Veldesteijn 29, Maasland

€ 225.000 V.O.N. | € 1.375 per maand

Omschrijving

Midden in het centrum van Maasland in de gemeente Midden Delfland is recentelijk nieuwbouwproject “ ‘t Spreeuwenest” opgeleverd. Het project betreft de ontwikkeling van de commerciële winkelruimte in de plint, in combinatie met maisonnette-woningen en grondgebonden woningen.

In het centrum zijn 8 commerciële winkelruimtes gerealiseerd, waarvan op dit moment zeven units zijn verkocht en/of verhuurd. De units zijn recentelijk opgeleverd en allen voorzien van de benodigde nutsvoorzieningen, afgedopte rioleringspijpen, voorbereidingen voor technische installaties, zoals een CV-ketel en airconditioningssysteem.

Verder zijn de units voorzien van een representatieve winkelpui en hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas. Tot slot zijn alle units voorzien van een zij- of achteruitgang.

Momenteel is de volgende unit beschikbaar:

Veldesteijn 29 (unit 2), Maasland
Oppervlakte: ca. 91,5 m2 BVO
Huurprijs: € 1.375,- per maand excl. BTW
Koopsom: € 225.000,- V.O.N. excl. BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het project Spreeuwenest ligt ingeklemd tussen de Kerkweg, de Veldesteijn en de Hildegaarde. Aan de overzijde van het project is recentelijk een appartementencomplex ontwikkeld met daaronder onder andere een Albert Heijn. Omliggende winkeliers zijn onder meer Kruidvat, bakkerij Vd Berg, de Frietsalon, Restaurant MiddenIn,, City Doner Maasland en een kledingreparateur.

Maasland is een dorp met uitstekende voorzieningen en is prima geschikt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is er een bruisend verenigingsleven in Maasland en zijn er volop mogelijkheden voor de meeste takken van sport.

Tot slot is Maasland gelegen in een fantastische groene omgeving met veel water. Maasland is tevens goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Zo rijdt o.a. buslijn 38 tussen Maassluis en Station Delft, waarbij een bushalte op een steenworp afstand is gelegen van het Spreeuwenest.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “ ’t Spreeuwenest” is op de locatie bestemd voor “gemengde doeleinden”, waaronder vallende:
a. detailhandel, uitsluitend in de eerste bouwlaag, waarbij geldt dat het totale bedrijfsvloeroppervlak voor detaihandelsvestigingen minimaal 1.000 m2 moet bedragen;
b. maatschappelijke dienstverlening, uitsluitend in de eerste bouwlaag;

Horeca is uitdrukkelijk uitgesloten op deze locatie.

KOOPPRIJS
De koopprijs van het object bedraagt € 225.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.375,- per maand excl. BTW.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share