Bedrijfshuisvesting nieuws

VERKOCHT: Bandijkweg 2, Maasdijk

Deze week is de koopovereenkomst getekend inzake het bedrijfspand gelegen aan Bandijkweg 2 te Maasdijk. Het betreft de één van de twee huidige locaties van Stolze Installatietechniek. De nieuwe eigenaar is Vastwel Beheer BV.

Vastwel Beheer B.V. is een familie onderneming uit het Westland die meerdere projecten in het Westland gerealiseerd heeft, waaronder project Kleine Hei in Maasdijk en project Leemolen in De Lier. De aankoop van het bedrijfspand past dan ook in de nieuwe plannen van Vastwel!

De transactie is opvallend te noemen, aangezien het bedrijfspand pas medio Q4 2021 beschikbaar komt. Het feit dat bijna een jaar voor oplevering deze transactie tot stand komt, geeft aan dat de schaarste van bedrijfsobjecten en bedrijfskavels ten behoeve van nieuwbouw in regio Westland enorm is.

Wij danken Stolze als opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting en wij wensen Vastwel veel succes met de plannen voor deze locatie!

Wilt u ook weten wat Batenburg Bedrijfshuisvesting kan betekenen met betrekking tot uw bedrijfshuisvesting? Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een (digitale) kop koffie.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email