Molenstraat 22, Naaldwijk

€ 6.500 per maand

Omschrijving

Aan de Molenstraat Naaldwijk komt een commerciële ruimte van ca. 325 m2 BVO groot beschikbaar voor de verhuur. De commerciële ruimte is gelegen tegenover winkelketen Zeeman in het winkelcentrum van Naaldwijk en biedt veel kansen voor u als horecaondernemer.

COMMERCIËLE RUIMTE
De horecagelegenheid is thans in gebruik geweest als Grieks restaurant en is in totaal ca. 325 m2 BVO groot. In het voorste gedeelte van het restaurant zijn ca. 84 zitplaatsen gesitueerd en is er een ruime keuken met bovengelegen opslag aanwezig. Verder is de horecagelegenheid onder meer voorzien van:
• Een frontbreedte van ca. 6,8m;
• Meterkast t.b.v. g/w/l en internet;
• Verlichting;
• Toiletten, waarvan 1 herentoilet, 2 urinoirs, 1 damestoilet en 1 MIVA toilet;
• Kelderruimte;
• Deels betegelde vloer, deels laminaatvloer;
• Ruim opgezet terras met windschermen en zonnekap aan de voorzijde;
• Overdekte buitenopslag, te bereiken via de Molenstraat.

Aan de achterzijde van het restaurant is een 2e bar met eigen in-/uitgang gerealiseerd waar nog eens ca. 40 zitplaatsen zijn gesitueerd. Dit gedeelte beschikt onder meer over een lichtstraat met zonnescherm voor natuurlijk lichtinval. Verder zijn de bars voorzien van:
• IJsblokjesmachine;
• Koelkasten (tafelmodel);
• Tapaansluiting (dubbel);
• Vaatwasser horeca model;
• Koffie automaat;
• Kassasysteem.

Vanuit het restaurant in het voorste gedeelte alsmede vanuit het restaurant aan de achterzijde is de keuken toegankelijk voor het personeel. Via een trapopgang vanuit de keuken is de zolder te bereiken, alwaar een grote koelcel (2016) aanwezig is. Tevens zijn op de zolder een Nefit ketel, een boiler en een zoutontharder aanwezig. De keuken beschikt verder onder meer over:
• Diverse koelkasten;
• Vaatwasser;
• Oven;
• 3 grillplaten;
• Shoarma/pita grill brander;
• Gastronormbakken;
• Spoelstraat;
• Grote groepenverdeling keuken:
– Dubbele frituur;
– 2x 4 grote gaspitten;
– 3 grillplaten;
– Lichtkoepels.

De huidige inventaris blijft achter in het gehuurde en is voor een nieuwe huurder te gebruiken indien gewenst. Mocht een nieuwe huurder de inventaris niet willen en/of kunnen gebruiken, dan treden verhuurder en huurder in overleg.

BOUWJAAR
Het pand is in 1928 gebouwd, met dien verstande dat er in 2003/2004 een uitbreiding heeft plaatsgevonden.

PARKEREN
In de omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig, onder andere op het aangrenzende Van Tijnplein.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot 27-02-2029.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in een gezellige winkelstraat in het hart van het centrum van Naaldwijk. Daarmee is het object uitstekend gelegen. Het object is eveneens gelegen op een steenworp afstand van het Winkelcentrum De Tuinen, welke op dit moment grootschalig wordt gerenoveerd. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde Veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar. Door de centrale ligging van Naaldwijk zijn omliggende dorpen via het provinciale wegennetwerk uitstekend te bereiken. Ook is de stad Den Haag via Poeldijk goed te bereiken.

Tevens is het object op 5 minuten loopafstand van busstation “Verdilaan” te Naaldwijk gelegen. Hierdoor zijn omliggende plaatsen en steden als Rijswijk, Den Haag, Schiedam, Zoetermeer, Delft, Maassluis en Rotterdam goed te bereiken met het openbaar vervoer.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Centrum Naaldwijk” is op de locatie de bestemming “Centrum” gevestigd. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel en dienstverlening;
b. kantoren, uitsluitend op de verdiepingen;
c. horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond;
1a. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca Horecabedrijven zoals:
– broodjeszaak, crêperie, croissanterie;
– cafetaria, koffiebar, theehuis;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar.
1b. Overige lichte horeca Horecabedrijven zoals:
– bed & breakfast;
– bistro, eetcafé;
– hotel;
– hotel-restaurant;
– kookstudio;
– poffertjeszaak/pannenkoekenhuis;
– pension;
– restaurant (zonder bezorg- en/of afhaalservice);
– shoarmazaak/grillroom;
– wijn- of whiskyproeverij.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 6.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten voor het verbruik van elektra, gas en water, alsmede voor overige abonnementen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in december 2022.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share