Winkelruimte te huur/te koop

Een winkelruimte op een goede zichtlocatie

Eén van de belangrijkste punten bij de keuze voor een winkelruimte, is de locatie. Deze moet goed zichtbaar zijn voor de bezoekers. Binnen Westland, Vlaardingen, Den Haag, Delft en Rotterdam zijn veel winkelgebieden met een divers aanbod aan winkels. De winkelruimtes zijn centraal gelegen in de stadscentra of gelegen op een meubelboulevard. Bij een winkelruimte gaat het niet alleen om de locatie, maar ook de oppervlakte die benodigd is. En is er naast de winkelruimte ook nog behoefte aan een magazijn en/of kantoorruimte?

In Vlaardingen is Batenburg Bedrijfshuisvesting één van de vaste partners om de winkelruimtes in winkelcentrum Van Hogendorpkwartier te verkopen of te verhuren. Het winkelcentrum Liesveld heeft eveneens voor meer dan 12.000 m2 aan winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Maar ook De Kuiperstraat, Veerplein en Hoogstraat in Vlaardingen zijn bekende winkelgebieden. Voor een winkelruimte in een historische binnenstad is Schiedam of Maassluis een unieke locatie.

In de kernen in Westland heeft Batenburg Bedrijfshuisvesting ook diverse winkelruimtes in het aanbod, bijvoorbeeld in winkelcentrum Hart van ’s-Gravenzande. Dit is een gerenoveerd winkelcomplex met nieuwbouw en renovatie van bestaande winkelruimtes. In Maasdijk is het Oranjeplein een bekend winkelgebied en in Wateringen Het Plein. Iedere dorpskern in Westland heeft een eigen winkelgebied met goede bereikbaarheid.

Aandachtspunten voor het kopen of huren van een winkelruimte:

  • Bereikbaarheid van de winkelruimte
  • (Gratis) parkeervoorzieningen
  • Openbaar vervoer
  • Aanbod in de nabije omgeving
  • Aanwezigheid van overige winkels
  • Bestemmingsplan gemeente

Als u op zoek bent naar een winkelpand Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft een divers aanbod.

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod winkelruimtes:

11 objecten gevonden

Dijkstraat 9, Honselersdijk

€ 2.950 per maand

Van Hogendorplaan 917, Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Rembrandtstraat 18, Naaldwijk

€ 3.500 per maand