James Wattweg 2D, Vlaardingen

€ 1.600 per maand

Omschrijving

Per direct komt op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” te Vlaardingen een representatieve hoekunit op een zichtlocatie beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit een bedrijfshal en een kantoorruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en is in totaal ca. 101 m² groot. De bedrijfsruimte is bereikbaar via een loopdeur en beschikt tevens over een elektrische overheaddeur. Verder is de bedrijfsruimte onder meer voorzien van:
• Verlichting;
• Gecoate vloer;
• Toiletruimte;
• Meterkast;
• Maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m².

KANTOORRUIMTE
Via een stalen trap op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 89 m² groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Gecoate vloer;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Te openen ramen.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object is ruimte voor parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “De Vergulde Hand Oost” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.600,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten van de VVE bedraagt € 50,- per maand excl. BTW. Onder de servicekosten vallen de volgende zaken:
• 2-maandelijkse glasbewassing;
• Jaarlijkse controle CV-installatie;
• Jaarlijkse controle airconditioning;
• Jaarlijkse controle overheaddeur;
• 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share