Bedrijventerrein Teylingen, ‘s-Gravenzande

Bord van bedrijventerrein Teylingen in 's-Gravenzande

Uw bedrijfsruimte op bedrijventerrein Teylingen?

In 1967 zijn de eerste bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Teylingen in ‘s-Gravenzande. Inmiddels is de oppervlakte uitgegroeid tot circa 29,5 hectare en in 2017 en 2018 ondergaat het bedrijventerrein eveneens een uitbreiding van circa 1 hectare bedrijfsgrond. Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft namens gemeente Westland de bedrijfsgrond verkocht aan diverse ondernemers. Zij zullen in de komende periode hun nieuwe onderkomen gaan realiseren op deze locatie. Is dit ook de droomlocatie voor uw onderneming?

De ligging van bedrijventerrein Teylingen

Bedrijventerrein Teylingen is gelegen aan de oostzijde van de kern ’s-Gravenzande en loopt van de Edisonstraat tot Buijs Ballotstraat en heeft diverse toegangswegen vanaf de Koningin Julianaweg. Alle straten hebben een vernoeming naar een bekend persoon uit de geschiedenis; van de Schotse ingenieur James Watt (Wattstraat) tot aan de Nederlandse handelsman Antoni van Leewenhoek (Van Leeuewenhoekstraat). De naastgelegen plaatsen van ‘s-Gravenzande zijn Monster, Naaldwijk, Heenweg en Hoek van Holland. Het bedrijventerrein heeft ook een directe verbinding met het nieuwbouwproject Dijckerwaal, dat in de toekomst zal zorgen voor een directe verbinding met de Naaldwijkseweg vanuit Naaldwijk.

Goede bereikbaarheid

Het bedrijventerrein Teylingen in Westland ligt dichtbij de uitvalswegen de E25 richting de A20 en E30 richting de A4. Hierdoor kan het transport heel Nederland bereiken via het Westerleeplein (A20), de Verlengde Veilingroute (N222), Burgemeester Elsenweg (N213) en Burgemeester van Doornlaan (N223). Het bedrijventerrein heeft een lokale en regionale focus en kent veel industrie- en productiebedrijven. Op  bedrijventerrein Teylingen geldt een milieucategorie van 3.1/3.2 en zelfs een deel 4.1. Denk aan bedrijven zoals BOAL Systemen, Rexnord FlatTop Europe en Flint Group die zich hier al gevestigd hebben.

Waarom een bedrijfspand of bedrijfsruimte kopen / huren op bedrijventerrein Teylingen?

  • Centraal gelegen in ondernemend Westland.
  • Milieucategorie 3.1/3.2 en enkele delen zelfs 4.1
  • Goede bereikbaarheid en gunstige ligging vanuit diverse uitvalswegen door onder andere uitbreiding van de verlengde veilingroute (3-in-1 project), knooppunt Westerlee, Maasdijkplein, verlengde A4 Delft-Rotterdam, A20 en de toekomstige Blankenburgtunnel.
  • OV (bus 31) naar de entree van het bedrijventerrein.
  • Per land, boot (Rotterdamse Haven) en lucht (Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Schiphol Airport) aan- en afvoermogelijkheden.
  • Industrie- en productiesectoren zijn goed vertegenwoordigd.
  • Aangrenzend aan nieuwbouwwijk Dijckerwaal en toekomstige doorgang tot Naaldwijkseweg.
  • Keuze uit zowel KOOP als HUUR objecten.

Bekijk ons aanbod bedrijfsobjecten op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande en omstreken:

6 objecten gevonden

Franklinstraat 9L, ‘s-Gravenzande

€ 1.250 per maand