Hoofdstraat 71, De Lier

€ 800 per maand

Omschrijving

In het centrum van De Lier is een winkelruimte met bijbehorende opslagruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een winkelruimte van ca. 42 m2 groot en ca. 40 m2 opslagruimte.

Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 9 meter en is o.a. voorzien van een houten vloer, verlichting, airco-unit, grote raampartijen (enkel glas) met glas in lood, magazijn, basic pantry en toilet. De winkel is uitstekend gelegen en is tevens geschikt voor verschillende doeleinden zoals horeca en detailhandel.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in de drukke winkelstraat van het centrum van De Lier. De Hoofdstraat is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet. Tevens zijn er voldoende OV voorzieningen aanwezig in de nabij omgeving. In het centrum van De Lier zijn zowel lokale winkeliers als landelijke winkelketens gevestigd, zoals de Action, de Albert Heijn, de Jumbo, Kruidvat en Hema.

De N223 staat in directe verbinding met knooppunt Westerlee. Tevens is via de N223 Delft snel te bereiken. De centrale ligging in de gemeente Westland maakt zowel de bereikbaarheid richting Rotterdam (A20) – als de bereikbaarheid richting Den Haag (A4) uitstekend. Vanaf de Burgemeester van Doornlaan (N223) is het centrum van De Lier uitstekend te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : De Lier
Sectie : C
Nummer : 2390

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

PARKEREN
Het centrum van De Lier biedt voldoende openbare parkeermogelijkheden. Het grote (gratis) parkeerterrein “Oranjeplein” is nabij het object gelegen, evenals het Rankplein.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen