Noordvliet 31, Maassluis

€ 325.000 K.K.

Omschrijving

In het historische centrum van Maassluis direct langs de Noordvliet is per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar. De winkelruimte is voorzien van twee ingangen, zowel aan de voorzijde aan de Noordvliet- als aan de achterzijde aan de Lange Boonstraat, direct tegenover de Jumbo.

De winkelruimte heeft een totale verkoopvloeroppervlakte van 235 m2 op de begane grond en is tevens voorzien van een tussenverdieping van 40 m2 en een kantoorruimte/magazijnruimte van 15 m2 op de verdieping.

De winkelruimte is compleet ingericht met onder meer:
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verwarming d.m.v. een luchtgordijn boven de entree;
– Elektrische rolluiken voor beide entrees;
– Cv-ketel en boiler uit 2015/2016;
– Verlichting;
– Centraal radiosysteem;
– Glasvezelaansluiting;
– Alarmsysteem;
– Toilet en pantry.

In de directe omgeving van het object zijn landelijke ketens als de Kruidvat, Restaurant de Beren en Primera gevestigd. Tevens zijn er lokale ondernemers actief in de buurt van deze unieke locatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren in de omgeving van het object, alwaar in het weekend een blauwe zone geldt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 106753

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad”, vastgesteld op 17-12-2013, is de locatie bestemd als “gemengd-1”. De volgende functies zijn toegestaan binnen de toegewezen bestemming:
a. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;

b. Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

c. Maatschappelijke voorzieningen;

d. wonen, met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grote plattegronden

Panorama

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share