Bedrijfshuisvesting nieuws

Nieuwe Batenburg topper gezocht!

Ben jij iemand die graag anderen werk uit handen neemt en beschik jij over commerciële eigenschappen?! Vind jij het prettig om in een klein, jong team te werken en zie jij jezelf al zitten in een gloednieuw kantoorgebouw met een view? WE WANT YOU!

Lees meer

Bouwupdate: Van Beethovensingel 128, Vlaardingen

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen wordt op een zichtlocatie aan de Van Beethovensingel het nieuwbouwproject “Vettenoord Bedrijfsunits” ontwikkeld. Het totale project omvat de realisatie van 15 bedrijfsunits in verschillende oppervlaktes, waarbij veel aandacht is besteed aan de uitstraling en kwaliteit van het project.

Lees meer

BLOG: “Subsidies voor startende ondernemers”

Het starten van een eigen bedrijf is een spannend avontuur, maar het kan ook financieel uitdagend zijn. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar voor startende ondernemers die kunnen helpen om de eerste stappen in de zakenwereld te zetten. In deze blog gaan we dieper in op subsidies voor startende ondernemers en laten we zien hoe ze een waardevol hulpmiddel kunnen zijn om een onderneming op de rails te krijgen.

Lees meer

(M)eat Batenburg!

Gisteravond vierden wij feest! We vierden dat Elco ruim 12,5 jaar geleden 100% eigenaar werd van Batenburg Bedrijfshuisvesting, maar al ruim 17 jaar ondernemer is. Echter had dit nooit mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze relaties en dus was het feest voornamelijk bedoeld om iedereen te bedanken.

Lees meer

Welke ambitieuze sierteeltondernemer maakt ‘ruimtereis’ naar Venus 116?

Het gebeurt niet elke dag dat er een distributiecentrum met zoveel ruimte vrijkomt op het terrein van Royal FloraHolland. En zeker geen centrum dat helemaal wordt voorbereid op 2030, met andere woorden: CO2-neutraal. De uitzondering op de regel is vanaf 1 januari 2024 te huur: Venus 116 op bedrijventerrein Trade Parc Westland. Het is een pand met ca. 5.000 vierkante meter bedrijfsruimte, ca. 1.100 vierkante meter kantoorruimte en een mezzanine van bijna 1.000 vierkante meter. De ligging is ideaal: direct verbonden met het veilingcomplex en aan de uitvalswegen naar de A4 en A20. Lees meer

Een nieuw hoofdstuk voor Floriëtte: verhuizing naar Honderdland

Nee, het was geen liefde op het eerste gezicht. Maar Mariëtte Boers, oprichter van Floriëtte Trendcatching Creations, ging zich steeds meer realiseren dat ze het ideale pand misschien wel nooit ging vinden. En dus zei ze ja tegen Honderdland 354 in Maasdijk. “Hier komen toch verschillende wensen uit. En we gaan het zo inrichten dat het in de buurt van ons ideaalplaatje komt. Begin november gaan we over.
Ik heb er zin in!”

Lees meer