Nijverheidstraat 27, Maassluis

€ 215.000 K.K.

Omschrijving

Op Bedrijvencentrum “De Nijverheid” in Maassluis is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor verkoop.

Via de representatieve entree (ca. 16 m²) stapt u de bedrijfsruimte binnen. De entree is voorzien van plavuizen vloer en de sanitaire voorzieningen. Via een loopdeur bereikt u de bedrijfsruimte op de begane grond, terwijl via de trap de kantoorruimte op de 1e verdieping bereikbaar is.

Opslag/productieruimte
De bedrijfsruimte is groot ca. 100 m² en onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m², verwarming d.m.v. radiatoren en tl-verlichting.

Kantoorruimte
De kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping is groot ca. 116 m² en is onder meer voorzien van een 2 spreekkamers en een open ruimte. Het geheel kent een representatieve uitstraling met een linoleumvloer, pantry, verlaagd plafond met lichtarmaturen, airconditioning, voldoende data- en elektra aansluitingen en verwarming d.m.v. radiatoren. Tevens biedt de 1e verdieping voldoende natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van een lichtkoepel.

Brochure

BewarenBewaren

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen