Dijkstraat 72, Honselersdijk

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Aan de Dijkstraat in het centrum van Honselersdijk is per direct een representatieve winkelruimte met bijbehorende bedrijfsruimte van in totaal ca. 436 m² BVO beschikbaar voor de (deel)verhuur.

WINKELRUIMTE/SHOWROOM
Het object is gelegen in het centrum van Honselersdijk en is onder verdeeld in een winkelruimte/showroom van ca. 185 m² BVO aan de voorzijde en een bedrijfsruimte van ca. 146 m² BVO met houten verdiepingsvloer van ca. 105 m² aan de achterzijde. De winkelruimte is onder meer voorzien van:
• Data en elektra punten;
• Toilet;
• Verlaagd systeemplafond met lichtspots en lichtarmaturen;
• Winkelpui met een frontbreedte van ca. 8,80 m;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Meterkast;
• Lichtkoepel voor natuurlijk lichtinval;
• Glasvezel verbinding.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte beschikt over een betonnen vloer en is verder onder meer voorzien van:
• Lichtstraat voor natuurlijk lichtinval (deels te openen voor ventilatie);
• Alarminstallatie;
• Handmatige overheaddeur (2,60 m breed x 3,0 m hoog);
• TL verlichting;
• Houten entresolvloer voor opslag en voorzien van twee werk-/spreekkamers;
• Vrije hoogte onder entresol 3,20 m;
• Wasbak met boiler;
• Zonnepanelen;
• Brandblussers;
• Brandmelder;
• Radio installatie;
• Pantry;
• Bunkeropslag voor vuurwerk;
• Sprinklerinstallatie;
• Aparte achteringang.

Het gehuurde wordt opgeleverd in huidige staat, met dien verstande leeg en ontruimd.

BOUWJAAR
Het pand is in 2004 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen aan de Dijkstraat te Honselersdijk. Aan de Dijkstraat en in het verlengde hiervan het Moddermanplein is het winkelgebied van Honselersdijk geconcentreerd. Hier zijn enkele landelijke ketens gevestigd zoals Kruidvat, The Read Shop en Albert Heijn, maar het zijn voornamelijk de lokale ondernemers die hier gevestigd zijn. Deze lokale ondernemers zoals Bakkerij Erwin Scholtes, Family Treffers, Slagerij Aad Groenewegen, Tendenz, Iamo Baby in Bloei, Wai-Ming en La Diga zorgen ervoor dat de bewoners van Honselersdijk in hun dagelijkse levensbehoeften kunnen voorzien.

De Dijkstraat is centraal gelegen in Honselersdijk en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Vanwege de centrale ligging in het Westland zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen. De onlangs aangelegde turborotonde op knooppunt Westerlee heeft de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Verzamelplan kernen’’ is de locatie voor ‘Centrum aangewezen gronden’’ bestemd. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• detailhandel en dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
• horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond.

Onder dienstverlening wordt het volgende verstaan: Het bedrijfsmatig verlenen van diensten, waarbij het publiek rechtstreeks (al dan niet via een balie) te woord wordt gestaan en geholpen, zoals reis- en uitzendbureaus, kapsalons, pedicures, wasserettes, makelaarskantoren en bankfilialen. Voor maatschappelijke bestemmingen bestaat er een mogelijkheid op deze locatie om hierover met de gemeente Westland in gesprek te gaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 3.000,- per maand excl. BTW. De huurprijs van de achtergelegen bedrijfsruimte bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW. De huurprijs van het geheel bedraagt € 4.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder sluit zelf de contracten af voor de nutsvoorzieningen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
De winkelruimte is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A++ en is geldig tot 2 april 2031.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting of Haan Vastgoed & Makelaardij bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting en Haan Vastgoed & Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Genoemde metrages in de brochure zijn gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

COLLEGIALE VERHUUR
Dit object wordt collegiaal aangeboden met Haan Vastgoed & Makelaardij.

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share