Over Batenburg Bedrijfshuisvesting

Een bekende naam voor bedrijfshuisvesting in regio Westland & Vlaardingen

Batenburg Bedrijfshuisvesting is met het aanbod van bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, kavels, showrooms en winkelpanden specialist in bedrijfsobjecten in Westland, Vlaardingen en omstreken.

Batenburg Bedrijfshuisvesting assisteert opdrachtgevers bij de verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten. Ook assisteren wij klanten met de aanhuur en aankoop. Hiernaast gaat onze dienstverlening verder. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en eventuele koper, huurder of gemeente. Maar wij geven ook advies over bedrijfshuisvestingsvraagstukken, zoals het wel/niet verlengen van een huurovereenkomst, het opmaken van een waardebepalingen en het assisteren bij juridische vraagstukken over bedrijfshuisvesting. Bij nieuwbouwprojecten denken wij graag mee om het project goed in de markt te zetten.

Makelaar met specialisatie bedrijfshuisvesting

Ruim dertig jaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting een bekende naam in de regio, waarbij vanaf 2006 een bedrijfsonroerendgoed vestiging in Westland is geopend. Door specialisatie in uitsluitend bedrijfsonroerendgoed beschikt Batenburg Bedrijfshuisvesting over alle specialistische kennis en inzicht van alle actualiteiten omtrent bedrijfshuisvesting.

Samenwerking met Funda in Business

Batenburg Bedrijfshuisvesting kan uw object ook op presenteren op Funda in Business. Deze website is specifiek voor bedrijfsonroerendgoed, waardoor het zoeken naar verschillende vormen van een bedrijfsobject centraal staat. Door het plaatsen van uw bedrijfsobject op Funda in Business wordt het bereik voor de verkoop/verhuur van uw object aanzienlijk vergroot.

Het deskundige team van bedrijfsmakelaars

Vanuit ons kantoor in Maasdijk, gevestigd op bedrijventerrein Honderdland, opereren wij met ons team de markt van bedrijfshuisvesting in Westland, Den Haag, Delft, Rotterdam en omstreken. Ons team bestaat uit Elco Bouwmeester, Jim Zuidgeest, Maikel Middelburg en Dewi Uittenbroek. Een klein team qua aantal, maar groot qua denken en opereren. Het voordeel van een klein team is dat wij weten wie de opdrachtgevers zijn en dat alle bedrijfsmakelaars actuele kennis hebben van de objecten binnen het aanbod. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Elco Bouwmeester

Vastgoedspecialist

“Het mooiste moment bij een transactie van bedrijfshuisvesting, is het moment van tekenen van de overeenkomst en alle partijen met een tevreden gevoel naar buiten zien gaan.”

Maikel Middelburg

Vastgoedspecialist

“Ik ben de verbindende schakel op het kantoor van Batenburg, het is fijn om te schakelen tussen de werkzaamheden op kantoor en de andere vastgoedspecialisten, zodat iedereen ontzorgt is.”

Jim Zuidgeest

Vastgoedspecialist

“Het mooiste aan dit vak is de diversiteit aan werkzaamheden en het zo volledig mogelijk ontlasten van de klant in het proces van verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van bedrijfshuisvesting.”

Dewi Uittenbroek

Commercieel medewerker binnendienst

“Ik houd graag alle ballen in de lucht voor de vastgoedspecialisten op kantoor. De klanten krijgen mij als eerste aan de lijn als ze naar kantoor bellen, hierbij komt mijn gastvrije eigenschap goed van pas.”

Contact

Heeft u uw bedrijfshuisvesting niet gevonden? Wij zoeken graag met u mee! Vul vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen contact met u op.