Gedempte Biersloot 42, Vlaardingen

€ 1.750 per maand

Omschrijving

In het centrumgebied van Vlaardingen is per direct een winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte is gelegen aan de Gedempte Biersloot en tevens gevestigd tegenover de Dirk van den Broek.

WINKELRUIMTE
Het object is in totaal ca. 200 m2 BVO groot. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien van:
• Sanitaire ruimte;
• Verlaagd plafond met Tl-verlichting;
• Elektra aansluitingen;
• Verwarming d.m.v. radiotoren;
• Pantry;
• Alarminstallatie;
• Automatische schuifdeuren.

BOUWJAAR
Het pand is in 1967 gebouwd.

PARKEREN
Er zijn voldoende betaalde parkeerplekken gelegen in de omgeving. Tevens is tegenover de winkelruimte een parkeergarage gelegen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat (“as is where is”).

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de doorgaande weg, welke dient als aanrijroute naar het centrum van Vlaardingen. Het betreft een A2 locatie, waar diverse winkels gevestigd zijn, onder meer de ‘Dirk van den Broek’. Tevens is tegenover de winkelruimte een parkeergarage gelegen. Hierdoor valt de winkelruimte direct in het zicht van het publiek dat uit de parkeergarage komt.

Door de centrale ligging van de winkelruimte is de winkel zowel met het openbaarvervoer, de auto en ter voet goed bereikbaar. Binnen 200 meter is een bushalte gelegen, welke u onder meer brengt naar het centrum van Vlaardingen of naar het metrostation Vlaardingen West. Via dit metrostation zijn plaatsen als Rotterdam en Schiedam uitstekend te bereiken.

Tot slot is de winkelruimte binnen 1 km van de snelwegafrit van Rijksweg A20 gelegen, waardoor steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer per auto goed bereikbaar zijn.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Stadshart’ is de locatie bestemd tot de ‘Gemengd’ aangewezen gronden.
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ambachtelijke bedrijvigheid;
b. detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
c. dienstverlening;
d. kantoren met een baliefunctie;
e. maatschappelijke voorzieningen.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.750,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 8,- per maand excl. BTW. De servicekosten zijn voor schoonmaken van de algemene ruimtes van het geheel. Huurder is voor eigen rekening verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten voor de betreffende nutsvoorzieningen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
De huurprijs zal jaarlijks per 1 juli herziend worden. Dit zal gedaan worden op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share