Groenelaan 52, Schiedam

€ 750 per maand

Omschrijving

Aan de winkelstraat de Groenelaan in Schiedam is per direct een winkelruimte van ca. 45 m² beschikbaar voor de verhuur.

WINKELRUIMTE
Het betreft een winkelruimte gelegen aan winkelstraat de Groenelaan in Schiedam-Zuid. De winkelruimte is ca. 45 m2 groot en onder meer voorzien van:
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Winkelpui met een frontbreedte van ca. 6,4 meter;
• Elektrisch rolluik;
• Verlaagd plafond met lichtspots;
• Cv ketel;
• Pantry;
• Toilet en douche;
• Wandcontactdozen;
• Glasvezel;
• Zonnescherm.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de winkelstraat de Groenelaan. Op enkele autominuten rijden bevindt zich oprit 11 van de Rijksweg A20, welke direct in verbinding staat met de ringweg van Rotterdam (A4/A13/A24). Op loopafstand is de bushalte gelegen, alwaar busverbinding 54 richting Station Schiedam Centrum langs rijdt. Station Schiedam centrum biedt directe verbindingen per bus, metro en trein waardoor het object uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer.

BOUWJAAR
Het pand is in 1865 gebouwd en opgeleverd.

BESTEMMING
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen;
b. bedrijfsmatige activiteiten die een milieubelasting kennen die niet hoger is dan categorie 2 als bedoeld in de als bijlage opgenomen Staat van milieubelastende activiteiten, uitsluitend op de begane grond;
c. detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
d. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
e. horeca 1, uitsluitend op de begane grond;
f. maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 750,- per maand vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share