Veerplein 27, Vlaardingen

€ 2.595 per maand

Omschrijving

Op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen is per direct een winkelruimte beschikbaar op een A1 locatie! Het betreft een winkelruimte van ca. 160 m2 met een royale frontbreedte van 8 meter. Daarmee is het recht tegenover de HEMA en VUE Vlaardingen gevestigd.

Kenmerken:
– Aluminium winkelpui met glas en 8 meter frontbreedte;
– 8 m breed x 19,75 m diep;
– Magazijnruimte aan achterzijde gelegen;
– Achteruitgang;
– Toilet;
– Pantry;
– CV opstelling;
– Airco unit;
– Betonvloer;
– Systeemplafond met ingebouwde lichtarmaturen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Op het centrale Veerplein zijn onder meer VUE Vlaardingen, de Bibliotheek, HEMA en de Kruidvat zijn gevestigd. Op het Veerplein is tevens de weekmarkt. Daarnaast zijn het winkelcentrum Liesveld en de gezellige winkelstraat Hoogstraat op loopafstand gelegen.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen