Mercuriusstraat 16B, Vlaardingen

€ 1.695 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de Vettenoordse Polder komt per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar, gelegen aan de kop van een modern bedrijfsverzamelgebouw. Het object is gebouwd in 2006 en betreft ca. 75 m2 bedrijfsruimte en 40 m2 kantoorruimte op de begane grond. Tevens is een entresolvloer met een totale oppervlakte van 52 m2 ingebracht.

De bedrijfsruimte beschikt over een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en is onder meer voorzien van handmatige overheaddeur (3,8 m x 4,1 m), verlichting, gasgestookte heater, werkbank, alarmsysteem, archief- / serverruimte, sanitaire voorzieningen en luxe keuken op de entresolvloer. De vrije hoogte van het object bedraagt 7 meter in de hal, 3,10 meter onder de entresolvloer en 3,35 meter boven de entresolvloer.

De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Laminaatvloer;
– Raampartijen;
– Lamellen;
– Airco unit;
– Mechanische ventilatie;
– Toilet.

Tot slot behoren bij het object 3 tot 4 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vettenoordse Polder in Vlaardingen. Met een directe aansluiting op provinciale Deltaweg en de rijksweg A20 zijn omliggende bedrijventerreinen uitstekend bereikbaar. Via Deltaweg-Schiedamsedijk is de Benelux tunnel binnen enkele autominuten bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen-West nabij gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Brochure

Plattegrond

Klik hier voor grote plattegronden

Panorama

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share