Fokkerstraat 576, Schiedam

€ 1.795.000 K.K.

Omschrijving

Aan de rand van bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder, direct aan afrit 11 van de rijksweg A20, komt een representatieve autoshowroom met werkplaats en ruim buitenterrein beschikbaar voor verkoop. De autoshowroom is thans in gebruik bij Louwman Peugeot. De begane grond en 1e verdieping biedt plaatst voor ruim voldoende auto’s en occasions (ca. 100 stuks), terwijl de werkplaats plaats biedt aan 12 tot 14 autobruggen.

SHOWROOM BEGANE GROND
Via de entree met tochtportaal treedt u de showroom op de begane grond binnen. De showroom inclusief kantoren op de begane grond zijn gezamenlijk ca. 550 m2 groot en is onder meer voorzien van:
– Een zwarte plavuizen vloer;
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
– Verlichtingsarmaturen;
– Plaatverwarming (plafond);
– Doorgang naar de werkplaats voor het in- en uitrijden van auto’s;
– Een vrije hoogte van ca. 4,28 meter;
– Balieruimte met 2 werkplekken;
– Kantoorruimte ten behoeve van verkopend personeel v.v. 3 werkplekken;
– Sanitaire voorzieningen.

SHOWROOM – 1E VERDIEPING
De showroom op de 1e verdieping is te bereiken via een trapopgang of per lift en is in totaal ca. 1.581 m2 groot en is onder meer voorzien van:
– Een zware betonnen verdiepingsvloer met een draagvermogen tot ca 80 personenauto’s;
– Een hellingbaan met automatische overheaddeur vanaf het buitenterrein;
– Verwarming d.m.v. heaters;
– Verlichting;
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
– Toegang tot de kantoorruimte op de 1e verdieping;
– Sanitaire voorzieningen;
– Trapopgang naar de technische ruimte op de 2e verdieping en toegang tot het dak.

De technische ruimte op de 2e verdieping is onder meer van 5 gasgestookte cv-ketels voor de verwarmingsinstallatie van het gehele object, verdeelstations, regelkasten en expansievat (425L).

WERKPLAATS
De werkplaats grenst aan de showroom op de begane grond en biedt plaatst aan ca. 12 tot 14 autobruggen en is daarmee uitermate geschikt voor reparatie- en onderhoud van motorische voertuigen. De werkplaats is in totaal ca. 1.050 m2 groot, is ingedeeld in 3 afdelingen en is onder meer voorzien van:
– Een vrije hoogte van 4,30m tot 5,30m;
– Was- en kleedruimtes;
– Loodskantoor;
– Servicebalie met bezoekersingang;
– Afsluitbare magazijnruimte van ca. 215 m2, voorzien van entresolvloer van ca. 200 m2;
– Eigen groepenkasten;
– Gasgestookte heaters;
– 8 elektrische/handmatige overheaddeuren.

Aan de achterzijde van de werkplaats zijn tevens 2 afsluitbare ruimtes gerealiseerd, welke in gebruik zijn geweest als spuit- en wasplaats.

De aanwezige installaties zoals autobruggen, compressoren, afzuigingsinstallaties e.d. zijn in eigendom van huurder. Uitgangspunt is dat deze voorzieningen door huurder worden verwijderd.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar via de showroom. De kantoorruimte is voorzien van twee spreekkamers, kantoortuin en archiefruimte en is in totaal ca. 145 m2 groot. De kantoren zijn onder meer voorzien van:
– Pantry;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– 2 airco-units;
– Raampartijen.

Op de tussenverdieping is een eveneens een kantoor- en kantineruimte gerealiseerd met een totale oppervlakte van ca. 135 m2.

BUITENTERREIN
Bij het object hoort een groot buitenterrein die plaats biedt aan ca. 83 personenauto’s. Aan de voorzijde van het object zijn voldoende parkeerplaatsen voor personenauto’s. Het parkeerterrein grenzend aan de werkplaats is afsluitbaar middels een hekwerk en is voorzien van klinkerbestrating. De bezoekersplaatsen zijn voorzien van enkele laadpalen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1980 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren 83 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein ’s-Gravenlandsepolder direct naast oprit 11 van de Rijksweg A20, welke in direct verbinding staat met ringweg van Rotterdam (A4/A13/A14).

Op loopafstand is de bushalte gelegen, alwaar busverbinding 53 tussen Woudhoek en Schiedam – station Centrum langs rijdt. Station Schiedam centrum biedt directe verbindingen per bus, metro en trein waardoor het object uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 1.795.000,- K.K. vrij van BTW.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Schiedam
Sectie: I
Nummer: 5188 | 5736
Oppervlakte: 45 are en 78 centiare | 2 are en 62 centiare
Eigendom: Recht van erfpacht, lopende tot en met 31-07-2037
Canon: € 10.961,84 per jaar
Herziening: Voor het eerst per 1 augustus 2027

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “ ’s-Graveland en Spaanse Polder” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 toegestaan. Volumineuze detailhandel is eveneens toegestaan.

Het erfpachtrecht is uitgegeven voor de vestiging van “een automobielbedrijf met showroom, werkplaats, kantoor en magazijnruimte”.

BESCHIKBAAR
Het object komt medio januari 2022 beschikbaar.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na ondertekenen van de koopovereenkomst.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Genoemde metrages in deze brochure betreffen indicatieve metingen en zijn derhalve niet gemeten conform NEN – 2580 richtlijnen.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share