Bedrijfshuisvesting nieuws

Batenburg Bedrijfshuisvesting scoort ook goed bij Google!

Internet is óók voor potentiële kopers van bedrijfshuisvesting de belangrijkste bron van informatie. Een goede vindbaarheid is dan een eerste vereiste. Daarom zijn we bij Batenburg Bedrijfshuisvesting gericht bezig met SEO, oftewel Search Engine Optimization. En met succes.

Lees meer

VERHUURD: James Wattweg 20, Vlaardingen

Vorige week is de huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand gelegen aan de James Wattweg 20 te Vlaardingen. De nieuwe huurder is INT Services B.V. uit Schiedam en zij betrekken per direct het representatieve bedrijfspand. Het totale object betreft in totaal ca. 175 m² bedrijfsruimte, ca. 345 m² kantoorruimte en beschikt over voldoende parkeergelegenheid!

Lees meer

Maak kennis met Batenburg Bedrijfshuisvesting

Er zijn bedrijfsmakelaars genoeg in Westland en omgeving. Maar u wilt niet zomaar een bedrijfsmakelaar. U zoekt die bedrijfsmakelaar die specialist is in zakelijk vastgoed. Zodat u verzekerd bent van het beste advies en service bij (VER)KOOP en (VER)HUUR.

Lees meer

Wordt het niet eens tijd om aan een beter bereikbaar bedrijfspand te denken?

In de tweede editie van Streamer 2019, het magazine van MKB Westland. Stond prominent net als in de eerste editie onze tweede advertentie van onze advertentiecampagne in. Want we mogen dan dé bedrijfsmakelaar van Westland zijn, nog niet iedere ondernemer in de regio weet dat ook. En als echte bedrijfsmakelaar betekent dat we zakelijk vastgoed […]

Lees meer

VERHUURD: Leehove 40, De Lier

Deze week is de huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand gelegen aan Leehove 40 te De Lier. De nieuwe huurder is Apeel Sciences Netherlands B.V. en zij betrekken per direct het representatieve bedrijfspand. Het totale object betreft in totaal ca. 725 m² bedrijfsruimte, ca. 330 m² kantoorruimte en ca. 135 m² showroom.

Lees meer

Verbod op asbestdaken uitgesteld tot 2028

Het kabinetsvoorstel om asbestdaken per eind 2024 te verbieden, wordt aangepast. Het verbod gaat pas in per 2028, blijkt uit het nieuwe plan. Staatssecretaris Van Veldhoven heeft het oorspronkelijke voorstel aangepast omdat er waarschijnlijk geen meerderheid in de Eerste Kamer gehaald zou worden.

Lees meer