Het laatste nieuws

Cool Control bouwt door op Honderdland!

Cool Control durft in deze bijzondere tijd te ondernemen en breidt ondanks de coronacrisis verder uit op bedrijventerrein ”Honderdland” in Maasdijk. Gisteren sloeg wethouder Pieter Varekamp voor Cool Control de eerste paal in de grond voor het vierde bedrijfspand op Honderdland.

De nieuwbouw van Cool Control bevat 15.000 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over drie bouwlagen. In het gebouw komen koelcellen, rijpingscellen en een verpakkingsafdeling. Bouwcombinatie Van Mierlo en Hofman, ook uit Maasdijk, gaat de bouw realiseren. De planning is dat het gebouw in mei 2021 in gebruik wordt genomen.

Batenburg Bedrijfshuisvesting is betrokken geweest bij de verkoop van de bouwkavel aan Cool Control. Wij wensen Robert en Barry Mulder, Bouwcombinatie Van Mierlo en Hofman veel succes met de bouw van het nieuwe bedrijfspand.

Wilt u weten wat Batenburg Bedrijfshuisvesting voor u kan betekenen met betrekking tot uw bedrijfs onroerend goed? Wij vertellen het u graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Bron: AD.nl
Impressie: Cool Control

Deel dit bericht