Bedrijfshuisvesting nieuws

Dirk-Jan (24) geeft vaste salaris op en opent eigen restaurant: ‘Deze kans kon ik niet laten lopen’

Dirk Jan Keizer heeft een leuke, enerverende baan. Als projectmanager is hij nauw betrokken bij het opzetten van nieuwe restaurants bij het bedrijf Smoke Masters. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Vol overtuiging ruilt hij zijn vaste salaris in voor een onzekere toekomst als ondernemer. ,,Het is mijn droom een eigen horecabedrijf te beginnen. De kans die ik nu in Honselersdijk krijg, kon ik niet laten lopen.”

Lees meer

Bouwupdate: Van Beethovensingel 128, Vlaardingen

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen wordt op een zichtlocatie aan de Van Beethovensingel het nieuwbouwproject “Vettenoord Bedrijfsunits” ontwikkeld. Het totale project omvat de realisatie van 15 bedrijfsunits in verschillende oppervlaktes, waarbij veel aandacht is besteed aan de uitstraling en kwaliteit van het project.

Lees meer

BLOG: “Subsidies voor startende ondernemers”

Het starten van een eigen bedrijf is een spannend avontuur, maar het kan ook financieel uitdagend zijn. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar voor startende ondernemers die kunnen helpen om de eerste stappen in de zakenwereld te zetten. In deze blog gaan we dieper in op subsidies voor startende ondernemers en laten we zien hoe ze een waardevol hulpmiddel kunnen zijn om een onderneming op de rails te krijgen.

Lees meer

(M)eat Batenburg!

Gisteravond vierden wij feest! We vierden dat Elco ruim 12,5 jaar geleden 100% eigenaar werd van Batenburg Bedrijfshuisvesting, maar al ruim 17 jaar ondernemer is. Echter had dit nooit mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze relaties en dus was het feest voornamelijk bedoeld om iedereen te bedanken.

Lees meer

Welke ambitieuze sierteeltondernemer maakt ‘ruimtereis’ naar Venus 116?

Het gebeurt niet elke dag dat er een distributiecentrum met zoveel ruimte vrijkomt op het terrein van Royal FloraHolland. En zeker geen centrum dat helemaal wordt voorbereid op 2030, met andere woorden: CO2-neutraal. De uitzondering op de regel is vanaf 1 januari 2024 te huur: Venus 116 op bedrijventerrein Trade Parc Westland. Het is een pand met ca. 5.000 vierkante meter bedrijfsruimte, ca. 1.100 vierkante meter kantoorruimte en een mezzanine van bijna 1.000 vierkante meter. De ligging is ideaal: direct verbonden met het veilingcomplex en aan de uitvalswegen naar de A4 en A20. Lees meer