 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Een elektrische overheaddeur (3m x 3m) met twee handzenders;
• Loopdeur;
• Ingerichte meterkast met gas/water/licht/data;
• Krachtstroomaansluiting;
• Tl-Verlichting;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Sanitaire ruimte voorzien van toilet en urinoir;
• Wasbak;
• Magazijnruimte.

Verder zijn de wanden en plafonds in de bedrijfsruimte volledig geverfd en voorafgaand aan de oplevering kan optioneel de begane grond vloer nog voorzien worden van een slijtvaste coating;

Via een houten trap bereikt u de 1e verdieping met een totale oppervlakte van 66 m2 en is onder meer voorzien van:
• Twee werk/spreek/opslagruimtes.
• Een grote kantoortuin/kantine aan de voorzijde;
• Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
• In elke ruimte voldoende data-en elektra aansluitingen en lichtpunten;
• Verlaagde plafonds met lichtarmaturen (deels);
• Mechanische ventilatie;
• Voorbereidingen voor plaatsing van een pantry/keuken;
• Gestucte wanden.

De gehele 1e verdieping is voorzien van extra isolatiemateriaal en kabelgoten boven de plafonds. Daarnaast zijn extra loze pijpen/leidingen aangelegd om bijvoorbeeld airconditioning aan te brengen op de 1e etage.

Tot slot behoren bij het object 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Brochure

Op bedrijventerrein de “Vettenoordse Polder” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit, inclusief entresolvloer en kantoorruimte op de verdieping te koop. Het betreft het object gelegen aan de 4e Industriestraat 13 B-C te Vlaardingen en betreft in totaal ca. 207 m² bedrijfsruimte en ca. 93 m² kantine/kantoorruimte.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, lichtstraat, gasgestookte heater, verlichting en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m².

De kantoorruimtes zijn onder meer voorzien van verwarming d.m.v. een Cv-ketel, airconditioning, dubbel glas, een pantry, toiletten, mechanische ventilatie, kamerindeling, verlaagd plafond met lichtarmaturen, voldoende data- en elektra aansluitingen en alarmsysteem.

Tot slot is aan de voorzijde ruim voldoende mogelijkheid tot parkeren van personenauto’s.

Indeling
Begane grond
– Ca. 137 m² bedrijfsruimte
– Ca. 28 m² kantoorruimte
– Ca. 20 m² kantineruimte

1e verdieping
– Ca. 70 m² entresolvloer
– Ca. 28 m² kantoorruimte
– Ca. 11 m² kantoorruimte
– Ca. 6 m² kantoor- of opslagruimte

Kadaster
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 6893
Groot: 3 a 53 ca.
Soort eigendom: Volledig eigendom

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

Brochure

Het betreft een bedrijfshal gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand is Vlaardingen. De bedrijfsruimte aan de voorzijde is ca. 175 m2 groot, terwijl aan de achterzijde een tweede loods van ca. 100 m2 is gerealiseerd. Het tussengelegen buitenterrein bedraagt ca. 170 m2 en is geschikt voor opslag.

Aan de voorzijde van het object is mogelijkheid tot parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8133
Groot: 5 are 15 centiare
Soort eigendom: Vol eigendom

Brochure

Het betreft een bedrijfshal gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. De bedrijfsruimte is ca. 85 m2 groot, terwijl de verdiepingsvloer ca. 32 m2 groot is. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een overheaddeur, loopdeur, toilet, verlichting, houten trap naar de verdieping, pantry en alarminstallatie. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 7,20 meter, terwijl de vrije hoogte onder de verdieping ca. 3,80 meter bedraagt.

De verdiepingsvloer is volledig ingericht als kantoorruimte.

Tot slot is de unit gebouwd in 2012 en is het voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8159
Soort eigendom: Vol eigendom

Er is geen sprake van erfpacht.

Brochure

Op bedrijventerrein “De Zekken” in Hoek van Holland komt medio augustus een ruime bedrijfshal beschikbaar. Het betreft de geschakelde bedrijfsruimtes aan de Zekkenstraat 38 met een totale oppervlakte van ca. 337 m2 BVO.

Zekkenstraat 38A
De bedrijfshal is groot ca. 212 m2 (BVO) op een perceel van 220 m2. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een gasgestookte heater, tl-verlichting, elektrische overheaddeur voorzien van een loopdeur, ca. 4,5 meter vrije hoogte, smeerput, krachtstroom, alarminstallatie, lichtstraat, toilet en een kleine kantine.

Zekkenstraat 38B
Via de een loopdeur bereikt u de naastgelegen bedrijfsruimte met een oppervlakte van 125 m2 (BVO). Deze hal is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, krachtstroom en tl-verlichting.

BESCHIKBAAR
Medio augustus 2018.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 182.500,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.350,- per maand exclusief BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Zekken” in Hoek van Holland net buiten het centrum van Hoek van Holland. Via de Haakweg en de Maasdijk (N220) is het object goed te bereiken. In het kader van het 3-in-1 project is een tweede ontsluitingsweg naar Hoek van Holland aangelegd waardoor de aanrijtijd van en naar de rijksweg A20 aanzienlijk is verbeterd.

Tot slot is in Hoek van Holland wordt het station omgebouwd tot een metrostation, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Brochure

Plattegrond

Klik hier voor een grote plattegrond.

Panorama

In de wijk “Nieuwland Midden” in Schiedam is een kinderdagverblijf beschikbaar. Naast deze functie is het object eveneens geschikt voor maatschappelijke doeleinden.

Het object is ca. 180 m2 groot en is als volgt ingedeeld:
– Entree
– Ontvangsthal
– Multifunctionele ruimte
– 2 kantoorkamers.

Verder is het object voorzien van:
– Pantry
– Toilet
– Meterkast
– Centrale verwarming
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen

Vanuit de multifunctionele ruimte is tevens toegang tot de achtergelegen tuin, welke op gemeentegrond is gelegen.

Bestemming
Maatschappelijk
De bestemming voor de uitgifte van erfpacht en de VVE is huisartsenpraktijk, voor een kinderdagverblijf is er toestemming gegeven.
Bij verkoop moet er weer toestemming gevraagd worden aan de Gemeente Schiedam m.b.t. de erfpacht en de VVE.

Erfpacht
De grond is uitgegeven in erfpacht, bloot eigenaar Gemeente Schiedam.
Einddatum recht 30 april 2093, Canon afgekocht tot en met 30 april 2044

Kadastraal Bekend
Gemeente Schiedam H 1892 A 2

Honderdland 344, Maasdijk

€ 169.500 k.k.

4e Industriestraat 13 B-C, Vlaardingen

€ 210.000 k.k.

George Stephensonweg 1, Vlaardingen

€ 2.750 per maand

Energieweg 3F-G, Vlaardingen

€ 2.750 per maand

Fultonstraat 10, Vlaardingen

€ 189.500 K.K.