Van Baerlestraat 197, Vlaardingen

€ 127.500 k.k.

Omschrijving

Aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West is per direct een winkelruimte/maatschappelijke ruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van ca. 163 m2. De ruimte is gelegen direct tegenover winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel.

De entree van de winkel is aan de straatzijde en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. De voorzijde betreft 44 m2 met een doorloop naar de achterzijde van ca. 92,5 m2. De winkelruimte is onder meer voorzien van centrale verwarming, toilet, pantry en deuren aan de achterzijde ten behoeve van leveringen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A50

De grond is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 95,27 per jaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen