Bedrijfshuisvesting in Schiedam

Een bedrijfspand in Schiedam, goed bereikbaar via de A4 en de A13!

Schiedam heeft een centrale ligging tussen de A4 en A13 richting Den Haag en Amsterdam, maar ook een directe aansluiting bij de Rotterdamse Haven zoals Pernis, Botlek en Rozenburg. In Schiedam zijn vier grote bedrijventerreinen: Nieuw-Mathenesse, Schieveste, Spaanse Polder en ‘s-Graveland Zuid. Er wordt vanuit de gemeente veel geïnvesteerd om deze bedrijventerreinen te herstructureren om er economische sterke bedrijventerreinen te creëren. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor ondernemers om een kantoorpand, bedrijfsunit of bedrijfsgebouw te kopen of te huren in Schiedam.

Bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse

Dit bedrijventerrein is gelegen op de grens van Rotterdam en Schiedam en grenst aan de binnenstad van Schiedam. Dit bedrijventerrein wordt door de Gemeente Schiedam de komende jaren duurzaam geherstructureerd. Binnen Nieuw-Mathenesse is een diversiteit te vinden van bedrijfsverzamelgebouwen, bedrijfskantoren en bedrijfsloodsen.

Schieveste nabij NS-station Schiedam Centrum

Schieveste is een bedrijventerrein in ontwikkeling, het is gelegen rondom het NS-station Schiedam Centrum en aan de A20. De gevestigde bedrijven hier zijn onder andere winkels, restaurants en bedrijfsunits.

Spaanse Polder bedrijven gevestigd vanaf 1935

De Spaanse Polder is een bedrijventerrein op de grens met Schiedam. Sinds 1935 vind er bedrijvigheid plaats. Het voordeel van de Spaanse Polder is de aansluiting op de waterwegen en de snelwegen A20 en A13. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 190 hectare en er zijn ca. 700 bedrijven gevestigd, zoals showrooms, bedrijfskantoren en bedrijfsloodsen. Samen met Bedrijvenpark Noordwest en bedrijventerrein Airport Rotterdam The Hague vormt de Spaanse Polder het grootste stedelijke bedrijventerrein in Nederland.

s’-Graveland Zuid maar liefst 92 hectare groot

Bedrijventerrein ‘s-Graveland Zuid is een terrein van circa 92 hectare groot en ligt aan de A20, aan de noordkant van Schiedam. De bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein, zijn onder andere groothandels, kantoren, showrooms en industrie. Op dit bedrijventerrein worden de komende jaren herstructurering maatregelen genomen door Gemeente Schiedam.

Waarom kiezen voor een bedrijfsobject in Schiedam:

  • Goede bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen A4 Delft-Rotterdam-Amsterdam, A13 Den Haag-Rotterdam en de diverse waterwegen.
  • Per land, boot (Rotterdamse Haven) en lucht (Rotterdam The Hague Airport en Schiphol) aan- en afvoer mogelijkheden.
  • Keuze uit diverse bedrijventerreinen om een bedrijfsobject te kopen of te huren.
  • Veel herstructurering met het oog op duurzaamheid.

Bekijk ons aanbod bedrijfsobjecten in Schiedam en omstreken:

Geen objecten gevonden