Hovenierstraat 120, Naaldwijk

€ 7.400 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Woerd, direct naast de auto- en meubelboulevard is per direct een representatieve showroom met magazijnruimte en bovengelegen kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Conform het bestemmingsplan is detailhandel in volumineuze goederen toegestaan op deze locatie.

SHOWROOM
De showroom is in totaal ca. 466 m² groot en is gelegen op de begane grond. De showroom is verder onder meer voorzien van:
• Automatische schuifdeuren;
• Luchtgordijn boven de entree;
• Vloeren afgewerkt met vloerbedekking en linoleum;
• Gasgestookte heater;
• Kantoorruimte / spreekkamer aan de voorzijde;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Een frontbreedte van ca. 17,5 meter;
• Veel natuurlijk lichtinval door grote raampartijen en aanwezigheid van vide;
• Verlichting.

Tevens is er een magazijnruimte van ca. 148 m² gesitueerd aan de achterzijde van het object. De magazijnruimte is te bereiken via de Warmoezenierstraat en is voorzien van 2 overheaddeuren. Eén overheaddeur is beschikbaar voor Hovenierstraat 120. Via de elektrische overheaddeur is de magazijnruimte bereikbaar. De magazijnruimte is onder meer voorzien van gasgestookte heaters, toiletten en alarminstallatie.

KANTOORRUIMTE
Via de trapopgang, welke is gesitueerd buiten de showroom, zijn de kantoren op de verdieping te bereiken, De kantoorruimte is in totaal ca. 232 m² groot en zijn eveneens te benutten als showroom. De verdieping is aan weerszijden verbonden door middel van een loopbrug. Op de verdieping zijn 4 werk- en/of spreekkamers gerealiseerd, één kantineruimte voorzien van pantry en één natte ruimte voorzien van 2 toiletten.

De kantoorruimtes zijn onder meer voorzien van luchtbehandeling, verwarming d.m.v. radiatoren en vloerverwarming, lichtarmaturen, afgewerkte vloeren d.m.v. vloerbedekking, data- en elektra aansluitingen en grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

BOUWJAAR
Het object is in 1998 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren 5 parkeerplaatsen aan de voorzijde.
Aan de achterzijde van het object is eveneens plaats voor ca. 6 personenauto’s op eigen terrein.

Tevens zijn op loopafstand aan de Warmoezenierstraat (achterzijde) en het Schrijnwerkersplein (voorzijde) ca. 300 openbare parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Woerd” aan de rand van de “auto- en meubelboulevard” Naaldwijk” Daarmee is het object centraal gelegen in het Westland. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar.

Door de centrale ligging van Naaldwijk zijn omliggende dorpen in het Westland uitstekend bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Ook is via Poeldijk de stad Den Haag en omgeving uitstekend bereikbaar.

Tevens zijn op loopafstand aan de rand van het bedrijventerrein 3 bushaltes gelegen. De bushalte ‘’Naaldwijk, Industriestaat’’ vertrekt om het kwartier bus 456 richting Den-Haag Leyenburg. Via bushalte ‘’Naaldwijk, Hoge Woerd’’ bent u met bus 34 binnen vijf minuten op busstation “Verdilaan Naaldwijk”. Busstation “Verdilaan Naaldwijk” heeft uitstekende verbindingen met steden als Delft, Den-Haag en Rotterdam.

De auto- en meubelboulevard in Naaldwijk is enige boulevard in de regio Westland. Daarmee beschikt de boulevard over een groot verzorgingsgebied. Op loopafstand zijn veel gerenommeerde winkels en showrooms gelegen, waaronder: Beter Bed, Leen Bakker, Kwantum, Ladela wonen en Slapen, Gamma, Jysk, Wooning, Pronto Wonen en autodealers zoals Ardea (Ford), Zeeuw en Zeeuw (Renault & Dacia), Mercedes-Benz en Orange Motors (Opel).

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Hoge Woerd”, onherroepelijk vastgesteld op 31-05-2011, is de locatie bestemd voor gemengde bedrijfsdoeleinden.

De voor gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
b. Ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’: bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
c. Detailhandel in volumineuze goederen;

Onder detailhandel in volumineuze goederen wordt in het bestemmingsplan verstaan:
a. Detailhandel met betrekking tot woninginrichting waaronder meubelen, parket, tenten, zonwering en vloerbedekking;
b. Detailhandel in brand- en explosiegevaarlijke goederen;
c. Detailhandel in volumineuze goederen zoals auto’s, boten, caravans, motoren, keukens, badkamers, landbouwwerktuigen en grove bouwmaterialen en daarmee rechtstreeks samenhangende artikelen zoals accessoires, onderhoudsmaterialen, onderdelen en/of materialen;
d. Bouwmarkten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 7.400,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Panoramafoto’s

Brochure

Tekeningen / Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share