Olivier van Noortlaan 108 (5e verdieping), Vlaardingen

€ 3.000 per maand

Omschrijving

In het representatieve Ondernemerscentrum Rijnmond is op de 5e verdieping per direct een ruime kantooretage met een totale oppervlakte van ca. 335 m2 beschikbaar. Het ondernemerscentrum kenmerkt zich door de uitstekende voorzieningen en diensten gelegen op een strategische locatie bij de Rijksweg A20 en A4 (Beneluxtunnel).

Ondernemerscentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met nette ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de hoogte en kunt u ze ontvangen in uw eigen kantoorruimte.

De kantoorruimte op de 5e verdieping zijn onder meer voorzien van diverse werk- en spreekkamers, verlaagde plafonds met lichtarmaturen, verwarming, airconditioning (deels), pantry, toilet en zijn verder volledig gestoffeerd. De kantoorruimtes zijn volledig afsluitbaar en hebben dan ook eigen voorzieningen.

De professionele uitstraling van deze zakelijke huisvesting zal uw bedrijf zeker goed doen! Het kantoorgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (Centraal station Vlaardingen en uitvalswegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Ondernemerscentrum Rijnmond is gelegen in het Deltagebied direct nabij de Nieuwe Waterweg. Zowel afslag 8 – Vlaardingen West als afslag 16 – Vlaardingen Oost (Beneluxtunnel) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Op loopafstand is station Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding naar omliggende steden als Maassluis en Rotterdam.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 3.000,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen