Hoogstraat 204-206, Vlaardingen

€ 1.175 per maand (vanaf)

Omschrijving

In het centrum van Vlaardingen is momenteel de winkel/horeca/kantoorruimte aan de Hoogstraat 204-206 in aanbouw. Naar verwachting wordt het complex medio Q3 van 2019 opgeleverd.

Het betreft de ontwikkeling van in totaal ca. 293 m2 commerciële ruimte, waarvan ca. 210 m2 nog beschikbaar is. De commerciële ruimtes zijn geschikt voor de volgende doeleinden:

  • ambachtelijke bedrijvigheid;
  • detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
  • dienstverlening;
  • horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten (Cat. 2 mogelijk in overleg met de gemeente Vlaardingen)
  • kantoren met baliefunctie;
  • maatschappelijke voorzieningen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen en is direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein, winkelcentrum Liesveld en de Haven gelegen. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct nabij de Hoogstraat.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het afwerkingsniveau van de standaard bedrijfsruimte is als volgt:
– Wanden worden voorzien van scanbehang of behangklaar uitgevoerd;
– Cementen dekvloer wordt aangebracht;
– Plafondplaten voorzien van verlichtingsarmaturen;
– In iedere ruimte wordt een toilet aangebracht.
Wanden voorzien van tegelwerk 1.500mm hoog. Vloer betegeld;
– Aparte technische ruimte voor cv en mv installatie.
– Electra wordt aangebracht volgende de geldende NEN1010 eisen;
– Elke unit wordt voorzien van een aparte CV-ketel met radiatoren;
– Mechanische ventilatie;

De scheidingswanden worden geplaatst door de ontwikkelaar. Standaard wordt het geheel voorzien van 2 meterkasten. In geval van 3 units zal 1 unit voorzien worden van tussenmeters.

In overleg met kandidaten kunnen er aanvullingen gedaan worden in het opleveringsniveau, waarbij de extra investering verrekend zal worden in de huurprijs.

SPLITSING
Het is mogelijk om het beschikbare geheel te splitsen in 2 units. In onderstaande brochure zijn de verschillende mogelijkheden omschreven.
Huurprijzen variëren van € 1.175 per maand excl. BTW (83 m2) tot € 2.550,- per maand excl. BTW (293 m2)

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen