Langestraat 223, ‘s-Gravenzande

€ 82.500 per jaar

Omschrijving

In het centrum van ’s-Gravenzande komt binnenkort een representatieve winkelruimte van ca. 326 m² VVO beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte is gelegen aan de Langestraat 223 en is uitermate geschikt voor onder andere detailhandel activiteiten. Een eventuele oplevering op korte termijn is bespreekbaar.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 326 m2 VVO groot. Het uitgangspunt is dat de winkelruimte casco wordt opgeleverd. De staat van oplevering is in overleg waarbij het mogelijk is om rekken, balie en keuken over te nemen. De winkelruimte is verder onder meer voorzien van:
• Airconditioning (niet werkend);
• Verlaagd plafond met verlichting;
• Plavuizen vloer;
• Winkelpui met een frontbreedte van ca. 9 meter;
• Leveranciersingang aan de achterzijde;
• Glasvezelverbinding;
• Verwarming middels Cv-installatie.

BOUWJAAR
Het pand is in 1910 gebouwd en heeft meerdere moderniseringen ondergaan.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Centrum ’s-Gravenzande’’, onherroepelijk vastgesteld op 25-09-2013, zijn op de locatie centrum activiteiten toegestaan. Op de voor ‘Centrum – 1’ aangewezen gronden zijn de bedrijfsactiviteiten detailhandel, dienstverlening en horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten op locatie toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Langestraat welke zich in het centrum van ’s Gravenzande bevindt.
Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer (lijnbus 31 of 35, halte Langestraat of Zandeveltplein). Het parkeerdek boven de Jumbo en Lidl is goed voor 200 gratis parkeerplaatsen. Tevens is hier een roltrap en lift aanwezig.

In de directe omgeving van het centrum zijn eveneens voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren en is het winkelcentrum fietsvrij. Er zijn diverse fietsenstallingen verspreid rondom het centrum, zodat het publiek altijd op de gewenste plaats het winkelcentrum in kan lopen. Daarmee is het een uitstekende uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in de regio Westland en omstreken.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 82.500,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg. Een eventuele oplevering op korte termijn is bespreekbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot 15 juli 2031.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + telkens 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012, aangevuld met specifieke bepalingen vanuit verhuurder.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het pand.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages in de brochure zijn gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share