Oosthavenkade 88, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 428 m² bvo op de begane grond en ca. 362 m² bvo op de verdieping.

Het object is voorzien van een stenenvloer op de begane grond en een houtenvloer op de verdieping. De maximale vloerbelasting op de begane grond is 1000 kg/m2 en op de verdieping 250 kg/m2. Hierdoor is het object geschikt als pakhuis en opslagruimte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het centrum van Vlaardingen aan de Oosthavenkade, die aansluit op rivier de Nieuwe Maas. Tevens is er een goede ontsluiting met de Rijksweg A20 via de afslag Beneluxtunnel. Daarnaast is station Vlaardingen-centrum op loopafstand gelegen, waar ook metro- en busverbindingen te vinden zijn.

Op enkele minuten loopafstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation gelegen. Binnenkort rijdt heer zeer frequent de metro van Hoek van Holland tot Rotterdam. Daarmee is de kavel ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen