Bedrijfshuisvesting nieuws

VERKOCHT: Van Beethovensingel 128, Vlaardingen

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen wordt op een zichtlocatie aan de Van Beethovensingel het nieuwbouwproject “Vettenoord Bedrijfsunits” ontwikkeld. Het totale project omvat de realisatie van 15 bedrijfsunits in verschillende oppervlaktes, waarbij veel aandacht is besteed aan de uitstraling en kwaliteit van het project. Batenburg Bedrijfshuisvesting is gevraagd de verkoop hiervan te verzorgen en daar zijn wij uiteraard graag mee aan de slag gegaan!

Lees meer

Mooie overdracht verzorgd op Trade Parc Westland!

Op bedrijventerrein “Trade Parc Westland” in Honselersdijk op het veilingterrein van Royal FloraHolland hebben wij bemiddeld bij de verkoop van een royale logistieke bedrijfsruimte met kantoorruimte. Na een periode van bezichtigen, onderhandelen en contractueel vastleggen kon de overdracht worden ingepland! Vandaag was het feestelijke moment daar: de sleutels van het object zijn overdragen aan koper! […]

Lees meer

Nieuwe stagiaire… Even voorstellen!

Batenburg Bedrijfshuisvesting krijgt de komende maanden versterking van Isabelle van Paasen, onze nieuwe stagiaire! Afgelopen week is zij begonnen en ze stelt zich nu graag aan jullie voor.

Lees meer

Alle 169 deuren staan open op 15 juli bij Opslagboxen.nl

Ze staan er: de 169 garage- en opslagboxen, op bedrijventerrein De Krogten in Breda. Nog een paar maanden afwerken en we kunnen het project officieel opleveren. Vóór het zover is, willen we u graag laten zien waar we zo trots op zijn: op een prachtgebouw voor iedereen die in Breda of omgeving op zoek is naar multifunctionele (bedrijfs)ruimte. Op zaterdag 15 juli zetten we daarom alle 169 deuren voor u open.

Lees meer

Vangverse vis van topkwaliteit!

Wanneer je een Lierenaar tot voor kort vroeg wat er nog ontbrak in het dorp, was het antwoord negen van de tien keer ‘een schoenenwinkel en een viswinkel’. Die schoenen zagen Justin van den Berg en Hilary Gibson niet zitten. Maar met een eigen viswinkel ging een langgekoesterde droom van het stel in vervulling. Voor een prachtig stukje vis, een geweldige vismaaltijd of huisgerolde en dagverse sushi hoeven Lierenaars nu het dorp niet meer uit.

Lees meer

Flexwerkplekken in Paulina Honderdland

Jouw eigen vernieuwende werkplek met een flexibel contract of zelfs per uur of per dagdeel op Honderdland in Maasdijk. Dat is een flexwerplek in Paulina. In een inspirerende omgeving met een open cultuur waarin mensen en bedrijven elkaar versterken.

Lees meer

Bandenservice Klaas van der Eijk opent tweede vestiging!

Als peuter stond Thijmen direct met zijn laarsjes klaar als papa Klaas naar de zaak ging. Hij wilde mee! Hij trapte met een quasi-professioneel gezicht tegen autobanden en op de basisschool hield hij het liefst iedere spreekbeurt over vrachtauto’s en banden. Dat de jonge Van der Eijk in de voetsporen van zijn vader treedt, verbaast dan ook niemand. En vanaf het komende najaar mag hij in Maasdijk een eigen vestiging van Bandenservice Klaas van der Eijk gaan runnen.

Lees meer

Poeldijkse groenten- en fruitveiling krijgt nieuwe toekomst als zakelijke hotspot

Een van de meest markante punten in het Westland ondergaat nog dit jaar een ingrijpende transformatie: de groenten- en fruitveiling in Poeldijk wordt verbouwd tot een multifunctionele zakelijke locatie. ‘De Klok’ wordt de naam van het gebouw op het kruispunt aan de Nieuweweg/Monsterseweg. Bedrijven en organisaties kunnen er kantoorruimte huren en in het grote auditorium evenementen en bijeenkomsten houden. In het laatste kwartaal van dit jaar moet de renovatie starten. Vanaf het derde kwartaal in 2024 is het gebouw beschikbaar voor huurders.

Lees meer

VERHUURD: Honderdland 302, Maasdijk

Eind vorige maand is de huurovereenkomst getekend voor het solitaire bedrijfspand gelegen aan Honderdland 302 te Maasdijk. De bedrijfsruimte bevindt zich op bedrijventerrein Honderdland en betreft ca. 2.838 m² bedrijfsruimte, ca. 462 m² kantoorruimte en ca. 957 m² showroom. De nieuwe huurder is Robur Holland B.V.!

Lees meer