Leemolen 34 – Box 20, De Lier

€ 425 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ is per direct een representatieve opslagruimte beschikbaar voor de verhuur! De opslagruimte is onderdeel fase III van het bedrijfscomplex ‘Leemolen’.

OPSLAGRUIMTES
Het betreft een bedrijfsunit van ca. 39,5 m2 groot. De opslagruimte is voorzien van elektrapunten en Tl-verlichting. Verder is de opslagruimte onder meer voorzien van:
• Maximale vloerbelasting van 713 kg/m2;
• Handmatige overheaddeur (3 m x 2,75 m);
• Tussenwanden voorzien van PIR isolatie;
• Gemeenschappelijke sanitaire voorziening.

De opslagruimte is 24 uur per dag bereikbaar via een hellingbaan en beveiligd door middel van een automatische overheaddeur. Deze automatische overheaddeur kan uitsluitend door de gebruiker van de opslagruimte, met een handzender, geopend worden. De netto doorrijhoogte van de hellingbaan is 2,75 m.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijvencomplex Leemolen is gelegen op bedrijventerrein “Leehove”. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Ook het bedrijvenpark Honderdland is nabij Leehove gelegen, waardoor een corridor van bedrijventerrein ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Het knooppunt Westerlee is recentelijk grootschalig gerenoveerd in kader van het 3-in-1 project.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken.

Via de recentelijk aangelegde Westlandroute is de Rijksweg A4 goed te bereiken, die in directe verbinding staat met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Tot slot is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan en geschikt voor opslagdoeleinden.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 425,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen per maand € 45,- excl. BTW.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten.

BESCHIKBAAR
De opslagruimte is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share