Maatschappelijk vastgoed te koop/te huur

Uw partner voor maatschappelijk vastgoed in de regio Westland en Vlaardingen

De naam ‘maatschappelijk vastgoed’ is een wat brede aanduiding voor ruimtes die over het algemeen in gebruik zijn voor bijvoorbeeld tandartspraktijken, praktijken voor fysiotherapie of kinderdagverblijven. De naam duidt op de maatschappelijke functie van de diensten die worden aangeboden. Dat zijn naast bovenstaande voorbeelden ook bekende vastgoedgebruikers zoals scholen, culturele centra, theaters, gezondheidscentra, buurthuizen en ook sportaccommodaties.

Kenmerkend voor maatschappelijk vastgoed is daarmee de brede diversiteit aan objecten: waar een tandarts al gauw met een kleinere ruimte uit de voeten kan, wil dat kinderdagverblijf per se meerdere ruimtes plus een buitenruimte.

De zoektocht naar bedrijfshuisvesting voor maatschappelijk vastgoed is niet altijd eenvoudig. Batenburg Bedrijfshuisvesting is een bedrijfsmakelaar die ook op het gebied van maatschappelijke objecten veel ervaring heeft. Of u nu opzoek bent naar een representatieve bedrijfsruimte voor uw tandartspraktijk in Naaldwijk, praktijk voor uw fysiotherapie in Wateringen of een ruimte voor uw kinderdagverblijf in Vlaardingen.

Batenburg Bedrijfshuisvesting denkt graag met u mee in de mogelijkheden voor het vinden van een geschikte locatie. Veelal is maatschappelijk vastgoed gecentraliseerd in dorpskernen of wijken om op één locatie diverse diensten aan te kunnen bieden aan de burgers. Bijvoorbeeld de vestiging van een kinderdagverblijf, een kantoor voor het stichtingsbestuur van een scholengemeenschap, een locatie waar jeugd- en opvoedhulp aan burgers wordt verleend of een dagbesteding voor jong en oud. Wij geven u graag vastgoedadvies voor de aankoop of huur van uw bedrijfsobject.

Aandachtspunten voor het kopen op huren van maatschappelijk vastgoed:

  • Bereikbaarheid van de locatie
  • (Gratis) parkeervoorzieningen
  • Openbaar vervoer
  • Verzorgingsgebied
  • Aanwezigheid van overige maatschappelijke bedrijven
  • Bestemmingsplan gemeente

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod maatschappelijk vastgoed:

1 object gevonden

Hoogstraat 170, Vlaardingen

Prijs op aanvraag