Hoofdstraat 55, De Lier

€ 4.750 per maand

Omschrijving

In het centrum van De Lier komt per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. De winkelruimte is gelegen aan de Hoofdstraat en in de nabije omgeving zijn onder meer bekende winkelketens zoals Action, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo en Hema gevestigd.

WINKELRUIMTE
De verkoopvloeroppervlakte is in totaal ca. 313 m2 groot. Tevens beschikt de winkel over een magazijn met achteringang met een totale oppervlakte van 56 m2. Daarmee is de winkelruimte in totaal ca. 369 m2 groot.

Het object beschikt over een eigen meterkast, toiletruimte en bergingsruimte. De winkelruimte is verder onder meer voorzien van:
• Brandhaspel;
• Verlaagd systeemplafond met lichtarmaturen;
• Camerabewaking;
• Achteringang;
• Cv-ketel;
• Een frontbreedte van 7,15 meter.

BOUWJAAR
Het pand is in 1977 gebouwd.

PARKEREN
Direct naast de winkelruimte is er parkeergelegenheid op het “Rankplein”. Tevens is aan de overzijde van de Hoofdstraat het parkeerterrein ‘’Oranjeplein’’ gelegen. Daarmee zijn er in de directe omgeving ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar, zowel permanente parkeerplaatsen als blauwe zone.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Kern De Lier” is op de locatie detailhandel, dienstverlening en horeca uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in de winkelstraat van het centrum van De Lier. De Hoofdstraat is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet. Tevens zijn er voldoende OV voorzieningen aanwezig in de nabije omgeving. In het centrum van De Lier zijn zowel lokale winkeliers als landelijke winkelketens gevestigd, waardoor een goede mix aanwezig is.

De N223 staat in directe verbinding met knooppunt Westerlee. Tevens is via de N223 Delft goed bereikbaar. De centrale ligging in de gemeente Westland maakt zowel de bereikbaarheid richting Rotterdam (A20), alsmede de bereikbaarheid richting Den Haag (A4) uitstekend. Vanaf de Burgemeester van Doornlaan (N223) is het centrum van De Lier uitstekend te bereiken.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 4.750,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van het object en het afsluiten van contracten ten behoeve van nutsvoorzieningen als zijnde gas, water en elektra.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegrond

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share