Bedrijfshuisvesting nieuws

Batenburg Vastgoedbeheer: professionele specialist voor bedrijfsonroerendgoed

Bij vastgoedbeheer komt vaak meer kijken dan je denkt: van het maken van de huurnota en het onderhouden van de contacten met de huurders tot en met het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden en het afhandelen van storingen. “Wij kunnen dat hele pakket aan taken overnemen of juist een deel ervan”, aldus Elco Bouwmeester van Batenburg Vastgoedbeheer. “We leveren altijd maatwerk en een aanpak die precies aansluit op de wensen van de klant.”

Lees meer

Nieuwbouw DAEL: Een fijne werkplek voor topprojecten

“Waarom we een nieuw bedrijfspand gaan bouwen? Dat is simpel: we barsten hier uit onze voegen. We zitten in Maasdijk verspreid over drie locaties en ik kijk er enorm naar uit om in 2023 weer met z’n allen in één pand te zitten. Het wordt een prachtgebouw, een echte blikvanger op een toplocatie. En nog belangrijker: we hebben de architect en interieurbouwer meegegeven dat het vooral een fijne plek moet worden om te werken.” Aan het woord is Jeroen van Leeuwen, algemeen directeur van de DAEL-Groep. 

Lees meer

Geen extra ruimte betekent stagnatie van Greenport Westland

De Stichting Agrologistieke Bedrijventerreinen Westland is een samenwerkingsverband van zes agrologistieke bedrijvencentra. Enkele jaren geleden sprak de stichting de ambitie uit dat het agrologistieke cluster Westland nummer één in Europa wordt en blijft. Voorzitter van de stichting, Karla Peijs: “Dat is niet eenvoudig. Concurrentie van landen die wendbaarder zijn, een ander klimaat hebben, een andere energiemix hebben en/of minder dichtbevolkt zijn, ligt op de loer. Om onze positie te versterken, is samenwerking nodig.”

Lees meer

Volop vertrouwen en ondernemersgeest, maar weinig objecten beschikbaar

Op funda in business nam tijdens het derde kwartaal van 2021 de interesse in horecalocaties op alle fronten toe. Met de heropening van de sector lijkt het vertrouwen in de markt terug te zijn. Die toename gold niet voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimtes; deze bedrijfspanden werden minder vaak bekeken op funda in business dan vorig kwartaal en er werd minder vaak contact opgenomen met de bedrijfsmakelaar.

Lees meer

Mertens West-Nederland zijn onze nieuwe buren!

Mertens heeft per heden haar regionaal verkoopkantoor voor de glastuinbouw in West-Nederland van Naaldwijk naar Businesspark Honderdland in Maasdijk verhuisd. Aanleiding is de groei van het bedrijf in deze regio. Vanuit de nieuwe locatie gaat het regionale team, gesteund door de centrale organisatie in Horst aan de Maas, zich nog verder inzetten om tuinbouwondernemers te voorzien van het Mertens concept.

Lees meer

Stolze Installatietechniek bouwt op Honderdland!

Afgelopen week is Stolze Installatietechniek begonnen met de bouw van hun nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk. De nieuwbouw van Stolze bevat ca. 1,6 hectare grond verdeeld over drie bouwlagen. Met het nieuwe pand willen zij uitstralen dat zij een transparante en professionele organisatie zijn met innovatieve oplossingen. Een nieuw pand betekent verder voor […]

Lees meer

Kansrijke toekomst voor Westlandse Druif

Op 16 augustus is de laatste handtekening gezet op het koopcontract en kan gestart worden met het invullen van de nieuwe toekomstplannen van het voormalige Themapark De Westlandse Druif in Monster. In de Westlandse Stichting the Vineyard hebben John van Antwerpen en zijn mede-initiatiefnemers de handen ineen geslagen en wordt nieuw, maatschappelijk leven geblazen in […]

Lees meer

Onderneemt u straks vanuit het Fleurcenter?

Het is geen A-locatie, maar een AAA-locatie in het Westland: het Fleurcenter, onderdeel van bloemenveiling Royal FloraHolland. Door de invoering van het hybride werken op de veiling komen er twee turnkey ingerichte kantoorverdiepingen vrij in het meest gezichtsbepalende gebouw op het veilingterrein in Honselersdijk.

Lees meer