Bedrijfshuisvesting in Naaldwijk

Een bedrijfsobject in Naaldwijk, het hart van Westland

Naaldwijk is gelegen in Westland en wordt ook wel de hoofdstad van Westland genoemd. Naaldwijk ligt centraal tussen alle rondom gelegen plaatsen ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Maasdijk en Heenweg. Binnen Naaldwijk is Bedrijventerrein De Woerd gevestigd. Op dit bedrijventerrein zijn industriële, ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven te vinden. Onlangs is De Woerd geherstructureerd. Hiermee heeft het bedrijventerrein een kwalitatieve impuls gekregen. De bereikbaarheid van het terrein is hiermee ook aanzienlijk verbeterd.  Tevens beschikt Naaldwijk over een meubelboulevard waar diverse showrooms en winkelpanden zijn gevestigd. Binnen Naaldwijk zijn weinig tot geen AGF gerelateerde bedrijven gevestigd.

Naaldwijk heeft het grootste winkelgebied van Westland. Het winkelgebied is gevestigd in het centrum rondom het Wilhelminaplein, Herenstraat, Molenstraat en Rembrandstraat. Tevens is het overdekte winkelcentrum De Tuinen gevestigd in het hart van Naaldwijk. Er is een grote diversiteit aan winkels van grote franchise en lokale ondernemers. Er is en goede bereikbaarheid en parkeervoorzieningen rondom het winkelgebied.

Waarom kiezen voor een bedrijfspand of bedrijfsruimte in Naaldwijk:

  • Ondernemen in Westland.
  • Industriële, ambachtelijke en dienstverlenende sector.
  • Goede bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen door onder andere uitbreiding van de verlengde veilingroute (3-in-1 project), knooppunt Westerlee, Maasdijkplein, verlengde A4 Delft-Rotterdam en de toekomstige Blankenburgtunnel.
  • Per land, boot (Rotterdamse Haven) en lucht (Rotterdam The Hague Airport en Schiphol) aan- en afvoer mogelijkheden.
  • Bestemmingsplannen met veel mogelijkheden voor realisatie bedrijfsobjecten.
  • Keuze uit diverse bedrijventerreinen om een bedrijfsobject te kopen of huren.
  • Centraal gelegen in Westland.

Bekijk ons aanbod bedrijfsobjecten in Naaldwijk en omstreken:

30 objecten gevonden

ABC Westland 501, Poeldijk

Prijs op aanvraag

Aartsdijkweg 9-11, Maasdijk

€ 2.485.000 k.k.

Honderdland 974, Maasdijk

€ 750.000 v.o.n.

Honderdland 980, Maasdijk

€ 750.000 v.o.n.