Hoogstraat 147, Vlaardingen

€ 895 per maand

Omschrijving

Midden in het centrumgebied van Vlaardingen aan de Hoogstraat is deze winkelruimte gelegen met de mogelijkheid tot wonen op de etage. Het object is in totaal ca. 77 m2 (VVO) groot.

WINKELRUIMTE
Via de entree bereikt u de totale winkelruimte van ca. 24 m2 en magazijnruimte voorzien van pantry (8,5 m2) gelegen aan de achterzijde van het object. De 1e verdieping is ca. 24 m2 groot en onder meer voorzien van overloop met toilet met fontein en douche en verblijfsruimte.

De zolder is ca. 21 m2 groot en betreft 2 verblijfsruimtes. Op de zolder is tevens de stelplaats voor de Cv-ketel.

BESTEMMING
Het object is bestemd als winkelruimte. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om het object als woon-winkelpand te gebruiken.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 895,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 februari 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen en is direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein, winkelcentrum Liesveld en de Haven gelegen. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct nabij de Hoogstraat.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share