Oranjestraat 9-17, Schiedam

€ 850 per maand (vanaf)

Omschrijving

Zeer gunstig aan toegangsweg naar Schiedam centrum gelegen units. De ruimte is verdeeld over de begane grond en de kelder. In totaal is circa 500 m2 te huur, verdeeld over units vanaf 105 m2. De voor ‘Gemengd – 5’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

– Wonen, met dien verstande dat wonen op de begane grond niet is toegelaten ter plaatse van de aanduiding ‘wonen uitgesloten’;
– Bed & breakfast;
– Sportschool of fitnesscentrum;
– Maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
– Zakelijke dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

Iedere unit heeft eenzelfde aantal m2 als kelderruimte. Alle units hebben een frontbreedte van circa 6 meter. Het object wordt casco opgeleverd, met dien verstande dat onder navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen:

– Toiletgroep;
– Pantry;
– Deels voorzien van systeemplafond.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De units zijn zeer gunstig gelegen aan de doorgaande weg naar het centrum. De locatie is uitstekend bereikbaar per auto (ontsluiting via de A4 en de A20) en per openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Ruime parkeergelegenheid (betaald) in directe omgeving.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share