Billitonflat 1E, Vlaardingen

€ 300 per maand

Omschrijving

Langs de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen komt een maatschappelijke ruimte beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond van de Billitonflat.

BEDRIJFSRUIMTE
Het object is in totaal ca. 20 m² groot en is thans in gebruik als medisch pedicure. De maatschappelijke ruimte is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Elektra aansluitingen;• Verwarming d.m.v. radiotoren;
• Pantry;
• Te openen ramen;
• Gezamenlijke entree;
• Laminaat vloer;
• Intercomsysteem.

BOUWJAAR
Het pand is in 1996 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de doorgaande weg, welke dient als aanrijroute naar het centrum van Vlaardingen. Het betreft een A2 locatie, waar in de nabije omgeving diverse winkels gevestigd zijn, onder meer Kroon Wooninrichting en Bakkerij Holtkamp.

Door de centrale ligging van de is de locatie zowel met het openbaar vervoer, de auto en ter voet goed bereikbaar. Tevens zijn in de direct omgeving twee bushaltes gelegen en zijn via de metrostations plaatsen als Rotterdam en Schiedam uitstekend te bereiken.

Het object is binnen 1,5 km van de snelwegafrit van Rijksweg A20 gelegen, waardoor steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer per auto goed bereikbaar zijn.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Indische Buurt’ is de locatie bestemd tot de voor Maatschappelijk – Zorginstelling aangewezen gronden. De voor Maatschappelijk – Zorginstelling aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. zorgvoorzieningen en activiteiten gericht op zorg
b. wonen

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 300,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 90,- excl. BTW per maand voor onder meer:
• Levering warmte;
• Energiekosten elektra;
• Water t.b.v. schoonmaken;
• Complexbeheer;
• Schoonhouden algemene ruimtes;
• Schoonhouden overig.

BESCHIKBAAR
In overleg.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld op 30 juli 2003.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share