Liesveld 25, Vlaardingen

€ 340.000 K.K.

Omschrijving

In winkelcentrum “Liesveld” is per direct op de hoek van het Liesveld-Veerplein een thans verhuurde winkelruimte beschikbaar voor de verkoop. Het object is tot en met 31 december 2024 verhuurd.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 85 m2 groot en heeft een frontbreedte van ca. 8 meter. Momenteel bevindt het object zich in verhuurde staat. De huidige huurder is I Love Sushi. Het huurcontract van de betreffende huurder loopt door tot en met 31 december 2024 met een optie om te verlengen tot en met 31 december 2029. Neem voor meer vragen over de huidige huurovereenkomst contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

BOUWJAAR
Het pand is in 1961 gebouwd en opgeleverd. In 2020 heeft de huidige huurder haar intrek genomen in het object en volledig ingericht ten behoeve van de eigen bedrijfsvoering.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: M
Nummer: 462 A6

De grond is uitgegeven in erfpacht en het recht van erfpacht loopt tot en met 31 juli 2058. De jaarlijkse canon bedraagt 73,06 op jaarbasis.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft voor meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder één dak.

Tevens zijn in de nabijheid onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de metroverbinding “Hoek van Holland – Rotterdam” op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Stadshart” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
• ambachtelijke bedrijvigheid;
• detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
• dienstverlening;
• horeca tot en met categorie 2 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
• kantoren met baliefunctie;
• maatschappelijke voorzieningen.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 340.000,- k.k. excl. BTW.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt deel uit van de vereniging van eigenaars ‘’VvE Liesveld II te Vlaardingen’’. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 1.886,16.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar voor verkoop in verhuurde staat.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share