Van Baerlestraat 241, Vlaardingen

€ 475.000 K.K.

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever; de Gemeente Vlaardingen bieden wij u commerciële ruimte aan de Van Baerlestraat 241 in Vlaardingen te koop aan. De commerciële ruimte is gelegen in de Westwijk, nabij de Dr. Wiardi Beckmansingel en betreft een ruimte van 482 m2 BVO.

RENOVATIE
De gemeente zal voor het tot verkoop overgaat het object “strippen” tot een casco indeling ten einde het object veilig op te leveren. Tevens wordt de winkelpui aan de voorzijde vervangen, waardoor het dezelfde uitstraling krijgt zal krijgen als het gezondheidscentrum aan de Van Baerlestraat.

De nieuwe winkelpui wordt dan ook voorzien van dubbel glas en 3 toegangsdeuren. Oplevering van de werkzaamheden staat gepland voor juni 2019. De werkzaamheden worden in overleg met vereniging van eigenaren uitgevoerd. Zij hebben tevens toestemming gegeven voor deze aanpassingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

BESTEMMINGSPLAN
Conform ontwerpbestemmingsplan Westwijk is de locatie bestemd voor de volgende functies:

De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– Cultuur en ontspanning;
– Dienstverlening;
– Kantoren
– Maatschappelijk;
– Sport

Rekening houdend met het voorzieningenniveau in de wijk heeft de gemeente Vlaardingen de voorkeur uitgesproken voor een maatschappelijke zorgfunctie op deze locatie.

Een supermarkt als ook een afhaal/bezorgrestaurant is uitdrukkelijk uitgesloten.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A72 / A73 / A74

De grond is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 296,- per jaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage aan in verband met servicekosten bedraagt € 1.410,- per kwartaal.

Het voorschot aan de VVE voor de verwarmingskosten bedraagt € 2.376,- per kwartaal.

VERKOOPPROCEDURE
Het betreft een verkoop bij inschrijving, waarbij de verkoop- en inschrijfperiode loopt tot uiterlijk 10 mei 2019 – 16:00 uur.

Kandidaten kunnen de ruimte op afspraak vrijblijvend bezichtigen. Door middel van een biedingsformulier welke tijdens de bezichtiging wordt verstrekt kunnen partijen een biedingen uitbrengen.

De biedingsprocedure is als volgt:

• De onvoorwaardelijke bieding kunnen in een gesloten envelop bij GW Batenburg ingeleverd worden tot uiterlijk 10 mei 2019 om 16.00 uur.
• Verkoper “de Gemeente Vlaardingen” beoordeelt de bieding.
• De gemeente Vlaardingen werkt onder voorbehoud van goedkeuring van het College van B&W en behoud zich het recht om niet over te gaan tot gunning.
• De gemeente Vlaardingen is verplicht een BIBOB onderzoek uit te voeren van de vastgoedtransactie. Koper verklaart door ondertekening van dit formulier hieraan mee te werken.
• De gemeente Vlaardingen accepteert alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren.
• Aanvullingen op het inschrijfformulier worden beschouwd als niet ontvankelijk.

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden!

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share