Bedrijfshuisvesting nieuws

VERKOCHT: Bandijkweg 3, Maasdijk

Nog voordat dit grootschalige complex actief op de markt is aangeboden zal deze maand het bedrijfspand overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Wegens verhuizing van de huidige gebruiker is Batenburg Bedrijfshuisvesting ingeschakeld om een nieuwe huurder, dan wel koper te vinden voor het pand.

Mede door de gerealiseerde transacties in het verleden heeft Batenburg Bedrijfshuivesting door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd in de regio. Wij staan midden in de markt zijn daardoor van veel bedrijven op de hoogte van uitbreidings- en/of verhuisplannen. Binnen ons netwerk hebben wij meerdere potentiële kandidaten met een actuele zoekvraag benaderd. Uit meerdere gegadigden hebben wij uit eindelijk de deal rond gemaakt met een particuliere belegger.

De Bandwijkweg 3 betreft een bedrijfsruimte van ca. 4.100 m2 inclusief een laadkuil met 7 loading-docks. Tevens is het pand voorzien van meerdere overheaddeuren en inpandig 300 m2 kantoorruimte. Dit alles voorzien van een heel omheind buitenterrein met ruim voldoende parkeerruimte.

Wij danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen en wensen de koper en toekomstig gebruiker veel succes met deze fantastische locatie!