Nijverheidstraat 13, Maassluis

€ 1.450 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Nijverheid” in Maassluis is een representatieve bedrijfsunit inclusief volledige verdiepingsvloer beschikbaar voor verhuur.

Het betreft het object gelegen aan de Nijverheidstraat 13 met ca. 110 m2 bedrijfsruimte en 90 m2 kantoorruimte op de verdieping. De begane grond is ingedeeld als bedrijfsruimte met magazijnruimte en een kantoorruimte en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m2, Tl-verlichting, verwarming d.m.v. radiatoren.

De kantoorruimte op de 1e verdieping is onder meer voorzien van 2 toiletten, een pantry, kamerindeling, verwarming d.m.v. radiatoren, data- en elektra aansluitingen, en verlaagde plafonds met lichtarmaturen en alarmsysteem.

Voor het object liggen 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Nijverheid” in Maassluis. Het terrein is centraal gelegen in Maassluis en op enkele minuten afstand van de Rijksweg A20. Tevens zijn omliggende regio’s zoals Westland en Vlaardingen goed bereikbaar middels het provinciale wegennetwerk.

PARKEREN
Bij de bedrijfsruimte behoren een drietal eigen parkeerplekken.
Daarnaast zijn er meerdere algemene parkeerplekken in de directe nabijheid.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de eigenaar van het gebouw.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Kapelpolder” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan. Ook dienstverlenende activiteiten zijn toegestaan op deze locatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen