Noordvliet 31, Maassluis

€ 365.000 K.K.

Omschrijving

In het historische stadscentrum van Maassluis, direct langs de Noordvliet, staat deze representatieve winkelruimte te koop. Beschikbaar vanaf medio september 2018.

Het object betreft een winkelruimte van in totaal ca. 235 m2 verkoopvloeroppervlakte op de begane grond, ca. 15 m2 kantoorruimte op de verdieping en ca. 40 m2 entresolvloer. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 290 m2.

De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonestraat, alwaar de Jumbo is gevestigd.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
– Elektrische rolluiken voor beide entrees;
– Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
– Verlichting;
– Centraal radiosysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10675

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Panorama

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen