Industrieweg 64 – 78, Maassluis

€ 8.250 per maand

Omschrijving

Aan de winkelpromenade met voldoende (gratis) parkeergelegenheid in Maassluis is per 1 januari 2020 een representatieve winkelruimte / kantoorruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rondweg in Maassluis en is tevens voorzien van een glazen pui over de gehele frontbreedte.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte / kantoorruimte is in totaal ca. 1.073 m² VVO groot en verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond vloeroppervlakte is ca. 638 m² VVO, terwijl de entresolvloer nog eens ca. 435 m² VVO winkelvloer/kantooroppervlak betreft.

Aan de winkelpromenade zijn diverse retailers gevestigd zoals de Rataplan, woonwinkel Florifère, Decorette en Meer Services Elektronica. Tevens is Ruitenburg adviseurs & accountants kantoorhoudend aan de winkelpromenade.

Op dit moment is het object in gebruik als winkelruimte van o.a. kleding, accessoires en schoenen. Echter vanwege de omvang is dit object ook uitermate geschikt voor meubelzaken en/of specialisten in keukens, badkamers, vloeren en zonwering.

BOUWJAAR
Het pand is in 1999 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object is voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens is het in de omgeving gratis parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de winkelpromenade langs de rondweg in Maassluis. Daarmee is het object gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A4 en A20.

Direct aan de overzijde is een bushalte gelegen welke een directe verbinding heeft met het in ontwikkeling zijnde metrostation Maassluis. In de nabij toekomst zal de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam in werking treden.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Kapelpolder” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
– Detailhandel in niet-dagelijkse goederen;
– Meubelzaken;
– Winkel in keukens/badkamers/vloeren/zonwering/Jacuzzi’s;
– Kantoren tot 1.000 m².

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader overeen te komen.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share