Liesveld 12, Vlaardingen

€ 2.250 per maand

Omschrijving

In winkelcentrum ‘’Liesveld’’ te Vlaardingen is per 1 mei 2021 een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object beschikt tevens over een souterrain dat uitstekend geschikt is voor opslagdoeleinden.

WINKELRUIMTE
Het betreft een winkelruimte van ca. 185 m² VVO op de begane grond en 100 m² VVO kelderruimte in het souterrain. De winkel is onder meer voorzien van:
• Winkelpui met een frontbreedte van ca. 8 meter;
• Elektrisch rolluik;
• Verlaagd plafond met verlichting;
• Camerabeveiliging;
• Brandslangen;
• Airconditioning d.m.v. 2 airco-units;
• Toilet;
• Achteringang.

BOUWJAAR
Het pand is in 1961 gebouwd. Winkelcentrum Liesveld is in 1995 geheel gerenoveerd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft voor meer dan 12.000 m² winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder één dak.

Tevens zijn in de nabijheid onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, Hunkemöller, ICI Paris, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, New Yorker, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE en Zeeman gevestigd.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de metroverbinding “Hoek van Holland – Rotterdam” op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESTEMMING
De bestemming van het gebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Stadshart”, vastgesteld op 08-12-2011. Huurder dient zich te conformeren aan dit bestemmingsplan en heeft de verplichting te controleren of de gewenste activiteiten zijn toegestaan op de betreffende locatie. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– ambachtelijke bedrijvigheid;
– detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
– dienstverlening;
– horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
– kantoren met baliefunctie;
– maatschappelijke voorzieningen.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.250,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 10,- per m² per jaar excl. BTW. Onder de servicekosten vallen de schoonmaakkosten van de VvE, schoonmaak passage, dak en overkapping. De servicekosten worden jaarlijks verrekend op basis van nacalculatie van de werkelijk gemaakte kosten.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 mei 2021 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share