Liesveld 2, Vlaardingen

€ 224.500 K.K.

Omschrijving

In het centrum van Vlaardingen is per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verkoop. De winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum “Liesveld’’ en is tevens gevestigd tegenover de C&A en nabij de H&M!

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 110 m2 groot. De winkelruimte is onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airconditioning;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Opslagruimte.

Tevens beschikt de winkelruimte over een brede pui met veel glas wat zorgt voor natuurlijk lichtinval.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: M
Nummer: 460 A12
Oppervlakte: 1 are en 10 centiare
Eigendom: Appartementsrecht belast met erfpacht

Het recht van erfpacht loopt tot en met 31 juli 2056 met een vaste jaarlijkse erfpachtcanon van € 93,02. De canon staat vast wordt niet herzien of geïndexeerd.

BESTEMMING
De bestemming van het gebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Stadshart”, vastgesteld op 08-12-2011. Huurder dient zich te conformeren aan dit bestemmingsplan en heeft de verplichting te controleren of de gewenste activiteiten zijn toegestaan op de betreffende locatie. Uiteraard kunnen wij partijen hierin begeleiden en nader informeren. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– ambachtelijke bedrijvigheid;
– detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
– dienstverlening;
– horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
– kantoren met baliefunctie;
– maatschappelijke voorzieningen;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De jaarlijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren Liesveld te Vlaardingen bedraagt €1.735,32.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share