Erasmusplein, Vlaardingen

€ 125.000 V.O.N. (Vanaf)

Omschrijving

In opdracht van de gemeente Vlaardingen wordt in de Westwijk in Vlaardingen momenteel een grootschalige sporthal met appartementencomplex en commerciële ruimtes op de begane grond gerealiseerd.

Het totale project omvat de bouw van 46 appartementen, een sporthal en horeca- en commerciële ruimtes. Aan de voorzijde van het object wordt een grote openbare ruimte ingericht.

WINKELRUIMTES
Aan de voorzijde van het complex op de begane grond worden de commerciële ruimtes gerealiseerd. Deze ruimte is in totaal 522 m2 en is onder te verdelen in de volgende units:

– Unit 1: 120 m2
– Unit 2: 120 m2
– Unit 3: 120 m2
– Unit 4: 107 m2
– Unit 5: 55 m2

Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om een of meerdere units te koppelen, waardoor een grote winkelruimte gerealiseerd kan worden. Door de aanwezigheid van grote glazen puien hebben de winkelruimtes een grote attentiewaarde en voldoende natuurlijk lichtinval. Tevens worden de ruimtes standaard casco opgeleverd met toilet- en pantryaansluitingen. Verder zal er aan de achterzijde van de winkelruimtes een distributiegang gerealiseerd worden. Aan de gevel mogen geen reclame-uitingen geplaatst worden. Daarentegen zijn de ramen wel geschikt voor reclame-uitingen. De gemeente spreekt haar voorkeur uit aan de re-locatie van bedrijven binnen de Westwijk.

DUURZAAMHEID
Het complex wordt geheel energieneutraal opgeleverd volgens de passief-huis methode. Het energieconcept heeft naast een zeer dichte gebouwschil full electric verwarming van appartementen en sporthal. De opwekking van de benodigde energie verloopt via PV panelen op de daken van de sporthal en de appartementen. De elektra aansluiting bedraagt 3x 35 Ampère, waarbij koper zelf zorg dient te dragen voor verwarmingselementen middels elektra.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Naar verwachting wordt het complex medio Q1 van 2020 opgeleverd.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt totaal € 1.195.000,- V.O.N. excl. BTW.

– Unit 1: € 275.000,- V.O.N.
– Unit 2: € 275.000,- V.O.N.
– Unit 3: € 275.000,- V.O.N.
– Unit 4: € 245.000,- V.O.N.
– Unit 5: € 125.000,- V.O.N.

Deze koopprijzen zijn gebaseerd op een splitsing van de 5 beschikbare units. Bij eventuele koppeling van de units is een gecombineerde koopprijs te maken in overleg. De gemeente Vlaardingen is verplicht een BIBOB onderzoek uit te voeren van de vastgoedtransactie. Daarnaast behoudt de gemeente Vlaardingen zich het recht voor niet over te gaan tot gunning.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen en betreffen een bijdrage aan de VVE voor het onderhoud- en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VVE wordt nog opgericht.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen