Dr. Wiardi Beckmansingel 4A-E, Vlaardingen

€ 125.000 V.O.N. (Vanaf)

Omschrijving

In opdracht van de gemeente Vlaardingen wordt in de Westwijk momenteel een grootschalig complex gerealiseerd, bestaande uit een sporthal, 46 sociale huurwoningen, een 5-tal winkelruimtes en een horecaruimte. Aan de voorzijde van het object wordt een openbare ruimte ingericht. GW Batenburg Bedrijfshuisvesting is ingeschakeld door de gemeente Vlaardingen voor de verkoop van de winkelruimtes.

WINKELRUIMTES
Aan de voorzijde van het complex worden een 5-tal zelfstandige winkelunits gerealiseerd, direct tegenover het grote parkeerterrein aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. De volgende units zijn beschikbaar:

Dr. Wiardi Beckmansingel 4A – 55 m2 | € 125.000,- V.O.N. excl. BTW
Dr. Wiardi Beckmansingel 4B – 110 m2 | € 225.000,- V.O.N. excl. BTW
Dr. Wiardi Beckmansingel 4C – 120 m2 | € 245.000,- V.O.N. excl. BTW
Dr. Wiardi Beckmansingel 4D – 114 m2 | € 235.000,- V.O.N. excl. BTW
Dr. Wiardi Beckmansingel 4E – 120 m2 | € 245.000,- V.O.N. excl. BTW

De gemeente Vlaardingen is verplicht tot het uitvoeren van een BIBOB onderzoek. Derhalve behoudt de gemeente zich het recht voor niet over te gaan tot gunning. Kandidaten zijn verplicht mee te werken aan het onderzoek.

KENMERKEN
De winkelruimtes worden casco opgeleverd met de volgende kenmerken:
– Grote glazen puien voor veel lichtinval;
– Distributiegang ten behoeve van bevoorrading;
– Toilet inclusief voorportaal;
– Aansluiting ten behoeve van een pantry;
– Mogelijkheid tot reclame uitingen op de raampartijen.

DUURZAAMHEID
Het complex wordt geheel energieneutraal opgeleverd volgens de passief huismethode. Het energieconcept heeft naast een zeer dichte gebouwschil full electric verwarming van appartementen en sporthal. De opwekking van de benodigde energie verloopt via PV panelen op de daken van de sporthal en de appartementen. De elektra aansluiting bedraagt 3x 35 Ampère, waarbij koper zelf zorg dient te dragen voor verwarmingselementen middels elektra.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gevestigd. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Naar verwachting wordt het complex medio Q1 van 2020 opgeleverd.

VERKOOPPROCEDURE
Het betreft een verkoop bij inschrijving. De gemeente Vlaardingen zal op basis van de inschrijvingen bepalen aan welke partijen de winkelruimtes worden gegund.

De gemeente spreekt haar voorkeur uit voor detailhandelsfuncties met een meerwaarde voor Westwijk in Vlaardingen.

BESTEMMING
De winkelruimtes zijn bestemd voor detailhandel.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share