Van Baerlestraat 193, Vlaardingen

€ 100.000 K.K.

Omschrijving

Aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West is per direct een winkelruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van ca. 143 m2 VVO. De winkelruimte is gelegen direct tegenover winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel.

De entree van de winkel is aan de straatzijde en beschikt tevens over een ingang aan de achterzijde van het pand. De winkelruimte is in 1964 gebouwd en in casco staat. De winkelruimte is onder meer voorzien van verlichting.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 3 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De busroute biedt directe verbinding met de toekomstige metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Groot: A3
Soort eigendom: Erfpacht

De vaste jaarlijkse erfpachtcanon van bedraagt € 88,63. De erfpacht wordt niet herzien of geïndexeerd (einddatum 1 september 2062).

Brochure

Plattegrond

Zie onderstaande link voor een grote plattegrond
Van Baerlestraat 193, Vlaardingen (2)

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen