Property Status: KOOP

77 objecten gevonden

In het centrum van Vlaardingen is per 15 november 2019 een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verkoop. De winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum “Liesveld’’ en is tevens gevestigd tegenover de C&A en nabij de H&M!

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 110 m2 groot. De winkelruimte is onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airconditioning;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Opslagruimte.

Tevens beschikt de winkelruimte over een brede pui met veel glas wat zorgt voor natuurlijk lichtinval.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: M
Nummer: 460 A12
Oppervlakte: 1 are en 10 centiare
Eigendom: Appartementsrecht belast met erfpacht

BESTEMMING
De bestemming van het gebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Stadshart”, vastgesteld op 08-12-2011. Huurder dient zich te conformeren aan dit bestemmingsplan en heeft de verplichting te controleren of de gewenste activiteiten zijn toegestaan op de betreffende locatie. Uiteraard kunnen wij partijen hierin begeleiden en nader informeren. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– ambachtelijke bedrijvigheid;
– detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
– dienstverlening;
– horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
– kantoren met baliefunctie;
– maatschappelijke voorzieningen;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De jaarlijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren Liesveld te Vlaardingen bedraagt €1.735,32.

BESCHIKBAAR
Het object is per 15 november 2019 beschikbaar.

Brochure

Bent u ZZP’er en bent u op zoek naar opslagruimte? Of heeft u een “uit de hand gelopen hobby”, een oldtimer, boot of juist moderne auto waar u erg trots op bent? Op bedrijventerrein Honderdland fase 1 in Maasdijk komt een bedrijfsunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsunit is gelegen op de 1e verdieping en door middel van een oprijbaan goed bereikbaar met een auto met aanhanger en/of werkbus. De bedrijfsunit is ca. 30 m2 groot (3,35m breed x 8,275m diep x 3,65m hoog). De handmatige overheaddeur is 3m breed en 3,20m hoog. In de unit zijn elektra- en waterpunten aanwezig.

In het bedrijfsverzamelgebouw is een algemene ruimte gerealiseerd waar gebruikers gebruik kunnen maken van toiletvoorzieningen. Tevens zijn hier de tussenmeters voor het elektraverbruik gesitueerd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.

Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BOUWJAAR
Het pand is in 2012 gebouwd en opgeleverd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: F
Nummer: 6073
Appartementsindex: A78

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

Brochure

Op bedrijventerrein “ABC Westland” in Poeldijk komt medio april 2020 een bedrijfscomplex beschikbaar voor verkoop. Het object betreft een volledig geconditioneerde bedrijfsruimte van 2.990 m2, ca. 525 m2 kantoorruimte en 17 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is gebouwd in 2008 en is gelegen op een perceel eigen grond van 4.900 m2.

BEDRIJFSRUIMTE
De volledig geconditioneerde bedrijfshal is 2.990 m2 groot en is onder meer voorzien van:
– 4 loading docks;
– Een maximale vrije hoogte van 10 meter;
– Een zwaar onderheide begane grondvloer met een maximaal draagvermogen van 2.500 kg/m2;
– Hamelink koelinstallatie met 12 koelunits (2 sectoren);
– Was- kleed- en sanitaire ruimtes voor dames en heren;
– 4 lichtkoepels (5 x 5m) voor natuurlijk lichtinval;
– Tl-verlichting;
– 2 stalen trappen naar de verdiepingsvloer;
– Toegangscontrolesysteem;
– Krachtstroomaansluitingen;
– Brandhaspels.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is 525 m2 groot, verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond is hoofdzakelijk ingericht ten behoeve van de loodswerkzaamheden. Op de 1e verdieping is het kantoorpersoneel gehuisvest. De kantoren zijn onder meer voorzien van:
– Centrale entree met automatische schuifdeuren;
– Representatieve trap met bordes naar de 1e verdieping;
– Alarminstallatie;
– Brandmeldinstallatie;
– Beveiligde toegang d.m.v. een tagsysteem;
– Verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
– Luchtbehandelingssysteem;
– Mechanische ventilatie;
– Dames- en heren toiletgroepen op beide verdiepingen;
– 2 kantineruimtes, waarvan 1 voorzien van complete keuken;
– Vloerverwarming zowel beneden als boven (CV installatie, merk Remeha Quinta, type HR combi);
– Data- en elektra aansluitingen;
– Plavuizen vloeren op de begane grond;
– Gestoffeerde vloeren op de verdieping;
– Diverse werk- en spreekkamers op de verdieping

Het object is gebouwd in 2008 en beschikt derhalve over goede isolatiewaarden. Zowel de gevels- als het dak is voorzien van isolatie. Tevens beschikt het object over aluminium gevelkozijnen met isolatieglas. De binnenkozijnen zijn van hardhout.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein “ABC Westland” is gelegen in het hart van het Westland, waardoor belangrijke doorvoorhavens als de Port of Rotterdam en de Stena Line terminal Hoek van Holland uitstekend bereikbaar zijn.

Het bedrijventerrein huisvest een groot aantal ketenspelers binnen de Agri- en foodsector (AGF-sector), waardoor een sterke corridor van bedrijvigheid is gecreëerd op het terrein. Denk hierbij aan verpakkingscentra, import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, logistieke dienstverleners, koelhuizen, telersverenigingen en dienstverlenende bedrijvigheid.

Vanwege de ligging direct aan de Nieuweweg (N211) zijn de rijkswegen A20 en A4 per auto uitstekend bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen. Aan de entree van het bedrijventerrein is de bushalte gelegen, waar busverbindingen 35 en 36 frequent langsrijden. Deze staan in verbinding met plaatsen als Naaldwijk, Midden-Delfland, Hoek van Holland, Schiedam en Den Haag.

Tot slot kent ABC Westland een actief parkmanagement, waarbij de focus is gericht op verduurzaming, een veilige werkomgeving en een optimale bereikbaarheid. Recentelijk heeft het parkmanagement ca. 18.000 zonnepanelen laten plaatsen op de daken. Hierdoor verzorgen zij 30% van de stroomvoorziening voor diverse huurders op het terrein.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Monster
Sectie: K
Nummer: 6821 / 6845 / 6844
Oppervlakte: 4.900 m2

Betreft volledig eigendom belast met zakelijke rechten.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Abc Westland” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Het object is uitsluitend toegestaan voor bedrijvigheid in “agri-business sector”.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het bedrijventerrein kent een actief parkmanagement, waar alle bedrijven op het terrein aan bijdragen. Koper is verplicht lid te worden van de vereniging van eigenaars.

Panoramafoto’s

Plattegronden


Klik hier voor grote plattegronden

Brochure

Op bedrijventerrein “De Kulk” in Hoek van Holland is per direct een representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte op de verdieping beschikbaar voor de verkoop. Het betreft ca. 60 m2 op de begane grond en ca. 60 m2 op de verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 120 m2 groot, waarvan ca. 60 m2 is ingericht als kantoorruimte op de verdieping. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur;
• Loopdeur;
• Rolluik;
• Krachtstroom voorziening;
• Betonnen vloer;
• Toilet;
• Tl-verlichting.

KANTOORRUIMTE
Via de stalen trap bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 60 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Pantry;
• Afgewerkte plavuizen vloer;
• Te openen ramen;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren.

BOUWJAAR
Het pand is in 2002 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
In de omgeving van het object zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Kulk” in Hoek van Holland net buiten het centrum van Hoek van Holland. Via de Haakweg/Hoeksebaan en de Maasdijk (N220) is het object goed te bereiken. In het kader van het 3-in-1 project is een tweede ontsluitingsweg naar Hoek van Holland aangelegd waardoor de aanrijtijd van en naar de rijksweg A20 aanzienlijk is verbeterd. Tevens wordt in Hoek van Holland het station omgebouwd tot een metrostation, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Hoek van Holland
Sectie: A
Nummer: 1725
Oppervlakte: 64 centiare
Eigendom: Eigendom belast met erfpacht

De jaarlijkse canon is afgekocht tot en met 17-12-2050 en het recht loopt tot 17-12-2099.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Hoek van Holland-Bedrijventerreinen’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

Brochure

Aan de Zomerdijk op bedrijventerrein “De Dijk” langs de Nieuwe-Waterweg in Maassluis wordt een modern bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd en zijn er bedrijfsunits beschikbaar voor de verkoop. Het betreffen units van ca. 18 m2 (6 x 3 x 3,5 m) en ca. 24 m2 (8 x 3 x 3,5 m).

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als:
• Extra opslag;
• Kleine bedrijfsvoering;
• Solide belegging met een rendement van 8,5%;
• Mogelijkheid tot koppelen van meerdere garageboxen.

De bedrijfsunits zijn allen standaard voorzien van verlichting, alarm en aansluitingen voor elektra. Verder zijn aanwezig: goede buitenverlichting, een gezamenlijke ruimte met sanitaire voorzieningen, alarm en zonnepanelen op het dak waardoor het elektra verbruik beperkt zal zijn. De vrije hoogte is 3,5 meter! Dit biedt de mogelijkheid voor het aanbrengen van een extra tussen vloer zodat er nog meer opslagruimte ontstaat.

KENMERKEN
• Volledig geïsoleerd;
• Hoogwaardige betonnen vloer, wanden en dak;
• Sectionale overheaddeur;
• Elektra aansluiting en led-verlichting;
• Alarmsysteem met melding naar meldkamer:
• Onderhoudsvriendelijk;
• Afgesloten met slagbomen en bewaakt door middel van camera’s;
• Gemeenschappelijke ruimte met toiletten (ook de begane grond);
• 24 uur per dag toegang tot de garagebox.

BOUWJAAR
Het gehele object wordt in 2019 gebouwd en in Q4 opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De opslagunits zijn gelegen aan de Zomerdijk op bedrijventerrein De Dijk. Het bedrijventerrein is in ontwikkeling en is parallel gelegen aan de Vlaardingsedijk te Maassluis. Via de Vlaardingsedijk zijn plaatsen als Maassluis en Vlaardingen goed bereikbaar. Ook is het object gunstig gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20. In de nabijheid is station Maassluis gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding langs rijdt. Tevens is de veerpontverbinding Maassluis-Rozenburg in de nabijheid gelegen.

Brochure

Nabij het centrum van De Lier komt medio 2020 een bedrijfsruimte met bedrijfswoning beschikbaar voor de verkoop! Het bedrijfscomplex bestaat uit een ruime bedrijfshal, kantoorruimte, buitenterrein en een bedrijfswoning. Het geheel is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van 2.734 m2 eigen grond.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 818 m2 groot, waar op de begane grond nog eens ca. 104 m2 is ingericht als kantoorruimte.
De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (4 m x 4,28 m);
• Automatisch entreedeuren;
• Raampartijen;
• Betonvloer;
• Schuin dak met een vrije hoogte van ca. 6,5 m in het midden;
• Kleedruimte;
• Diverse magazijnruimtes;
• Loopdeur;
• Krachtstroomaansluitingen;
• Perslucht;
• Entresolvloer van 106 m2 inclusief kantine & pantry.

Bij de bedrijfsruimte behoort tevens een woning van ca. 145 m2 woonoppervlakte. Deze woning is leeg, ontruimd en dient gemoderniseerd te worden. De woning doet uitsluitend dienst als bedrijfswoning.

KANTOORRUIMTE
In de bedrijfsruimte is een kantoorruimte gerealiseerd van ca. 104 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Data- en elektra-aansluitingen;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Verwarming;
• Raampartijen en lichtkoepels voor een natuurlijke lichtinval.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is toegankelijk via de weg en is geheel voorzien van stelconplaten. Daarmee is het geschikt voor zowel opslagdoeleinden- als parkeerplaats voor ca. 14 personenauto’s. Tevens is er parkeerruimte beschikbaar achter het woonhuis. Het totale buitenterrein aan de voorzijde is ca. 350 m2 groot.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Vreeburchlaan 3 in De Lier. Daarmee is het object is gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalswegen. Via de Veilingweg en de Noord Lierweg is oprit 13 van de Rijksweg A4 binnen enkele autominuten bereikbaar. De rijksweg A4 biedt een directe verbinding naar steden als Den Haag en Amsterdam.

Via de veilingweg en de Burgemeester van Doornlaan is knooppunt Westerlee eveneens goed bereikbaar per auto. Daarmee zijn omliggende steden als Rotterdam en Breda goed bereikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: A
Nummer: 5149 / 5602 / 5603
Oppervlakte: 27 are en 34 centiare
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Glastuinbouwgebied Westland”, onherroepelijk vastgesteld op 19-12-2012 is de locatie bestemd voor bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De woning is bestemd voor woondoeleinden behorende bij de bedrijfsbestemming (bedrijfswoning).

Brochure

Liesveld 147, Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Liesveld 140 – 144, Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Liesveld 2, Vlaardingen

€ 350.000 K.K.

Liesveld 128, Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Veerplein 132, Vlaardingen

€ 7.285 per maand (vanaf)