Leemolen Box 24, De Lier

€ 59.500 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ zijn per direct drie representatieve opslagruimtes beschikbaar voor de verkoop! De opslagruimtes zijn onderdeel van fase III van het bedrijfscomplex ‘Leemolen’ en zijn gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Burgemeester van Doornlaan.

OPSLAGRUIMTES
Het betreffen drie bedrijfsunits van ca. 66,6 m2, 67,4 m² en 44,6 m² groot. Alle boxen zijn voorzien van elektrapunten en Tl-verlichting. Verder zijn de boxen onder meer voorzien van:
• Een maximale vloerbelasting van 713 kg/m2;
• Een overheaddeur (2x elektrisch, 1x handmatig);
• Verlichting;
• Gemeenschappelijke sanitaire voorziening.

De tussenwanden in de boxen zijn verwijderd, maar kunnen weer teruggeplaatst worden. Verder zijn de vloeren voorzien van een slijtvaste coating en zijn de wanden en plafonds zwart gespoten.

De opslagruimte is 24 uur per dag bereikbaar via een hellingbaan en beveiligd door middel van een automatische overheaddeur. Deze automatische overheaddeur kan uitsluitend door de gebruiker van de opslagruimte, met een handzender, geopend worden. De netto doorrijhoogte van de hellingbaan is 2,75 m.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijvencomplex Leemolen is gelegen op bedrijventerrein “Leehove”. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Ook het bedrijvenpark Honderdland is nabij Leehove gelegen, waardoor een corridor van bedrijventerrein ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Het knooppunt Westerlee is grootschalig gerenoveerd in kader van het 3-in-1 project.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken.

Via de recentelijk aangelegde Westlandroute is de Rijksweg A4 goed te bereiken, die in directe verbinding staat met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Tot slot is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: B
Nummer: 2873
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten
Appartementsindex: 100 – 104 (Box 24) | 118 – 119 – 120 – 121 (Box 23) | 123 – 124 (Box 21)

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

KOOPPRIJS
De volgende vraagprijzen worden per object gehanteerd:

Leemolen box nummer 21
– Vraagprijs € 87.500,- K.K. excl. BTW

Leemolen box nummer 23
– Vraagprijs € 87.500,- K.K. excl. BTW

Leemolen box nummer 24
– Vraagprijs € 59.500,- K.K. excl. BTW

De opslagboxen kunnen ook gecombineerd worden met de bedrijfsunit op de begane grond, bestaande uit ca. 105 m² bedrijfsruimte, 105 m² kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen.

De vraagprijs voor het geheel bedraagt € 565.000,- K.K. excl. BTW

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
In overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De jaarlijkse bijdrage aan de “Vereniging van Eigenaren” bedraagt per object:
• Box 21: € 323,98 per jaar
• Box 23: € 327,98 per jaar
• Box 24: € 297,98 per jaar

Koper wordt van rechtswege lid van de vereniging van eigenaren en dient zich te conformeren aan het huishoudelijk regelement.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share