Property Status: KOOP

70 objecten gevonden

Aan de Nieuweweg in Poeldijk op een uitstekende zichtlocatie komt per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar. Het object is ca. 73 m2 groot en is onder meer voorzien van:

• Eigen entree en hal;
• Inbouwkasten;
• Pantry;
• Telefonie- en internetaansluitingen;
• Toilet;
• Nieuwe kozijnen;
• Raam en vloerbekleding;
• Airconditioning.

Tevens is er mogelijkheid om 2,5 m x 3 m reclame op de gevel langs de Nieuweweg te plaatsen en behoort bij het object een deel eigen grond op het buitenterrein. Daarnaast behoren bij het object 2 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Nieuweweg in Poeldijk. Deze weg is een drukke doorgaande verkeersweg en sluit tevens aan op de Monsterseweg. Het object ligt op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag – Amsterdam) nabij deze op -en afritten is het knooppunt ‘Prins Clausplein’ gelegen, alwaar de snelwegen A4, A12 (Den Haag – Utrecht) en A 13 (Den Haag – Rotterdam) tezamen komt. De A20 (Westland- Rotterdam) is eveneens in de nabije omgeving namelijk op 10 minuten afstand en te bereiken via de N213. Onlangs is het 3-in-1 project afgerond zijn, waardoor met name de verkeersafwikkeling op knooppunt Westerlee (begin A20) verbeterd is. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Er is uitsluitend bedrijvigheid toegestaan t/m categorie B1 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten – Functiemenging”.

Brochure

Nabij de entree van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Honderdland.

De bedrijfsruimte betreft ca. 93 m2 bedrijfsruimte, ca. 50 m2 entresolvloer, ca. 80 m2 kantoorruimte en 1 parkeerplaats. De verdieping is compleet ingericht als kantoorruimte en is voorzien van:
– Een luxe pantry;
– Sanitaire voorzieningen inclusief douche;
– Een airconditioningsunit;
– Verlaagd plafond met ledverlichtingsarmaturen;
– Vloerverwarming middels een cv-installatie;
– Te openen ramen.

De entresolvloer is uitermate geschikt voor opslag van materialen en goederen een heeft een geschatte maximale vloerbelasting van 250 kg/m2. De begane grond betreft een betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en heeft een geschatte maximale vrije hoogte van 2,3 meter onder de entresol. De geschatte maximale vrije hoogte op de begane grond bedraagt 2,2 meter. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van krachtstroom, een elektrische overheaddeur, vloerverwarming en Tl-verlichting.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.
Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

Brochure

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” wordt gerealiseerd aan de Deltaweg/Kreekweg in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”. De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” omvat 40 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 55 m² tot 145 m² begane grond vloeroppervlak. Iedere bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,5 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en de units 1 tot en met 5 en 21 tot en met 25 zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen verdiepingsvloer). De overige units kunnen tegen meerprijs worden voorzien van een verdiepingsvloer (zie prijslijst). De hoekunits 1 en 21 hebben bovendien een zijentree en raampartijen in de zijgevel.

Na veel animo op Fase 1 van Stael bedrijfsunits is nu ook de verkoop van Fase 2 van start gegaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Deltaweg ligt in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”, op korte afstand van het centrum. Na het verdwijnen van een deel van de zware industrie in deze omgeving is er ruimte ontstaan voor kleinschaligere bedrijvigheid.

Deze locatie betreft het voormalige tuincentrum aan de Deltaweg. Ontsluitingen aan weerszijden van het project leiden u enerzijds via de Marathonweg naar de A20 richting Westland en Rotterdam, terwijl aan de andere kant het centrum van Vlaardingen en aansluitend de A4 (Benelux tunnel) te bereiken zijn. Via deze snelweg bent u snel in Den Haag en aan de zuidzijde van Rotterdam. Op Bedrijventerrein Zeemanshaven zijn onder andere de bouwmarkten Gamma en Praxis gelegen, maar ook Renewi, BeKaBe bekabeling en kringloopwinkel Het Goed.

Tevens is op enkele minuten lopen het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Tevens zijn in de directe omgeving bushaltes gelegen. Daarmee is het object per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

KADASTER
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/verhuren.

Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).

Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Brochure

In het historische stadscentrum van Maassluis, direct langs de Noordvliet, staat deze representatieve winkelruimte te koop. Beschikbaar vanaf medio september 2018.

Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2.

De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonestraat, alwaar de Jumbo is gevestigd.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
– Elektrische rolluiken voor beide entrees;
– Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
– Verlichting;
– Centraal radiosysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10675

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Het betreft een bedrijfshal gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. De bedrijfsruimte is ca. 85 m2 groot, terwijl de verdiepingsvloer ca. 32 m2 groot is. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een overheaddeur, loopdeur, toilet, verlichting, houten trap naar de verdieping, pantry en alarminstallatie. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 7,20 meter, terwijl de vrije hoogte onder de verdieping ca. 3,80 meter bedraagt.

De verdiepingsvloer is volledig ingericht als kantoorruimte.

Tot slot is de unit gebouwd in 2012 en is het voorzien van 2 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8159
Soort eigendom: Vol eigendom

Er is geen sprake van erfpacht.

Brochure

Op bedrijventerrein de Vettenoordse Polder in Vlaardingen is per direct deze ruime bedrijfsruimte te huur, inclusief kantoorruimte en ruim buitenterrein. Het pand is gedeeltelijk verhuurd en op te splitsen en daarmee aantrekkelijk als beleggingsobject.

Het totale complex omvat ca. 2.665 m² bedrijfsruimte verdeeld over 4 units, ca. 921 m² kantoorruimte en ca. 1.200 m² buitenterrein. Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:
– Bedrijfsruimte: ca. 1.400 m²
– Kantoorruimte: ca. 831 m²
– Buitenterrein: ca. 1.200 m²

VERHUURGEGEVENS
Momenteel is verhuurd:
– 736 m² bedrijfsruimte aan de achterzijde;
– 370 m² bedrijfsruimte met voorterrein aan de rechterzijde;
– 91 m² kantoorruimte aan de voorzijde (1e verdieping).

Verkoop van het object is bespreekbaar. De huidige huurstroom bedraagt €76.840,- per jaar excl. BTW.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is totaal groot ca. 1.400 m² en is ingedeeld in 3 zones. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Gasgestookte heaters;
– 2 elektrische overheaddeuren;
– TL-verlichtingsarmaturen;
– Daglichttoetreding d.m.v. lichtstraten en raampartijen;
– Krachtstroomaansluitingen;
– Maximale vrije hoogte ca. 6 meter
– Sanitaire voorzieningen.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object en betreft ca. 831 m² kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimte is bereikbaar via een aparte ruime entree en onder meer voorzien van:
– Een representatieve entree met receptiebalie en vide;
– Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Diverse werk- en spreekkamers;
– Ruime kantine op de verdieping;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Sanitaire voorzieningen.

Buitenterrein
Het buitenterrein is toegankelijk vanaf de Mercuriusstraat en is onder meer volledig omheind en voorzien van schuifhekwerk. Het buitenterrein is ca. 1.200 m² groot en geheel verhard d.m.v. stelconplaten. Daarmee is dit terrein ideaal geschikt voor opslag van materialen- en goederen in combinatie met parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Vettenoord” in Vlaardingen. Daarmee is de Rijksweg A20 – afslag 8 Vlaardingen binnen enkele autominuten te bereiken. Via de A20 zijn de Rijkswegen A4 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen, als ook busverbinding 56 op loopafstand gelegen. In de nabije toekomst rijdt via Station Vlaardingen een directe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

KADASTER
Het bloot eigendom van de grond behoort toe aan de gemeente Vlaardingen, welke deze grond in erfpacht heeft uitgegeven met als einddatum 31-05-2059 (perceel 4339, 4927 en 4926), 31-03-2061 (perceel 4252) en 26-06-2062 (perceel 4253). De actuele erfpachtcanon bedraagt € 2.109,63 per jaar.

Brochure

De Vierde Hoeve 10, Maasdijk

€ 2.750 per maand

Industriestraat 6C, Naaldwijk

€ 1.260 per maand