Showroom te huur/te koop

Uw producten aantrekkelijk presenteren in een showroom

Voor veel ondernemers is het van belang dat het product dat zij verkopen ook door de doelgroep kan worden bekeken. Zo’n showroom is bijvoorbeeld essentieel voor een autodealer of een meubelspeciaalzaak. De keuze van de juiste showroom vraagt extra aandacht van een ondernemer. Representativiteit is immers eerste vereiste. En niet alleen het pand zelf moet visuele aantrekkingskracht hebben, ook de omgeving draagt er in belangrijke mate toe bij hoe uw doelgroep uw bedrijf ziet.

In Maassluis zoals op de Elektraweg zijn diverse showrooms gevestigd die gericht zijn op de detailhandel. Maasluis is strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam-The Hague Airport. De in ontwikkeling zijnde Blankenburgtunnel biedt een directe toegang tot bedrijven die zijn gevestigd op de gehele Maasvlakte. In Vlaardingen zijn ook diverse showrooms te koop en te huur op bedrijventerrein De Vergulde Hand. De meest bekende Westlandse showrooms zijn te vinden in Naaldwijk op Meubelboulevard Naaldwijk.

Ook in de omgeving Den Haag, Delft en Rotterdam zijn diverse gegroepeerde showrooms, zoals Megastores, Woonmall Alexandrium, Leeuwenhoek en Kerketuinen. Al deze locaties beschikken over een breed aanbod winkels en showrooms.

Aandachtspunten voor het kopen of huren van een showroom:

  • Bereikbaarheid van de showroom
  • (Gratis) parkeervoorzieningen
  • Openbaar vervoer
  • Aanbod in de nabije omgeving
  • Aanwezigheid van overige showrooms
  • Bestemmingsplan gemeente

Bekijk ons KOOP en HUUR aanbod showrooms:

1 object gevonden

Arij Koplaan 3, Vlaardingen

€ 34.585 per maand / € 5.295.000 k.k.