Bedrijfshuisvesting nieuws

Tot 2030 een groot tekort aan bedrijventerreinen in Westland!

Als bedrijfsmakelaar in de regio Westland komt de constatering van een dreigend tekort aan bedrijventerreinen in de regio Westland/Hoek van Holland niet onverwachts. WOS Media berichtte deze week over een dreigend tekort aan ruimte voor bedrijfsgrond. In een onderzoek door de gemeente Westland en Hoek van Holland is geconstateerd dat tot 2030 een tekort ontstaat van 28 tot 33 hectare bedrijfsgrond. Dat is gelijk aan 56 – 66 voetbalvelden!

Lees meer

VERKOCHT: Unit 15-19, Kleine Hei, Maasdijk

In een week van een aantal zeer leuke contacten, begonnen op zaterdag, zijn deze maandag de koop-aannemingsovereenkomsten voor unit 15-19 door beide partijen getekend. Unit 15 & 19 zal geschakeld worden tot een grote bedrijfsruimte, waarmee een bedrijfshal ontstaat van ca. 454 m2 met een betonnen verdiepingsvloer van in totaal 190 m2. De koper is een bekende die haar bedrijfsactiviteiten op Honderdland Fase 2 verder zal uitbreiden.

Lees meer

VERKOCHT: Honderdland 316, Maasdijk

Op 8 november 2018 is de koopovereenkomst getekend voor het bedrijfspand gelegen aan Honderdland 316 te Maasdijk. De nieuwe eigenaar is een bekende op het bedrijventerrein Honderdland en hij gaat de komende tijd het pand naar eigen wens aanpassen.

Lees meer

AANGEKOCHT: Turfschipper 47 – 53, Wateringen

Op 1 november 2018 is de akte van levering voor de Turfschipper 47-53 te Wateringen gepasseerd bij de notaris. De nieuwe eigenaar is Uniglobe Westland Business Travel en de komende periode zullen zij gebruiken om het pand naar hun wensen te verbouwen en in te richten.

Lees meer

VERHUURD: Energiestraat 10, Naaldwijk

Deze week is de huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte aan de Energiestraat 10 in Naaldwijk. Op woensdag 12 september is dit object extra in de schijnwerpers komen te staan, doordat Batenburg Bedrijfshuisvesting op deze locatie met ondernemers in gesprek ging tijdens het event Barista Batenburg.

Lees meer