Noordvliet 1, Maassluis

€ 495.000 k.k.

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie in het historische stadscentrum van Maassluis is per direct een gecombineerde winkelruimte met bovengelegen woning beschikbaar. Het object is gelegen op de kruising Noordvliet Noordzijde – Goudsteen en is zowel bereikbaar via de Noordvliet- als aan de achterzijde via de Lange Boonstraat.

Het historisch stadscentrum kenmerkt zich door een goede mix van wonen, winkels, dienstverlening en horeca. Zowel landelijke- als regionale retailers hebben zich gevestigd in de binnenstad.

WINKELRUIMTE
De gecombineerde winkelruimte is in totaal ca. 199 m2 groot en beschikt tevens over een souterrain van ca. 86 m2 (gebruikersoppervlakte). De ruimte is ingericht als horecagelegenheid en is onder meer voorzien van:
– Entree;
– Horecakeuken;
– Aparte spoelkeuken;
– Verlichting;
– Diverse stroompunten;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Achteringang;
– Toiletten.

WONING
De maisonnette woning is gelegen boven de winkel aan de Goudsteen 1 en is bereikbaar via een zelfstandige entree aan de Lange Boonstraat. De woning is ca. 95 m2 (gebruikersoppervlakte) groot en is onder meer voorzien van:
– Woonkamer;
– Open keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur;
– Laminaatvloer;
– Afgewerkte wanden;
– Verwarming d.m.v. radiatoren en Cv-ketel;
– Badkamer met toilet bad- en douchecombinatie;
– Zelfstandig toilet;
– Te openen ramen.

Via een trapopgang bereikt u de verdieping waar twee slaapkamers zijn gerealiseerd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee uitstekend bereikbaar per auto- en openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca, wonen en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Noordvliet 1 – winkelruimte
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10043 – A1
Eigendom: Appartementsrecht
VVE: VVE Flatgebouw Noordvliet 1a en 1b te Maassluis

Goudsteen 1 – 1ZW – 1RD – winkel en woonruimte
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10043 – A1
Grootte: 154 m2
Eigendom: Volledig eigendom

PARKEREN
In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeergelegenheden beschikbaar. In het historische stadscentrum zijn 3 openbare (gratis) parkeerterreinen beschikbaar, te weten “Schuurkerk”, “Groen van Prinsterenkade”, “Wagenstraat” en “De Korte Boonstraat”. Laatstgenoemd parkeerterrein is direct gelegen aan de achterzijde van winkel, alwaar eveneens ingang is.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad”, vastgesteld op 17-12-2013, is de locatie bestemd voor centrumdoeleinden. De volgende functies zijn toegestaan binnen de toegewezen bestemming:
– Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
– Wonen, uitsluitend op de verdiepingen waarbij toegangen en bergingen vanaf de begane grond zijn toegestaan, met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
– Horeca tot en met categorie 3 van de Staat van Horeca-activiteiten (deels)

Tevens is de locatie aangewezen als beschermd stadsgezicht als bedoeld in de erfgoedwet.

Panoramafoto’s

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share