Olivier van Noortlaan 108, Vlaardingen

€ 250 per maand (vanaf)

Omschrijving

Diverse multifunctionele kantoorruimtes te huur in het representatieve Ondernemerscentrum Rijnmond met gemeenschappelijke receptie, lift en voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Het Ondernemerscentrum Rijnmond is gelegen naast het kantoor van Unilever en nabij het Deltahotel.

KANTOORRUIMTE
Ondernemerscentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met nette ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de hoogte en kunt u ze ontvangen in uw eigen kantoorruimte.

Alle kantoorunits zijn standaard voorzien van vloerbedekking, afgewerkte plafonds met verlichting en verwarming. Afhankelijk van uw behoefte huurt u deze units op maat, waarbij u gebruik kunt maken van een pakket diensten en faciliteiten.

De professionele uitstraling van deze zakelijke huisvesting zal uw bedrijf zeker goed doen! Het kantoorgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (Centraal station Vlaardingen en uitvalswegen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1965 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Ondernemerscentrum Rijnmond is gelegen in het Deltagebied direct nabij de Nieuwe Waterweg. Zowel afslag 8 – Vlaardingen West als afslag 16 – Vlaardingen Oost (Beneluxtunnel) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Op loopafstand is station Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding naar omliggende steden als Maassluis en Rotterdam.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn voor de beschikbare ruimtes vanaf € 37,50 per m2 per jaar excl. BTW. In de servicekosten zijn onder meer inbegrepen:
– Gebruik gas/water/licht;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Glasbewassing buitenzijde;
– Stoffering;
– Dienstverlening waaronder postverwerking (porto wordt seperaat afgerekend);
– Onderhoud technische installaties waaronder de lift;
– Toegang tot het afgesloten parkeerterrein;
– Gebruik spreekkamers (te reserveren bij het secretariaat);
– Ontvangst bezoekers door een officemanager.

De servicekosten worden geheven op basis van werkelijke kosten en worden jaarlijks naar rato verrekend op basis van de metrages van het gehuurde ten opzichte van de totale oppervlakte.

HUURPRIJS
Er zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar vanaf 17 m2 voor een huurprijs vanaf €250,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

BESCHIKBAAR
Het kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand voorruit.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share