Tuindersweg 28A, Maasdijk

€ 1.350.000 V.O.N. | € 9.570 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Derde Hoeve” in Maasdijk is recentelijk een representatief bedrijfsgebouw opgeleverd. De totale ontwikkeling betreft een bedrijfshal van ca. 1.550 m² (ca. 29,3 m x 53 m) met een betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van kantoorruimte van ca. 530 m² (ca. 53 m x 10 m). Dit alles is gelegen op een perceel van ca. 2.850 m².

De voorzijde van het object, bestaande uit 930 m² bedrijfsruimte en 318 m² verdiepingsvloer is momenteel nog beschikbaar voor verkoop/verhuur. De bedrijfsruimte beschikt over een vrije hoogte van ca. 8 meter, terwijl de vrije hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt 4,5 meter. Hierdoor is de bedrijfsruimte ideaal geschikt voor productie in combinatie met (verticale) opslag. De maximale vloerbelasting bedraagt 2.500 kg/m² en het object is verder voorzien van 3 elektrische overheaddeuren (4,4 m x 4,2 m).

De betonnen verdiepingsvloer is gesitueerd aan de voorzijde van het object over de gehele breedte. Door aanwezigheid van veel raampartijen op de verdieping is deze etage ideaal geschikt voor realisatie van kantoren.

Tot slot zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Dankzij een brede doorgang is het object goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen