Nijverheidstraat 13, Maassluis

€ 190.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Nijverheid” in Maassluis is een representatieve bedrijfsunit inclusief volledige verdiepingsvloer beschikbaar voor verkoop.

Het betreft het object gelegen aan de Nijverheidstraat 13 met ca. 110 m2 bedrijfsruimte en 90 m2 kantoorruimte op de verdieping. De begane grond is ingedeeld als bedrijfsruimte met magazijnruimte en een kantoorruimte en is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m2, Tl-verlichting, verwarming d.m.v. radiatoren.

De kantoorruimte op de 1e verdieping is onder meer voorzien van 2 toiletten, een pantry, kamerindeling, verwarming d.m.v. radiatoren, data- en elektra aansluitingen, en verlaagde plafonds met lichtarmaturen en alarmsysteem.

Voor het object liggen 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Nijverheid” in Maassluis. Het terrein is centraal gelegen in Maassluis en op enkele minuten afstand van de Rijksweg A20. Tevens zijn omliggende regio’s zoals Westland en Vlaardingen goed bereikbaar middels het provinciale wegennetwerk.

KADASTER
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10252
Groot: 240 m2
Soort eigendom: vol eigendom.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen