Over Batenburg Bedrijfshuisvesting Westland B.V.

Een bekende naam voor bedrijfshuisvesting in regio Westland

Batenburg Bedrijfshuisvesting is met het aanbod van bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, kavels, showrooms en winkelpanden specialist in bedrijfsobjecten in Westland en omstreken.

Batenburg Bedrijfshuisvesting assisteert opdrachtgevers bij de verkoop en verhuur van bedrijfshuisobjecten. Ook assisteren wij klanten met de aanhuur en aankoop. Hiernaast gaat onze dienstverlening verder. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en eventuele koper, huurder of gemeente. Maar wij geven ook advies over bedrijfshuisvestingsvraagstukken, zoals het wel/niet verlengen van een huurovereenkomst, het opmaken van een waardebepalingen en het assisteren bij juridische vraagstukken over bedrijfshuisvesting. Bij nieuwbouwprojecten denken wij graag mee over de marketingcampagne om de objecten goed in de markt te zetten.

 

Makelaar met specialisatie bedrijfshuisvesting

Ruim dertig jaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting een bekende naam in de regio, waarbij vanaf 2006 een bedrijfs onroerend goed vestiging in Westland is geopend. Door specialisatie in uitsluitend bedrijfs onroerend goed beschikt Batenburg Bedrijfshuisvesting over alle specialistische kennis en inzicht van alle actualiteiten omtrent bedrijfshuisvesting.

 

Samenwerking met Funda in Business

Batenburg Bedrijfshuisvesting kan uw object ook op presenteren op Funda in Business. Deze website is specifiek voor bedrijfs onroerend goed, waardoor het zoeken naar verschillende vormen van een bedrijfsobject centraal staat. Door het plaatsen van uw bedrijfsobject op Funda in Business wordt het bereik voor de verkoop/verhuur van uw object aanzienlijk vergroot.

 

Het deskundige team van bedrijfsmakelaars

Vanuit ons kantoor in Maasdijk, gevestigd op bedrijventerrein Honderdland, opereren wij met ons team de markt van bedrijfshuisvesting in Westland, Den Haag, Delft, Rotterdam en omstreken. Ons team bestaat uit Elco Bouwmeester, Jim Zuidgeest en Tessa de Geus. Een klein team qua aantal, maar groot qua denken en opereren. Het voordeel van een klein team is dat wij weten wie de opdrachtgevers zijn en dat alle bedrijfsmakelaars actuele kennis hebben van de objecten binnen het aanbod. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

 

Elco Bouwmeester
Vastgoed specialist


elco@batenburg-bhv.nl
06 – 1448 5440   

“Het mooiste moment bij een verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van bedrijfshuisvesting, is het moment van tekenen van de overeenkomst en alle partijen met een tevreden gevoel naar buiten zien gaan.”

Jim Zuidgeest
Junior bedrijfsmakelaar


jim@batenburg-bhv.nl
06 – 1901 9373   

“Het mooiste aan dit vak is de diversiteit aan werkzaamheden en het zo volledig mogelijk ontlasten van de klant in het proces van verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van bedrijfshuisvesting.”

Tessa de Geus
Medewerker binnendienst


tessa@batenburg-bhv.nl
0174 – 282 555   

“Als spin in het web zorg ik ervoor dat alles van A tot Z goed verloopt. Hierdoor is iedere dag anders. ”