Erasmusplein 2, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Aan de entree van de wijk “Westwijk” in Vlaardingen-West is per direct een maatschappelijke ruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft hier een maatschappelijke ruimte gelegen aan de achterzijde van een basisschool en een kinderdagverblijf.

INDELING
In totaal is ca. 157 m2 beschikbaar voor de verhuur verdeeld over 2 verdiepingen. Het object maakt onderdeel uit van een groter geheel en beschikt tevens over een gedeeld afsluitbaar terrein, momenteel in gebruik als buiten(speel)ruimte.

Verder is de maatschappelijke ruimte onder meer voorzien van:
– Linoleumvloeren;
– Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
– Grote raampartijen;
– Een representatieve entree;
– Mechanische ventilatie;
– Diverse brand- en alarminstallaties.

Tevens is de ligging van het object uitermate gunstig, daar het is gelegen naast basisschool en kinderdagverblijf “OKC De Wereldwijzer”.

BOUWJAAR
Het pand is in 2002 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen gelegen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan is het object bestemd voor maatschappelijk doeleinden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de Westwijk in de directe nabijheid van tal van voorzieningen. Onder meer winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel en het Heempark zijn op steenworp afstand gelegen. Voor dagelijkse boodschappen kunt u uitstekend terecht bij supermarkten als de Aldi, AH, Dirk van den Broek en winkels als de Kruidvat en de Primera.

De Westwijk is goed ontsloten direct aan de Marathonweg, een belangrijke verkeersader binnen Vlaardingen. Deze provinciale weg staat onder met de Rijksweg A20 en diverse omliggende wijken.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.500,- per maand vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten nader te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs geen BTW verschuldigd.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share