Sint-Jobsweg 30U, Rotterdam

€ 930 per maand

Omschrijving

Op de 2e verdieping in het kantoorgebouw “De Herder” gelegen in het Lloydkwartier te Rotterdam is per direct ca 122 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Als u het Lloydkwartier binnenrijdt ziet u direct aan de kop van de Sint-Jobshaven het gele bakstenen pand met de karakteristieke gebogen gevel, een overblijfsel van het vroegere havenspoor dat hier een bocht maakte. Het voormalige kantoor en pakhuis van de NV Blaauwhoedenveem-Vriesseveem aan de Sint Jobsweg geldt als het eerste herbestemde monument in het Lloydkwartier. Het gebouw is in 1950 opgeleverd naar het ontwerp van Ph. Kanters. In 2000 is het pakhuisgedeelte verbouwd tot woningen. Ook de kantoren zijn verbouwd en huisvesten nu voornamelijk creatieve bedrijven.

Het kantoorgebouw is voorzien van:
– representatieve entree;
– hoge glas-in-loodraampartijen;
– ontruimingsinstallatie;
– brandslanghaspels;
– toiletgroepen;
– pantry.

De kantoorruimte is opgedeeld in twee ruimtes welke verbonden zijn middels een deur en o.a. voorzien van elektra aansluitingen, verwarming middels radiatoren en spots in het plafond

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen direct aan de Sint-Jobshaven en ligt op een steenworp afstand van het Centrum. Een mix van woningen, kantoren en haven gerelateerde activiteiten maken dit een Rotterdamse wijk pur-sang.

En dat alles op 5 minuten fietsen van de binnenstad, 8 autominuten van de Ring Rotterdam en met uitstekende openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving. Recht voor de deur is een halte van de watertaxi en waterbus. Met 5 minuten wandelt u het monumentale stadspark “Het Park” onder de Euromast in.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Virtuele tour

Locatie

Deel dit object via social media

Delen