Olivier van Noortlaan 108, Vlaardingen

€ 250 per maand (vanaf)

Omschrijving

Diverse multifunctionele kantoorruimtes te huur in het representatieve Ondernemerscentrum Rijnmond met gemeenschappelijke receptie, lift en voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Ondernemerscentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met nette ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de hoogte en kunt u ze ontvangen in uw eigen kantoorruimte.

Alle kantoorunits zijn standaard voorzien van vloerbedekking, afgewerkte plafonds met verlichting en verwarming. Afhankelijk van uw behoefte huurt u deze units op maat, waarbij u gebruik kunt maken van een pakket diensten en faciliteiten.

De professionele uitstraling van deze zakelijke huisvesting zal uw bedrijf zeker goed doen! Het kantoorgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (Centraal station Vlaardingen en uitvalswegen.

BESCHIKBAAR
1) Diverse multifunctionele kantoorruimtes vanaf 17 m2 voor een huurprijs van € 250,- per maand excl. BTW en servicekosten.

2) Op de 4e verdieping gelegen grote multifunctionele kantoorruimte van ca. 52,5 m2. De toiletten zijn recentelijk gerenoveerd.
Huurprijs: € 650,- per maand excl. BTW en servicekosten.

3) Op de 5e verdieping is een representatieve kantooretage beschikbaar van ca. 335 m2. Deze ruimtes kunnen in zijn geheel afgesloten worden en heeft dan ook eigen voorzieningen. Deze ruimtes zijn onder meer voorzien van airconditioning en eigen elektrameter.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen voor de beschikbare ruimtes (1) en (2) € 37,50 per m2 per jaar excl. BTW. De servicekosten voor de kantoorruimte op 5e verdieping (3) bedragen € 40,- per m2 per jaar excl. BTW. In de servicekosten zijn onder meer inbegrepen:
– Gebruik gas/water/licht;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Glasbewassing buitenzijde;
– Stoffering;
– Dienstverlening waaronder postverwerking (porto wordt seperaat afgerekend);
– Onderhoud technische installaties waaronder de lift;
– Toegang tot het afgesloten parkeerterrein;
– Gebruik spreekkamers (te reserveren bij het secretariaat);
– Ontvangst bezoekers door een officemanager.

De servicekosten worden geheven op basis van werkelijke kosten en worden jaarlijks naar rato verrekend op basis van de metrages van het gehuurde ten opzichte van de totale oppervlakte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Ondernemerscentrum Rijnmond is gelegen in het Deltagebied direct nabij de Nieuwe Waterweg. Zowel afslag 8 – Vlaardingen West als afslag 16 – Vlaardingen Oost (Beneluxtunnel) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Op loopafstand is station Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding naar omliggende steden als Maassluis en Rotterdam.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen